2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Az nagyon finom! Nemrég volt nálunk is :)
nálunk töltött paprika lesz
Csirkepöresz, rakott krumpli, sajtos-paradicsomos csirkemell, paprikás krumpli, natúr szelet, zöldborsóleves, sült oldalas, tojásos nokedli :)
Látod ez jó ötlet, de nemrég volt terítéken.:)
De jó nekik!!! Gratulálok!
Reni neked jó ötleteid szoktak lenni, de mindenki máshoz is szól a kérdés: Mit főzzek holnap? Semmi ötletem...
Én igen. Naponta egyszer, egy nagy bögrével + homeós bogyók....
Kedves barátaink 2. kisfia is megszületett nemsokkal ezelött. :)
Minden rendben velük. :)
Én egyre többet keményedek ma és egyre kellemetlenebb. lehet lesz ebből valami hamarosan.... aránylag elég sokáig is tartanak és már reggel óta vannak, de nem fájnak eléggé nem rendszeresek és nem gyakoriak még. kiderül még az este folyamán
Hetente kétszer nekem is sikerül inni.
Igen,én iszom.
Alexa: Nagyon remélem, mert nem szeretném addig húzni, hogy indítani kelljen...:(
Valaki iszik közületek málnalevél teát?
Azért akárhogy is, az már a finish. :-) Kitartás, túl sok már nem lehet.
Már én is szeretném, de egyenlőre nem sok jelét adja...
hivatalosan 2 nap van még,,,
Sziasztok!!Mindenki egybe??Megprobálok vissza olvasni!!:-))Ma egész nap Anyukámnál voltam,kényesztetett egy kicsit!!:-))Nagyon meleg van!!Olyan sokat mozgott Ma Patrik,szerintem helyezkedik!!:-))
Sziasztok! :-) Szaporodnak a babócák, olyan jó olvasni! Bár már az enyém is úgy döntene, hogy előbújik!
Ma nagyon inaktív, az előbb meg is hallgattam a szívhangot, de minden rendben vele. Csak lusti.
Gratulálok Nekik!!!És persze a legjobbakat kívánom, Beának sok-sok energiát a három kicsihez.:)
Az akkor szép nap lenne!! :) Mi meg 6-án leszünk 4 hónapos házasok. Csak kell nekünk az a 6.-a.
Akkor jól ellátja őt is a méhlepény :) A kutyák meg ahogy láttam imádják a jégkrémet :DDD
én holnapot akartam az eljegyzési évfordulót, de ha nem jöhet vasárnap is, az 4.e. de remélem nem hozza tovább
én ma estétől visszafogom magam..
Mivel keveset mozoghatok..olyan nehéznek érzem magam:(
nem sokat ettem ma sem..de nem egészségeset..és ch dúsat..
így este FLP-s csökkentett ch tartalmú vitamindús fehérjeturmix lesz a vacsi..és beleturmixolok egy marék mélyhűtött áfonyát:D
most meg indulunk a Kopaszi gátra kutyit úsztatni a barátainkkal..ha tudok fotózom a pancsoló kutyagyerekeket:D
6-án szeretnék (akkor van a férjecském névnapja) vagy esetleg 7-e is jó lenne, ha már úgyis akkorra vagyok kiírva. Te?
amúgy mikor szülsz? :D van terved?
Biztos várja a vacsit! Ki mit fog ma vacsizni??? Lehet korai még a kérdés, de valami jót kéne kitalálnom. Már sokszor nem is tudom mit ennék.
nekem ebéd óta csendben van!
Mondjuk ha azt nézem, hogy múlthét hétvégén azt hiszem akkor volt rossz idő, akkor meg alig mozgott, még sokszor azon paráztam, hogy mi lehet vele. Ahhoz a hétvégéhez képest meg sokat mozog. Attól függ mihez viszonyítom.
akkor nem tom mi van, mert nekünk is 5 nap, de ő sokat mozog mégis. a helyhiányt egyszerűen megoldja. szétszakítja a hasam :D
Barátnőm ilyen boszorkány típus, mindig rászól elég sok mindenre. Azt mondta, hogy 3-án szülök, én meg mondtam neki erre hogy inkább legyen 6-a (kedd) vagy 7-e (szerda). Remélem nekem lesz igazam és nem neki.
További ajánlott fórumok: