2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
A ti babáitok nem húzkálják a lábaikat oltás után? Leilám olyan gorcsosen mozgatja oket. Pelenkázáskor teljesen egyenesre feszíti, amikor aludnia kell, nem tud elaludni, mert a hasához húzkálja fel, kozben erolkodik és a cumit is nyomja ki a nyelvével, fejét kicsit oldalra-hátra donti.
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! Mi belekezdtünk életünk első náthájába,az éjszaka kezdödött,be dugult az orra,most már folyik is,de nagyon.....úgy sajnálom szegénykémet! Aki volt hasonló helyzetben,az hogyan vészelte át?
Kellemes napot!
Azt se csinálhatom, hogy most hirtelen megtömöm sütőtökkel. Eddig csak anyatejet kapott. Már gondoltam a banánra is. Valamit kénytelen leszek kitalálni. Van itthon sütőtöklé, lehet megpróbálom, nem tudom.
Te adsz olajat a Bodzának vagy mit csinálsz?
Lányok, szomszédokat szeretnék!
kicsiviragszam1984
kérlek, kérlek,kérlek:)
Na kellett nekem panaszkodni. ;-)
Apa elvitte a gyerekeket sétálni. Most meg az a bajom. Hú de furi ez a nagy csend a lakásban. Nekiállok bedagasztom a tésztát, a lányom pizzát rendelt ebédre. Ennyit az egészséges táplálkozásról...
Sziasztok!
Zsuzsika, a tvről annyit, hogy a doki bácsi azt mondta, hogy az LCD valóban nem károsítja a szemét, és azért nézi mert érdekli amit lát! Tehát valójában nem baj!
sziasztok
az én babim még nem nevet
Ez gáz?
Kiabál közbe de nem egy bőbeszédű gyerek
remélem nem olyan lesz mint apája
aki túl komoly :)
úgy szeretném ha már nevetne
Eszti: mit hallani jönnek onnan tőletek?
Apát kérdeztem de ők még nem hallottak róla
Sziasztok!
Eszti!
Én is sokat gondolkozom ezen a tévé dolgon. Mert nálunk a nappali és háló egyben van és ott vagyunk egész nap. És ha megy a tévé, a szoba minden pontjáról oda látni. Az én kislányom meg előszeretettel nézi. Mondjuk mostanában, hogy jó idő volt, alig voltunk bent, csak mikor aludt, így alig nézte. Aztán rájöttem, hogy sajnos ők már nem az a generáció, akinek meg tudnám akadályozni, hogy tévézzen. Apának meg az a kikötése, hogy ha már így van, vegyünk egy LCD tévét, mert szerinte az nem olyan káros, mint ez a régi fajta, ami nekünk van. Persze egyenlőre nincs rá pénzünk, de talán karácsonyra azt kérünk mindenkitől, meg mi kipótoljuk, ami még hiányzik, így talán valami kisebb méretű alap modell kifutja majd.
Nagyon rendes párod van! :-)
Hát tudod az első gyerekkel nekünk is minden más volt. Olyan elragadottan hurcolászta a lányomat egész nap. A második gyerek már nem bír ekkora újdonsággal. Meg a lányom kikövetelte magának, hogy hurcolásszuk egész nap, addig a Töki tök jól elvan bárhol. Míg a lányomat lelkesen pelenkázta, addig az öcsit még nem sikerült. És még sorolhatnám... Nagyszülők is jöttek minden nap, első unoka volt a lányom a családban. Minden nap rácsodálkoztak. :-) Igaz, most is jönnek, de közel sem ilyen intenzitással.
az a gáz, hogy mind a két linken mást írnak.. egyik helyen két oltás a másikon három... na mindegy, csak tudják a dokik.
írt neki ambroxolt, de 10 napig használtam utána már nem akartam, meg olyan volt mintha rosszabb lett volna, de lehethogy csak felszakította...
röntgenre nem mentünk még... nem akarom ebben a vírusos időszakban kórházba vinni, főleg így hogy kötelezői sincsenek. lehet hogy rosszat teszek,most jól beparáztattam magam. mert mintha néha hallanám a hátán...:((( de akkor köhögne is, vagy azt nem muszáj? na mindegy, majd kedden megyünk dokihoz, majd megnézi...
:-DDD
Nálunk is úgy néz ki az apaféle felügyelet, hogy beteszi a pihiszékbe, lábával rázogatja, közben meg nyomatja a PS3-at.
Szerintük ez tök normális...
Jó reggelt mindenkinek!
Fúúú de gáz, ezek után én szóba se állnék vele! Ez a lehető leggusztustalanabb dolog, hogy ha az apaságot megkérdőjelezik! Nem tudom, hogy fordulhatnak ki így magukból, nekik is van anyósuk, volt pici babájuk, nem emlékeznek, hogy milyen sz@r volt?! Nagyon oda fogok figyelni még véletlenül se legyek ilyen! Nekem szerencsére jó anyósom van, ő jól emlékszik, hogy az ő anyósa egy kicsit gázos volt... Bár én szeretem a dédit is. :-)))
Nekem a múltkor azt mondták a terpeszpelenkázásra, hogy simán ráadok két darab pelust. Amíg nem találsz ilyen nadrágot, addig esetleg ez is megteszi.