2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
De jó!!!! Nagyon örülök!
Nagy puszi és ölelés az újdonsült háromgyermekes anyukának!!!
Felhívtam a szülészetet:)
Megvannak az ikrek:)Minden rendben:)
Puszikat átadják:)
Attilám is mindjárt itthon van így már nyugisabb leszek.
Nem lesz itt semmi Nóri baba szerintem még várat magára.
Sziasztok,
A sok pihenik hála, egyenlőre maratok itthon.
Robi nagyon szuggerálja a mai napot, de én azzal is megelégednék, ha a kiírt időpontra kipottyanna :)
Micsoda hírek, jönnek az ikrek és Misu!!!
Ma 3 babával több lesz érzéseim szerint MINIMUM :p (nem feltétlen magamra gondoltam :) )
Bogyeszkusz fajasaira is azt mondtak,hogy csak joslok,par ora mulva megszuletett Zoe!
lehet,hogy a te kislanyod is ki akar bujni mar!
mondjuk ezt nem kéne:(
vagy kora reggel vagy este mászkálunk..
Mi kutyival csak este teszünk egy sétát de annyira nehezen bírja a hőséget hogy néha csak az udvaron játszunk vele este mikor már nem süt ide a nap.
Azért bezártság érzetem nincs csak már idegesít ha akarok valamit itthon csinálni nehéz, kifáradok, nyűglődöm és már jobb lenne ha a baba foglalná le a napi 24órámat. Jó sokan azt mondják visszasírom még ezeket a napokat,akkor visszasírom de most nem jó.
Teljesen együttérzek... Nálam ugyanez van. Nekem mondjuk nem volt választásom, muszáj voltam piacra menni, egy 23 hós gyereket csak meg kell etetnem valamivel, még ha magamra meg a páromra nem is gondolok... Épp tegnap mondta a férjem, hogy miért nem rendelem a kaját házhoz (van itt egy elég jó étterem, ahonnan finom és megfizethető kaját házhoz hordanak), de mondtam neki, hogy azért Rékának nem szívesen adok még éttermi kaját, amit én főzök, abba tudom, mit rakok bele. Tegnap szedtem a kertben borsót, a leves már kész, meg volt két szépen fejlett pattiszonom, az lesz kirántva, valami krumpli kéne hozzá... Lassan meg is kéne csinálnom, de a felvizesedett lábaimra ráállni sem egyszerű. Mondjuk Réka egy órája úgy belakott gyümölcsből, hogy egyelőre tuti nem fog enni. Ilyen hőségben jobban szereti a gyümit és a joghurtokat. Majd a délutáni alvása után fog kérni rendesebb kaját, addig nem nagyon.
Ja és nálunk sincs csak Rékának felfújható pancsoló. A nagyobbikba ugyan beleférek, de ahhoz semmi erőm, hogy nekilássak és felfújjam, telehordjam vízzel... Örülök, hogy a gyerek megelégszik a kicsi pancsolójával, abba elég 3-4 vödör víz, azt még kiviszem, sokkal többet nem szívesen.
én nagyon szeretek itthon lenni..
Tegnap délután nézelődtünk Ákival, majd Anyósnál voltunk..
Ma délután meg kutyát úsztatunk a Kopaszi gáton..ezek feltöltenek:)
Azért az annyira ciki, hogy rám jönnek a fájások a boltban, alig várom, hogy kívül legyünk a gyerekkel az ajtón, meg hogy elvezessek még a párom munkahelyéig, ott betelefonálok neki, hogy vigyen haza, mert én már nem szívesen vezetnék, aztán itthon leülök - és elmúlik minden. Mikor lesz ebből szülés? És meddig kell még ezeket az undok jóslókat viselnem ????
Rékával az utsó hónap végig ilyen volt. Nemáááááá
Hát 2 óra alatt annyi írtatok,hogy nem volt egyszerű végig olvasni.
Hát kalandos volt a mai NST-m. Az én pici lányom úgy bealudt,hogy alapon volt 125-135 között vert a szíve. egy idő után megunta a szülésznő, elkezdte rázogatni a hasam. Amíg mozgatta, addig szépen ment fel a szívfrekvencia max 150-ig, de utána újból alapra állt vissza. Gondolta hozza a kürtöt és felébreszti Csipkerózsikát álmából, de nyomhatta, mint süket a csengő :-), Maja erre sem reagált. Így 20 perc után levett a gépről és mondta lépcsőzzek le az alagsorig + vissza . Ezután újra rátett az NST-re. Néhány perc után egy nagyot rúgott a Drága. Ennek hatására 70-es méhtevékenységem lett :-). Most már szerencsére átlépi időnként a 20-at. Volt egy 30-as és egy 40-es is. De én sem éreztem a fájást. Nah jó a 70-es azt éreztem, de inkább annál is Maja mozdulását ami kiváltotta.
Remélem nem marad ilyen lusta, mert akkor sokáig fog még bent maradni.