2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Sziasztok! Ditti, remélem már a kórházban van.. :)
Szurkolunk!!
Jó reggelt mindenkinek!
Kedves Kismamik!
Lenne egy kérdésem? Használ valaki terhességi csíkok elleni testápolót, krémet?
köszi jól vagyunk.
Ditti lehet a húsvéti nyuszi meghozza a babát!
aranyosak vagytok Lányok! :)
Egyébként a Fókuszra pályázunk :)))
Nem beszéltünk még a túlhordás okozta örömökről ill teendőkről a dokival. Majd csütörtökön konzultálunk. De befeküdni nem akarok ill nem is fogok. Itt van a kórház mellettünk, nagyon horror lenne, ha az ablakból integethetnék hazafelé :(((
De a fejét már érezte hogy beékelődött és gyanúsan nem mozog :)
Ditti. Nem irigyellek. A fiam annak idején 4 nappal a kiírt után jött. Ugyanígy semmi jele nem volt... borzasztó. És mennyire utáltam a sok okos rokoni telefont "egybenvagymég?" vááh...
Kitartás, tudom nehéz, de nem tudsz mit tenni!
Különben meg gondolj bele, ha ott marad Noel baba ahol van , legalább bekerülsz a Fókuszba is :)))))(bocsi)
Ó Lányok!
Az amniot meg sem tudták csinálni, mert teljesen zárt még a méhszájam. Az nst-n keltegetni kellett Noelt, talán készülődik. De biztos nem megszületni, hiszen ilyen zárt méhzájjal..áá..a reményt kiírtja belőlem. :((s
Köszi szépen! :)
Te hogy vagy?
Andurka
Boldog névnapot!tegnap volt Andrea.
sziasztok
jajj nagyon gyönyörű a kisbabád, gratulálok.és jó egészséget kívánok Nektek.
:D lassan lejár a ,,Noel albérlet,,
kíváncsi leszek az nst mit mutat majd?! Írd majd meg. A vized remélem még tiszta lesz.
Kyra: tényleg ennivaló a Máté :)
Mi mára vagyunk kiírva, 10:30ra nst és utána amnioszkópia. Egész éjszaka fájt a pocakom odalent és alig moccant már a Noel. Apa beszélt neki este, arra azért még villantott egy popót, kinyomta, de hamar le is nyugodott. Nos, biztos érzi, hogy azért pofátlanság lenne ilyen sokáig potyáznia odabent :)
:))) Igen ez fantasztikus érzés.
Boldog babavárást :)
Szia! Örülök, hogy jól vagytok! Engedd meg, hogy gratuláljak! Gyönyörű szép a kisfiad!
Kívánok nagyon sok boldogságot, és jó egészséget!
Kyra nagyon szép, formás kisfiad van!!!
Gratulálok!!!
Jaj, de csuda boldogság lehet!!!
Azt hiszem, én is ettől lennék a világon a legboldogabb.
Kívánom, hogy ezután is minden menjen a legnagyobb rendben nálatok!!!
Puszi!!
Sziasziaszia!!!!
Jaj, de jó, hogy már otthon vagytok!!!
És Márk... egy kis cukipofa!!
Igazi férfias férfi!!!
És ezek szerint ügyesen szopizik is??
Megértjük, hogy egyelőre bolondok háza van, de nagyon várunk is!!!
Puszi a kis családnak!!! :))
Kyra drágám gratulálok hát a mi kis barátunk nagyon édeske!
Majd szivesen fogadnánk szülés történetedet...
szia!! Már nagyon vártuk a jelentkezést. Ezer kérdésem lenne, de inkább nem támadlak le, majd ha lesz időd írj, mindent tudni akarunk :) !!!
Köszi ,imdemkinek aki gondolt rám. Még mindig nem tértem magamhoz a boldogságtól :)
Mégegyszer gratulálok:)
Nagyon jó egészséget kívánok nektek.
Majd mesélj az éjszakázásokról.Én már most félek kicsit tőle mert alig bírok éjszakánként felkelni:)
Sziasztok!
Végre itthon vagyunk. Csodás érzés anyának lenni és családdá válni! Boldog vagyok! :)))
Nagyon köszönöm mindenkinek a szurkolást és a jókívánságokat, egészen meghatódtam... :) Még jelentkezem, amint lesz időm, de a szopizás és a sok új feladat egyelőre nagyon lefoglal. Teszek fel képet Márkról. Puszi mindenkinek!!!