2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Óóó, de sajnálom, de idén tényleg babásak leszünk :) Nem adjuk fel :)
Köszönjük, neked is kívánunk Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Pihenj kicsit :)
Sziasztok Lanyok!
Gratulalok az ujdonsult mamaknak es babaiknak a sikeres vilagrajovetelhez! Jo egeszseget is kivanok es sok boldogsagot!
Vicek, Zsebibaba, nagyon-nagyon sajnalom, hogy megjott nektek. Az enyem is megjott ma. A kovetkezo nemvartam idopontja majus 12. Nem adjuk fel a remenyt! Az iden mi is babasak leszunk!
Mi holnap megyunk haza es csak Husvet utan jovunk vissza. Otthon nincs Internetunk. Igy mindenkinek Kellemes Husveti Unnepeket kivanok es tovabbi jo babasodast! A kismamik vigyazzanak magukra es a bebikre a pocakban ill. azon kivul! Azoknak, akiknek kozel a szules idopontja, gyors, konnyu, komplikacio mentes es a leheto legkevesebb fajdalommal jaro szulest kivanok!
154/90! :(( Neki kezdek a táskám végleges bepakolásához! :(
Jó lenne kiböjtölni még a hétvégét itthon,és szerdáig azt a 3 napocskát,akkor megyek a dokimhoz.Érzem...nekem itt a szabadság vége. :,(
hali Lányok!
Hát én remekül vagyok és még mindig 2in1 :) 10:30-ra megyek nst-re. Majd ott megmondják mi legyen a sorsom. Ugyanis keddre vagyunk kiírva. De én leszek az, aki tuti tovább túlhordja. Nagyon jó lehetek belülről ezek szerint :))) Szerintem vizsgálat is majd kedden lesz, ma csak a szokásos nst. Holnap és holnapután anyóséknál megyünk, Apa szobát fest. Majd igyekszem kivenni a részem, hátha nem csak egy csípőfájás lesz, amit elérek vele megint :)
Kitartást Nektek! :)
És szép napot!
Vicek, nagyon sajnálom :( De fel a fejjel, hamarosan babásak leszünk, csak győzzük kivárni :)
Nálam a következő lépés az átjáthatósági, ami jövő csütörtökön lesz. Nagyon várom már, ugyanakkor félek is tőle. Nem tudom, mi lenne a jobb: ha találnak valami bajt, és megoldódik a nagy rejtély, vagy ha nem találnak semmit és továbbra sem tudjuk, hogy mi lehet a baj. Ha ezen is túlleszünk, szünetelünk kicsit nyárig, mert közeledik a disszertáció megvédése, aztán megyünk a Medve-tóra nyaralni, ami állítólag szintén 'babagyártó' hely. Ha ezek után sem lesz semm, megyünk vissza a dokihoz és közösen eldüntjük, mi a következő lépés.. rettentő nagy vágyat érzek a baba iránt, de nincs más választásom: várnom kell :(
Sokat gondolok rád, jó lenne már, ha pozi teszttel dicsekednél :)
A többieknek megy a drukk, hogy a gólya pocaklakót hozzon :)
A kismamiknak pedig kitartást és élvezzétek ki ezeket a szép napokat, még ha néha nehéz is :)
Zsebi:
Köszönjük a jó hírt!!!
És közben szomorúan átírtam a dátumunkat. :(
Sajnálom, hogy nem sikerül!! Kicsit mesélhetnél ám nekünk, hogy mi nálad a következő lépés, mi a következő reménysugár...
Sziasztok!!!
Nagyon sok szeretettel köszöntjük a kis jövevényeket!!!
Márk: Igazán szép, férfias nevet kaptál!!!
Lili: Gyönyörű vagy, egy kis liliomszál!!!
:))
Az anyukáitoknak nagyon boldog babázást kívánok, vigyázzatok rájuk, néha hagyjátok őket egy kicsit pihenni! :)
Sok puszit küldök!!!
:Vicek
Bizony! Én beelőzöm Lilmot,mert /sajnos/ programozott császárom lesz,ami most szerdán dől el,hogy a 37.,vagy a 38. héten fog-e megtörténni.Minden a vérnyomásomtól és a labor eredményemtől függ majd.
Tehát röpke 3...vagy 4 hetem van hátra!
Lányok, köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok:-)Egészen belejöttem ebbe a tejcsifejésbe és fórumozásba egyszerre, úgyhogy ezentúl többször jövök :-)
Egyébként összesen 8 kilót szedtem fel a terhesség alatt, így azért nem nehéz visszanyerni a 'versenysúlyt' :-)
Nagyon aranyos a pici, köszi a képeket. Neked meg gratula mert 1 kiló plusz az semmi.
Milyen kis ficánka lehetett odabenn, hogy sikerült egy csomót összehoznia :-)
Sziasztok lányok!
Örömmel olvasom a jó híreket! Gratulálok mind a két anyukának. Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek és a pici babáknak!
Nagydia: Gyönyörű a kislányod!!!
...mellszívás+fórumozás...?..rugalmasak ezek az anyukák :)
Gyönyörű baba! :)És micsoda hajkölteménnyel büszkélkedhet! :) Nah most már egyre türelmetlenebb vagyok....
Milyen szép kisbaba!!!
És nem is látszik picinek!
Gratulálok!!!
Akkor azért nem írtál eddig mert kórházban voltál.
Ilyen kis súllyal született és már otthon is lehettek? De jó!!!
Nálunk bizti ebből még kórház lenne. Kb. 2800 g-ig nem engednek senkit sem haza.
Gyönyörü kis babucink lett,mert ez egy kicsit a miénk is:)))
Ilyenkor az szok az eszembe jutni,hogy ez a csepp-nagy baba hogy fért el odabent és ha most vissza akarnánk tenni,biztos nem férne vissza:)))
csomó a köldökzsinóron,hát ezt meg hogy sikerült csinálni a kisasszonynak???
Nincs is hasad,mázlista vagy és 1 kiló plussz?ez nem semmi,rajtam biztos lesz 6-7 kiló:(((akkor tápot nemis kap?