2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Sziasztok!
Rég jártam erre ,gratulálok az újdonsült kismamáknak, és persze mindenkinek drukkolok :)
Lassan születnek, az első babák :)
Szia Vicek,
de jó hallani felőled. Örülök, hogy a kivizsgálás mellett döntöttél. Reméljük tényleg érti a dolgát a doki, még ha kicsit nagyképűnek is tűnik ahogy bánik veletek.
Nálunk minden rendben, a kisversenyző már növöget rendesen. Már több mint fél kilós. És nagyon tud rugdosni :-)
Köszönöm neked is!!!
Aranyos vagy!!!!
Rám fér a drukkolás. :) :(
Köszönöm, nagyon jól vagyok hál'istennek. Reggel, ébredés után émelygek kicsit, de pár falat után jobb, aztán egész nap semmi.
Boldog vagyok, boldogok vagyunk, bár még csak a legszűkebb család tudja. Amíg nem hallok szívhangot az én kicsikémtől, addig hétpecsétes titok :) Nagyon rossz ez a várakozás, még rosszabb, mint amikor a nemvártat vártam... :)De nemsokára köv. uh, és akkor nem fogok eljönni szívhang nélkül, bármi is legyen. :D
Köszönöm!!!
Most még sajna meg fog jönni, az tutkeráj, mert pé. után kezdtem csak el szedni a gyogyókat. :(
És te hogy vagy?? Rosszullétek elkerülnek?
Boldogság a köbön?? Gondolom... de jó lehet... :))
Mesi!!!
Nagyon örülök, hogy visszatértél közénk!!!!!
Ha valaki, én megértem, hogy így sokkal több kedved volt itt lenni a fórumon, mint mielőtt sikerült volna!!!
Én is biztos többet jönnék, nagyobb kedvvel, mert a sikertelenek táborához tartozni nagyon rossz!! :((
Szóval jó látni, hogy sok-sok várakozás után már te is boldog lehetsz, (és jó lenne hallani tőled valami biztatót ez ügyben)!!! :)
Naaaagy gratula a kis babácskádhoz és sok puszi neked!!!
:Vicek
Sziasztok!
Vicek! Végre jelentkeztél! Nagyon nagyon drukkolok, hogy rendbe jöjjenek a dolgok ezektől a gyógyszerektől, hisz olyan régen vársz már te is a csodára!! De majd most!! :) Lehet, hogy most már nem is jön meg, hiába 'várod' :)
Zsebi? Érzel valamit? Teszt? Izgulunk érted!!
Kiszsuzska! Hogy vagy? Mikor mész dokihoz?
Kyra! Hogy vagy? Annyira jó érzés lehet, hogy pár nap múlva babázhatsz!! :)
Mesi drága, rég nem írtál, hogy vagy? Megjöttek már a tünetek?
Sziasztok!!!
Kisszsuzska:
Naaaagy gratula a pozi teszthez!!!!!!!!
Másodikra már sikerült is, ugye?? Olyan szerencsés vagy!!!! És hogy tervezgettek férjecskéddel???
andurka:
Köszönöm az érdeklődésed!!!
Azóta elvittem a leletemet a szimpibb dokihoz, aki közölte velem (kedvesen!!), hogy menjek vissza a bunkó dokihoz, mert ő írta a beutalómat, és ő nagyon jó szakember.
Utánanéztem a neten, háttt... írnak róla hideget-meleget egyaránt, az emberek fele dicséri nagyon, a másik fele meg leírja, milyen tapló.
Viszont endokrinológus is és csomó szakirományt írdogált már, úgyhogy végül úgy döntöttem, hátha tényleg jó szakember, megpróbálkozom nála újra. (Bár ezt nem hittem volna, hogy megteszem az első rossz tapasztalat után.)
Másodszorra elviselhető volt, bár a negatív hozzáállása megmaradt, felsorolt vagy 6 bajt latinul a leletem alapján (majd cinikusan hozzátette: "Csak ennyi.") és felírt 3 féle gyógyszert.
Bromocriptint a magas prolaktinomra.
L-Thyroxint a pajzsmirigyre.
És Vigantolt a D-vitamin hiányomra.
Azt mondta, ilyen magas prolaktin szinttel nem nagyon lehet teherbe esni, és amiatt is rendbe kell tenni a hormonjaimat, hogy meg tudjam majd tartani a babát.
Bár én azt olvastam a neten, hogy egyetlen vérvétel alapján nem lehet kimondani, hogy magas a prolaktin, mert az stressztől meg mittommégmitől is lehet magas.
De mint tudjuk, ez a doki szereti elkapkodni a diagnózist, vagy ennyire profi, hogy ő már hamarabb tudja, mi a helyzet, mint mások. :)
Na szóval, ha most megjött, utána mennem kell vérvétel kontrollra, hogy megnézze, mi változott a gyógyszerektől.
Sok helyen olvastam, hogy nagyon rosszul voltak a prolaktin gyogyótól, szerencsére én ezt nem tapasztaltam (bár nagyon paráztam, mikor elkezdtem szedni, mert durva mellékhatások sok esetben előfordulnak a szedésekor), viszont sok helyen olvastam azt is, hogy ennek a gyógyszernek köszönhetik a babájukat...
Úgyhogy, lányok, most ettől várom a csodát.
Aztán, hogy mi lesz... nem tudom.
De ha tényleg ezek a bajaim, ezek miatt nem sikerül, akkor nagyon örülök, hogy nem vártam tovább, és elmentem dokihoz.
A kismamiknak, akik már nehezen bírják, kitartást kívánok!!!!
Zsebimnek, Assuámnak nagyon drukkolok!!!!!!!!
Puszi mindenkinek!!!
:Vicek
Tudjátok elég rövidek a mi gyerekeink... Enikő is 47 cm-volt,Dávidka időre született mégis 49 cm-volt.Most is Ők a legalacsonyabbak a suliba+oviba.Kis rövidek,de tömzsik.Husikák. :)
Elég nagynak néz ám ki a kis kapucnis felső is...jó széles...nem annyira miniatűr szett. :)
Nagyon édes!!! De nem lesz kicsi:))
Emlékszem mi is 56-osat vettünk annak idején, hát nem ment rá a bébire, egyből 62-es mérettel kezdtünk:))
Sziasztok!
Megvettük ma Vince hazajövős cuccait :)Vagyis én kiválasztottam,Kerianyu meg megvette! ;)
Jó reggelt lányok!
Jó hétvégét mindenkinek.
Már csak 5 hét hisz az mindjárt itt van,te úristen!
Énis akarok már szülni:))