2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szijasztok!!!!!
Évi!!! Már úgy vártunk. :)
tegnap olvastam egy allergiás cikket erről (ugye én nem ehetek tejeset, amíg szopiztatok, mert kiverte Andrist), aminek sok haszna nem volt, viszont a kommentelők írtak érdekeset. Bemásolom ide a kakis kommentet. lehet, ez a titok nyitja, hogy allergiás akar lenni, DE NEM BIZTOS!!!! olvasd el te is, de ne izgulj. :*
"páratövis
susu,
az én gyerekem is átesett ezen a dolgon, és 3-4 hónapos korában derült ki - pedig csak anyatejet kapott. A kakijában voltak pici véres-nyálkás pöttyök - ez az allergia miatt gyulladásba kerülő belső bél-felszín sérülésére utal (bocs, ha nem szakszerűen mondom). A gyerekorvos is rögtön allergiára gyanakodott, és én is - mivel barátnőmék 2 évvel korábban ugyanezt élték végig a gyerekükkel. Sajnos, úgy tűnik - bár nekem is fura volt -, hogy az általam fogyasztott tejfehérjének az anyatejen keresztül átjutó töredékrésze is képes lehet a gyereket allergizálni.
És az én totális diétám (semmi hasomlóképpen allergizáló cucc, tej, marhahús, mogyoró, dió, tojás) hatására valóban megszűnt a vérzés, és egyéves kora után több lépcsőben, óvatosan bevezethettük ezeket - a tejtermékeket is. A gasztroenterológus a 18 hónapos vizsgálaton gyógyultnak tekintette, és gond nélkül fogyaszt tejtermékeket. Igaz, az óvatosság és a mértékletesség megmaradt. Most, két évesen annyi van, ha nyers tejet iszik, néha 1-2 pici, piros pötty megjelenhet az arcán (úgyhogy ezzel még várunk)."
no ennyi
sziasztok, mindjárt olvasok vissza, remélem,
a Pasi mondta, hogy kerestetek a farmon, köszi, megvagyunk, csak eddig dolgoztam, a házat rendezzük át, kész lett a konyha, ma meg meg Milcsi anyahiányát igyekeztem pótolni, tegnap a nagymama vigyázott rá, szegén estére teljesen kivolt, nem aludt sírt, pedig anyumat minden nap látja,
a másik, hogy két napja nagyon aggódom, látott már valaki olyat, hogy babánál, szorulás után a kakiban van egy két csepp vér??? utána kijön a kemény kakidugó, és utána rendes fosis, amilyen lenni szokott, és abban semmi baj??? ez mi lehet???
ma eljutottunk odáig , hogy tudatosult az én drága, kicsi fiamban, hogy a hang amit produkál az övé. És hogy mennyire tetszik neki..... meg kell zabálni :)
egggész nap produkálta magát giiiiiii, egggiiiii, oguuuuu
sziasztok!
nálunk is előfordult, hogy belement a babi fülébe a víz, de anyum lebeszélt a füles fürdésről, mert középfülgyulladást kaphat, és az nem egy jó dolog. állítólag én is szenvedtem ettől anno....
mi vettünk neki olyan üldögélőt a kádba, így az én két kezem is szabad, meg tök tetszik neki :)
Sziasztok!
Nekem írtad?
Ha igen,olvaslak titeket,csak nem írok :)
Ha nem,legalább írtam Neked :)
Olvastátok a szüléstörténetemet?
Remélem jól vagytok,meg a Babók is :)
Mi is belefektetjük de nem ér a víz a füléig.
Nem tudom hogy baj e ha belemegy.
Sziasztok!
Nekünk is belemegy a víz a fülébe.
az baj?????????
sziasztok!
pont ezt akartam kérdezni csajok, gáz ha víz megy a fülébe? mi akkor vízben fürdünk már, hogy benne fekszik... akkor nem szabad???
Ikocsis! Én is néztem a pancsikolós videót! Nagyon édi Dávid.:) MI is kipróbáltuk (majdnem), de apa nem merte beletenni a kádba. :( Félt, hogy víz megy a fülébe. Túl aggódik mindent.:)
roni! Gratula Dóra babának!:):)
Sziasztok!
Ildi köszi a fürdős videót. Mi is kipróbáltuk, mert Dóra sírt fürdésnél. A nagy kádba meg élvezi a fürdést egyszer sem sírt azóta. Locsizik meg dumál végig.
apa holnap megy szolgálatba kiváncsi leszek mennek e takarítani
most szinte biztos hogy igen
mondtam is neki hogy a száj maszkot majd vegye fel mert porzik az a sz@ar ,de nem igazán hatotta meg
azt is megmondtzam neki ha baja lesz még ki is valagászom :)
remélem jól vannak
már hiányzik innen :)
Jó reggelt!
Viki! Nagyon el vagy tűnve!
Ja,és nagyon szép a kisfiad!!!!
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Nem, ők még bent vannak, elvileg hétfőn jöhetnek haza és utána még 6 hétig(!) antibiotikumot kell szednie Rékának. De már 1 hete láztalan, úgyhogy bízunk benne, hogy nem lesz már semmi gond.
Ez a másik baba barátnő, a nőgyógyászom kislánya. Egy tünemény! Sokkal hosszabb, mint Dávid, nagyon barátságos, ő is Dóri. :) 1 héttel előbb született, mint Dávid.
hali! na ma egész jó napunk volt :)
babi már alszik, báááááááááááááááár úgy néz ki az én kisfiam napelemes :)
ma annyit voltunk kinn, hogy úgy kellett lebírkóznom. :)
Sziasztok!
Kiengedték a kórházból?
Jól van már?
Sziasztok!
Várjuk a baba barátnőnket. Reméljük ideérnek, mert mire jönni kellett volna addigra aludt el a kisasszony, ha viszont nem alussza ki magát, akkor hisztis lesz. 4-re jöttek volna. Most bealudt újra Dávid, lehet 5 perc múlva csengetnek. :)
Olyan jó a májusiaknak, ma tartanak találkozót Bp.-en.
kezdek dili lenni
apa már bizti elolvasta az email-t amit tegna írtam neki
gondoljátok reagált rá valamit
hát ja a nagy kukacot azt reagálta
megőrülök ettől a hapsitól
de úgy imádom
Eszti
hát nagyon kiváncsi leszek mit mond férjurad
szeintem őt max 24-24 -be hívják dolgozni
aki jön ide az meg nem fog minden nap haza menni
legalábbis én apája igy sejti hogy aki jön persze csak ha jön az nem utazik minden nap
remélem lesz annyi esze a párod fönökének hogy őt nem küldi sehova