2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Sikerült kiporszívózni, bár Kiara meg akarta hiúsítani: feszt mindent lerakott a földre, pedig mondtam, hogy miért pakoltam fel a cuccait.
Ha már a kajáknál tartunk: ennék valamit, de gőzöm sincs, hogy mit...
csak 2!!! évig lehet, az új törvény szerint, de hátha kormányváltás lesz és marad a 3 év...
egyébként én szeretnék maradni, de a fiammal s azt mondtam, hogy 3 évig nem megyek és mégis másfél évesen visszamentem vele. persze az én helyzetem más mert egy magánbölcsiben dolgozom és vihettem magammal, persze ingyen....
most azt mondom maradok, aztán meglátjuk, a babótól függ...Gellért olyan jó fiú volt, hogy unatkoztam mellette itthon, ki kellett szabaduljak...
én ameddig lehet feltétlen, rem visszehozzák a 3 évet, mert én nem nagyon szeretném bölcsibe adni..
és itt nem a bölcsi ellen van a hangsúly, anyum is bölcsiben dolgozik, hanem nem lenne szivem egy apróságot nap, mint nap magára hagyni, főleg, ha még nem is beszél
:o) De aranyos!
Mondd meg neki,az én uram nem pogit szokott nekem csinálni,hanem aranygaluskát,nyamm :)
sziasztok! képzeljétek mire hazaértem a férjem füstöltsajtos pogit sütött nekünk.. hát nem édes, aztán egyből azt mondta, hogy kérdezzem meg a hoxás csajokat, hogy melyiket várja a férje haza még hamiuba sült pogácsával?:)) persze ez csak vicc, gyakorlatilag sosincs itthon a munkája miatt mire én hazaérek, de el tudnám ezt viselni minden nap :)
a fetasajtos krémet megcsinálom a 7végén isteni lehet:))
én kapok kölcsön légzésfigyelőt, rem. csak a jó oldalát tapasztaljuk meg :))
Tegnap vettem egy tuti anyagot(szerelem volt első látásra) amiből lesz egy ruha vagy valami felső :)
éppen szárad, olyan vidám színű és mintájú, de még meg kell álmodnom, hogy mi legyen és hogy nézzen ki :D
Fene se tudja.
Persze nem az a lényeg, hogy legyen benne, éppen az, hogy ilyen mennyiséget, dobozban tartva, úgy, hogy ne legyen baja, hiába bió valami kell, bele, hogy elálljon....szerintem.
Szerintem almát ehet, miért ne ehetne.
De gondolom kezelik valamivel az a levet ami bekerül a dobozba....
Hát nem tudom, én egy hete minden nap majonézes cuccokkal kezdek, úgy kivánom a kaszinótojást, hogy ölni tudnék érte. Azt mondta a doki, hogy ehetem, mert ezekben nincs nyers toji híre se.
Viszont letiltott arról az 5 literes almaléról, ami rostos és csapolhatós dobozban van, mert az pasztörizálatlan, úgyhogy most a sima dobozosokat iszom.
így igaz. Túlbonyolítás és túlaggódás.
Egy terhes nő figyeljen mindenre, mert különben "katasztrófa" történhet. Ez jellemző a modern világra.
60 évvel ezelőtt az emberek mindent könnyebben vettek, a terhesség nem betegség, ezt ők komolyan is gondolták. Keményen dolgoztak - nem irodai, szellemi munkára gondolok itt legfőképpen - , ellátták az állatokat stb.
A tartósítószereket és a színezékeket nem nagyon ismerték, így nem is kellett félniük tőlük...
Ez olyan mit az angyal és ördög a két válladon:
"Kibírod, gondolj bele milyen boldog leszel akkor..." "....nem, nem nem minek várnál addig...", "...de a várakozás erősít, tartást ad..." "...jaj, hát de itt a lehetőség..."