2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Nekem is vettek le vért a 12.hétnél, de eredményem nincs, mert az enyém integrált és a 16.hetivel együtt értékelik ki.
Én pl. 15+3 naposan fogok menni. A dokimmal így beszéltük meg.... Sztem nem fontos pontosan menni.
Ebbe már belefutottunk itt együtt, hogy ahány ház annyi szokás.
A lényeg, hogy mindenkinek tökéletes eredményei legyenek :)
megint?????? nekem a múltkor vettek le vért a 12 hetesnél, és még aznap fel is hívtak, hogy minden oké, nem down kóros a gyerek
igen és ez fontos is, mert ilyenkor nézik, hogy nem e termlsz ellenanyagot a baba ellen!!!
Érdekes amúgy, nálunk az AFPhez a vért nem a laborban veszik le, hanem a terhesgondozóban az asszisztens...
down-kór, egy fehérjéből, aminek az afp a rövidítése
pff, akkor nem tom, látszik, hogy mindehol mást mondanak, furi, nem tudom....
de ezzel az AFP vizsgálattal mit is néznek??
Terheléses cukor: én majd' meghaltam, mondtam Felemnek, hogy ott KELL lennie velem. A szemem nem bírtam kinyitni, olyan rsszul voltam, míg felszívódott a cukor. De tök normális volt az érték.
Amúgy iható volt, én ott csesztem el, hogy a hülye nő nem keverte fel teljesen, mert az a gagyi cukor tömbökben olvt, én meg lehúztam, de egy csomó az aljában maradt, azt visszahigítottam. Na, ezt nem kellett volna, nem volt már olyan édes, és az íz hirtelen megváltozásától fordult fel a gyomrom... Jobb lett volna, ha kérek egy kanalat... :DDD
az tökkéletes!!:)) nyugi, de viszont tényleg figyelni kell, mert az egyik ismerősömnek a 17. héten vették le a vért és már rossz eredménytt kapott, komoly, és utána kellett méhg mennie ide-ode mire kiderült, h minden ok!!
ez tök jó a múltkor a vércsoport megállapítás elmaradt mert a két ünnep között nem fogadta be a vérbank, de csak azt az egyet, azt pótolnom kell, aztán ezt az AFP vizsgálat, nem marad vérem :-(
Ezt egy tájékoztató füzetből másoltam be, amit még a vizsgálat előtt a dokitól kaptam, csak erről a vizsgálatról van szó benne.
akkor jó. Én a baba méretei alapján vasárnap töltöm be a 16. hetet, és ahogy a helyi rendelőt ismerem, csak szerdára kapok majd időpontot AFP-re. Tehát 16 +3 leszek, mire megyek. Ezért aggódtam,hogy úgy még jó-e.
írtam, hogy nem kell éhgyomorral menni,ezt a doki, a védőnő, és a laboros is mondta
akkor lehet inkább megkérdezem ha kérek időpontot, hogy mit javasol
Nem tudom :(
Én éhgyomorra megyek, az a biztos, hétfőn reggel 9-re van időpontom :)
AFPre nem kell éhgyomorra menni, ha ez volt a kérdés, tegnap direkt megkérdeztem a dokimat. De csak akkor, ha csak ezt veszik le. Ha általános vérképet is néznek, akkor nem lehet enni...
én nem így tudom, de nem kizárt, sztem be kell töltsed a 16. hete, nekem ezt mondta a védőnő
jaj olyan undi, nekem a tesóm azt mondta, hogy ne menjek egyedül, mert ő pl nagyon rosszul lett
én biztos, ami biztos alapon éhgyomorra mennék, bár nekem pl. a kombinált tesztnél azt mondták, nem számít, hogy ettél-e már, vagy nem...
De szerintem éhgyomorra menj.
7163-ra válaszol valaki, fontos lenne
nem kell éhgyomorral menni, mondjuk én nem is bírtam volna enni, eddig nekem sem volt gon a vérvételle, de most ...pfff nagyon rossz volt.
egy másik kismaminka most volt a 24 hetes terheléses cukor, vettek vért tőle, utána meg kellett inni egy 3dl-es undorító sok cukorral kikevert vizet, szegény majd fel fordult, utána 1 óra múlva mondták, h szóljon és levesznek tőle még egy adag vért :((
nézd a jó oldalát ingyen járhatnak ovibe, a suliba nem kell a könyvekért fizetni stb........
hát egyelőre nem, de majd biztos lesz valaki, mert muszáj lesz...megoldjuk valahogy...
hát az én AFP-m jó magas lesz, az ikrek miatt...de nekem meg olyan profin vették le a vért, hogy abszolút semmit nem éreztem...
nem lesz egyszerű az biztos....egyből nagycsaládosok leszünk! hihetetlen!!!:o))))
Javasolt időpont: 15hét+0nap - 16hét+6
Elfogadható időpont: 15+0 - 17+6
Az elfogadható időponton kívül érkezőknél a szűrővizsgálat nem végezhető el!!
nekem pont jól jött ki, mert ma van szerda kismama nap, és ma vagyok 16+0, asszem ez így nagyon ideális, de 16+0-tól, 16+5-6ig max meg kell csináltatni.
és éhgyomorra kell menni, mert én még nem kértem időpontot a 16 hetes UH-ra és nekem ott csinálják ezeket a dolgokat is
További ajánlott fórumok: