2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Hát igen,nekik is kemény menet.
Gyűjtögetik ők is az erőt. :)
Nekem már csak 5 nap. De jó pár napja nekem is kevesebbet mozog. Biztos a helyhiány miatt. Azért persze napi többször érzékelteti, hogy jól van. :)
Hát lehet már pihenget a nagy menet előtt!:D
:DD Nekem már csak 10 napom van a szülésig, elég pici helye lehet... Azért figyelgetem, hogy minden rendben van-e.
Szerencsére az enyém nagyon aktív,tegnep este meg le se állt,egyfolytában ficergett.Bár én még "csak" 36 hetes vagyok,még kicsit több helye van.Meg szereti a kiscsaj a meleget,velem ellentétben!
Nektek is keveset mozognak ma a babók? Rég nem volt ilyen inaktív Ádika :(
Itt is Gratula Neki:))))))))))
Amikor nevekről volt szó én is javasoltam nekik a Csongort,akkor nekem is eszembe jutott a Tünde :P De lánynevet inkább nem írtam :o)
Kíwának elküldtem az adatokat:)
Jujjj,de jóóóóó :o)))
Hatalmas gratula nekik!!! :o))
Mindhárom babának nagyon jó egészséget,meg persze az ujdonsült anyukáknak is!:D
:) Szép a súlyuk, nem kell így tovább maradniuk. :)
Remélem van alapítványi szoba Beuséknak. Két babával ott sokkal jobb. :)
Szépek a nevek. A Csongor mellé a Tünde is jó lett volna. :O))))
Pont jó méretek! :)) Nem túl kicsi, és nem is túl nagy! Gratula nekik is!!! :)
De jó gratulálok Beának Nórához és Csongorhoz!!! Szépek biztos az ikrek! :)))
teljesen egyetertek!
az elso szulesem is nehez volt,24 oras,de azt sem bannam,ha most meg nehezebb lenne,csak mar menni kellene,de semmi!
hatha legalabb nalad beindul valami!az en gyerekem nagyon udvarias,nem tolakodo,mindenkit elore enged!
szep neveket valasztottak Beaek! Orulunk,hogy mindenki jol van! Duplan sok tejcsit kivanunk nekik!
Gratulálok az újdonsült anyukáknak!!!!
Sok sok tejcit és boldogságot :)
Jájj, ne csigázz mááár!!!
(Tudom, be kell pötyögni...)
Juhász Nóra 2380gr, Juhász Csongor 2480gr 49cm.Könnyü gyors szülés volt, és gyönyörűek az ikrek, minden renben mindenkivel, 12:23kor, és 12:25kor, Bea puszil mindenkit, és köszöni a drukkokat:)))
Jaj de jó nekik! nagy gratula minden babának és üdv a nagyvilágban! :D
ma elég sokat keményedtem de sajna nem fáj eléggé. soha nem szeretné az ember érezni a fájdalmat, de ilyen esetben mégis. olyan jó lenne ha már fájna-minden nap ez jut eszembe ha kicsit is megkeményedik a hasam
Hát kicsi már nem lesz. :)
3700-3800 grammra tippelik...
olvastam a naplobejegyzesedet,Peti sem lesz kicsi baba,mar most majdnem 3400 gramm.szep nagy,ugyes,aranyos lesz!
szivbol gratulalunk nekik!
További ajánlott fórumok: