2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Jó reggelt a most ébredezőknek! :)
Ma éjjel már tudtam aludni, Kiara sem nagyon ébredt fel, csak vagy 5x, meg az én orrom se dugult be. Asszem már jól vagyunk! :)
Rám házimunka vár, most elmegyek majd tankolni, bevásárolni, posta, egyebek, aztán főzök.
Nagyon rákattantam a madártejre és még sose csináltam, ma azt hiszem kipróbálom.
Puszi
Most mennem kell, szép napot!
Puszi
Eddig vasaltam, mert ma a tegnapi tapasztalatok után nem indulok korán, de még délelőtt be kell mennem szakdolgozatot írni, és sajnos a karácsonyfát is le kell ma szednem.:( Pedig még olyan szép.
És neked?
Csajok megyek, jók legyetek (vagy inkább ne) pihenjetek, egyetek finomságokat és legyetek sokat a párotokkal, szép napokat!
Puszi
Fenekestül felfordul az eddigi életetek!
Bennem is vannak félelmek, bár inkább az, hogy hogyan fog kijönni a két gyerkőc egymással.
Aggódás, öröm, boldogság, félelem....
én nem titkolom-nemcsak a jó oldalát látom, oda lesznek a kettesben eltöltött esték, félbehagyott takarítás, félkész vacsorák, sok gyereksírás és kevés alvás....
De olyan jó lesz hármasban, mikor már összeszokott kis családdá értünk, nem?
Erre számítok. :)
Szóval tök jó babátvárni. :)
Pár nap és belerázódtok majd :) Nem olyan nehéz kitalálni mikor mit akar :)Menni fog az, majd meglátod :)
Persze, hogy ennyire aggódsz, természetes :)
Olyan fura, miközben örülök a babónak és már most nagyon szeretjük, míg a pocakomban van, azért félek, hogy bírkózunk meg a feladattal.
Az ember álomképében egy kis babaillatú, alvós-mosolygós tündér jelenik meg, nem egy bekakilós-ordítós-hasfájós kis ördög. :)
De ő is egy esendő kis ember, nem lehet tökéletes, nem?
Már mi is beszereztünk egy kismama nacit, plusz egy felsőt. Igaz én a teszveszről vettem. A naci picit nagy lett :D Legalább nem lesz kicsi...
A felső pedig "bababarát", könnyű lesz benne szoptatni, csak mikor felveszem összevissza igazgatom, hogy jó legyen :D
Szerencsére az első bébivárásból maradt 2 gatyóm, és 2 felsőm is.
Sziasztok! Szép estét!!
Uh, én már nem is emlékszem ilyen tiltó listás dolgokra... :S
Látszik, hogy sokkal több időm volt, míg az elsőt vártam. :D
Végre alszik a kis tökös, így egy kicsit tudok olvasgatni, beszélgetni!
bogyóka megcsináltuk a fetasajtos krémet, most azt eszem és nagyon fini lett, köszi az ötletet:)
ma hallgatóztunk, és összetéveszthetetlenül hallottuk a babó szívhangját, olyan jóó volt:))
Szerintetek kenhetős sajtokat szabad enni?
Tudom, hogy lágyabb sajt, de a tilalom a penészes-fajtákra vonatkozik, igaz?
Most ettem 4 db Macis sajtot hmmmm....
Ok, köszi
Én is vettem a napokban egy kismama-gatyót, meg két felsőt, nem voltak olyan drágák, de azért van egy-két darab a boltok polcain, amiért horribilis összeget kérnek.
A gyerekruháktól meg el vagyok ájulva, némelyik árán felnőttméretet kapsz...
Az uram pénteken vizsgázik erre tanulás helyett lelépett focizni....
Ezek a pasik