2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
ez tök jó hely lehet, de online nem lehet rendelni, ugye?
Vidéken lakom...
Nektek mikor kezdett el látszódni a hasatok?
Én a 15. hétben nem hasonlítok még terhesre....
Sziasztok kismamák (és babák) mi újság?
Szép estét!
Most értünk haza, elmentünk a párommal kismama felsőket és gatyókat venni. Gyönyörűeket találtunk az Aréna Plázában és mindenre volt 20 % kedvezmény. :)
Itt voltunk: [link]
Sziasztok!
bettibea gratulálok az ikrekhez!
Sziasztok lányok!
Hogy vagytok? Én kicsit lefáradtam, ma 2 órába került, hogy beérjek az intézetbe a szokásos fél óra helyett..közben többen agyontapostak, gyomron vágtak, leköhögtek, lihegteg a nyakamban... és amikor szóvá tettem, hogy igazán kivehetné a könyökét a gyomromból még ő érezte magát sértve.. pfujjjj...emberek!
Betti!
Megnéztem ám a vonalzót! ;)
Nekem is ez tetszett a legjobban az ikresek közül, mikor a miénket csináltam, akkor találtam. :o)))
Na, sziasztok megint! :)
Jelentem kb. 1órát aludtam. A fejem most jobb kicsit, de még mindig nem az igazi. Talán este majd tudok végre nyugodtan aludni...
mit ettél?
én lebbencslevest! tök jó volt...végre tudok jóízűen enni..:o))
elmúltak a rosszulléteim, ahogy a nagykönyvben meg van írva:o)))
na, ez a másik! Gellért 4 óra megszületett, mi lesz most????
nem akarok kórházban feküdni...:o((((
mi a 18 hetire megyünk 4d-re meg a kötelezőt is letudjuk akkor, így beszéltük meg, majd kérünk időpontot...:o))
lehet én császáros leszek, bár nagyon nem szeretném...a babáktól függ...
Az poén lenne. :)
Az a vicc, hogy lehet hogy a dokim éppen akkor lesz külföldön, amikor jön a picur és arra az esetre a Kiával van lebeszélve a szülés. :)
Akkor aztán lenne dolga. :)
A 16 hetire is megyek majd a csajokhoz a 4 D-re, meg elég sokat járkálok be anyóshoz is, úgyhogy simán összefuthatunk. :)
az tuti, főleg hogy nem vette elsőre észre!
a magánba megyek, még nem tudom mikor, kedd, szerda, vagy csütörtök...de a kórházban összefuthatunk valamikor:o))) ha épp egyszerre kell mennünk, hisz még az is lehet egyszerre szülünk:o))))