2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
sziasztok
ma jobban voltam, én is takarítottam.
Jaj de jó,hogy már itt tartsz.Igaz én még csak a 26.hetet kezdem de pár ruhácskán kívül még semmi sincs:((
És a legszebb,hogy festeni is akarunk még.A fiúk szobáját kell csinosítani.Holnap megyünk bababörzére talán babakocsit veszünk.De még se kiságy se semmi.Tudom még van időm,de aggódom minden kész legyen mire kell.
Nah ezzel én is így vagyok,már a 30. héttől készülődök,és milyen jó,hogy már szinte mindennel rendben vagyok.Tegnap kivasaltam a haza jövőssét+az összes textil pelust,és itt vége is! :)
Majd holnap összerakjuk a kiságyat,elrendezek mindent.
De jó neked! Nekem is rengeteget kellene takarítanom, pakolnom, de ma nagyon szarul vagyok.
Szerencsére az anyósom elvitte tegnap, hétvégére, a gyerekeket hozzájuk, rájuk nincs gond.
Magas a vérnyomásom, szédülök, fáradt vagyok, a gyomrom sincs jól...
ma én is aktiváltam magam,sőt még a gyerekek is besegítenek,rendet raknak a gyerek szobában,nehogy már azt is nekem kelljen! Nagyok már.
teregetek...mosogatok..főzök...már a porszívózás takarítás készen van..
Aranyos vagy,és aranyosak vagytok!!! :)
Van itt egy barátnőm,Ő is Hoxás,majd maximum Vele üzengetek,hogy ép mi van velem.
Őt fogom megkérni arra is,hogy ha megszületik Vincus akkor értesítsen benneteket!
Assua sajnálom!
Andurka nem tudom mit mondhatnék,de ha beutalnak kórházba az neked is és a babának is csak jó lesz,ott vigyáznak rád,isten ments,hogy itthon valami bajod történjen!!!
Andurka ha véletlenül bent fognak, nagyon remélem, hogy nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, akkor nagyon fogsz hiányozni, hetekig nem fogsz írni? Nem tudunk majd rólad semmit?
A vérnyomásod meg menjen le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezt üzenem neki!!!!!!
Andurka sajnálom hogy a vérnyomásod felszaladt,de azért még nem biztos hogy befektet.
Tudom mit érzel ,hogy mi lesz a gyerekekkel ha be kell feküdnöd,nálam ugyan ez a helyzet.A lányom már nagy vele nem lesz gond,de a fiam elég anyás,és csak sírdogálni fog utánam :(.Jó nekem még 3 hónap hátra van,de már most idegesít a dolog.Szóval teljesen megértem a gondod.
Sziasztok!
Andurka! Remélem nem tartanak még bent, ez a fránya vérnyomás végig szívat téged, de eddig jól bírtad. Viszont ha menni kell, menj, mert fontos hogy a dokik a közeledben legyenek.
Assua. Sajnálom, hogy nem sikerült ez a hónap. Talán egy kis kikapcsolódás és levegőváltozás segít a következő próbához :)
Ditti! Igen, te következel, nyugi, nem fog ott maradni a kis drága :)
Vicek, Zsebi! Sajnálom :( Tudom már nálatok nem jó duma az "új hónap, új remények". Menjetek szépen a vizsgálatokra, derítsék ki mi a baj, kezeljék, aztán már pozi is lesz az a teszt:) Jó lenne ha ilyen gyorsan működne...
Nagydia! Csodálatosan gyönyörűséges a kisbabád. Hű de irigy vagyok!! :) Sok tejcit kívánok nektek!
Úgy várom már, hogy kyra jelentkezzen! Kíváncsi vagyok milyen volt a szülése, hogy élte meg!! :)
Szép hétvégét mindenkinek!!
Csak tudod már amikor két gyerek vinnyog érted és sír itthon....az már nem annyira szívderítő! :(
A férjem nem lehet velük itthon,nem jöhet el szabira,Anyum az egyetlen aki tudna valamit segíteni....de eddig sem vitte túlzásba a segítkezést! :S Már előre félek,hogy mi lesz itthon a gyerekeimmel.
Sajnálom, hogy megjött.
Neked is kellemes ünnepeket! Remélem jól telik majd az itthoni szabadságotok.