2010 januári babavárók (beszélgetés)
Köszönöm az üdvözlést! Sajnos szinte mindenkitől hasonlókat hallok. Nemrég költöztünk Dunaújvárosba, eddig senki sem ajánlotta, hogy itt szüljek. Székesfehérvárra gondoltam vagy Pestre, de egyik helyen sem ismerek jó orvost. Tudtok ajánlani?
Köszönöm!
Szia!Üdvözlünk a fórumon!Én a 3. babát várom,az 1. kettőnél volt fogadott orvosom,de most nem lesz,mert anyagilag sem engedhetjük meg magunknak meg egyébként sem voltam megelégedve egyik dokimmal sem.
Sziasztok!
Most találtam ezt a fórumot :-). Én január 22-re várom az első babámat, úgyhogy a 10. héten járok.
Ti választott orvosnál fogtok szülni?
Szép napot!
Én is 1 hete könnyebbnek érzem magam,mintha nem is lennék terhes.Az émelygés nálam úgy működik,hogy amikor édeset eszek utána émelygek,de ha sósat eszek akkor jól érzem magam.
Sziasztok!Mi újság nálatok,valakinek van még hányingere?Nekem egy csapásra elmúlt minden,most nem is érzem magam terhesnek!
Még én sem kaptam uh-s képet.Jövőhéten 12. heti uh.!Puszi
Szia
A fejfájásod lehet a terhesség velejárója is,nekem is gyakran szokott fájni mostanában.
Márknak azt mondta,lehet hogy elrontotta vmivel a gyomrát,diétázzunk(erre rájöttem magamtól is).
A védőnő ideadta a 16.hétre a beutalókat,megmért(fogytam 2 kg-t)és semmi mást nem csinált.Miért nem lehet védőnőt választani magamnak?
Íme a szívhang figyelő:
[link]
Már a 12.héttól használható.
Pekoevi voltatok orvosnál? Mit mondott? Remélem jobban lesz a kisfiad. Tegnap reggel óta nekem is fáj a fejem nagyon, azt hittem ma reggelre elmúlik, de nem. Nem tudom mi lehet.Van egy kis hőemelkedésem is, 37,1. Remélem nem lesz gond ebből. Szívhangfigyelőt én is szeretnék, megkérdeztem a babaáruházban, ott van, de csak a 28. hét körül használható. Ha találsz olyat ami már most is jó, akkor megírnád? Szerintem is jó dolog. Puszi nektek, vigyázzatok magatokra.
Eltűntetek csajok?
Az éjszakám ébrenléttel telt.Délután kezdte a fiam fejfájással,amely mellé társult a hányinger.Miután beadtam neki a hányingercsillapítót,elkezdett hányni.Ekkor már tudtam hosszú éjszakám lesz.
Úgyhogy ma védőnőhöz viszem magam,utánna gyerekorvoshoz Márkkal.A hasát is kezdi fájlalni.Remélem nem szedett össze semmit.
Ma kérek időpontot a 4d-s uh-ra is.
Bízom benne,hogy ma már nem fog esni az eső.
Venni szeretnék egy ultrahangos magzati szívhang hallgató készüléket.Szerintem jó dolog,nem aggódik az ember annyit.
Nálunk is ingyen adják az uh.s képet,csak kérni kell.
nálunk ingyen adják és fénykép minőségű.
Én is kaptam UH-felvételt,rögtön 3-at is mert az 1. kettő világosabb lett,de nálunk fizetni kell érte sajnos 500ft-ot.Még szerencse,hogy csak 1-nek az árát kellett kifizetni.
Szia Viki!Én is üdvözöllek.Szerintem a vitaminnak semmi köze a baba súlyához.Én is szedtem Elevitet mindkét lányomnál és most is szedem és 3kg ill.3720gr-mal születtek.A húgom meg nem szedett vitamint és nagyobb súlyú fiai születtek mint az én lányaim.
Szia Viki!Az én kisfiam is tavaly áprilisban született, és most jan.21-re vagyok kiírva.Jó lenne most egy hugica.Te is így vagy ezzel?
Látom közülünk soknak van már UH képe.Nekem nem adtak még.Ez kórház függő, vagy ezért is külön fizetnem kell?
Szia!
Gratula az első és leendő babádhoz.Én jan.6-ra vagyok kiírva, de persze előbb is lehet.Nekem azt mondta a dokim, hogy 1 héttel előrébb van a baba a fejlődésben, de ennek semmi köze a vitaminhoz amit szedek(Gravida).Hát nem tudom.Nekem első baba lesz, kíváncsi vagyok mekkora súllyal fog születni.
Sziasztok!
Most találtam meg ezt a fórumot és gondoltam csatlakozom hozzátok! Második babámat várom, január 1-re vagyok kiírva! Remélem kisebb babám lesz mint az előző! A kisfiam 2008. áprilisában született 4800 grammal és 58 cm-rel_! Természetes úton született úgyhogy a lábadozásom a szülés után elég hosszadalmas volt! Jól elrepedtem! Nem merek vitamint szedni, mert félek, hogy köze van a nagy súlyhoz! Mit gondoltok erről!
Puszi mindenkinek Viki!
Gratula,és sok boldogságot:)Nemvolt nagy meglepi,mert bennevolt a pakliba hogy többes terhesség lehetséges.Injekciót,meg gyógyszert kaptam,és ettöl lette ikrek.Nagylány nagyon várja a tesoit.:)Ma visszük ultrahangra,kiváncsi vagyok mitszól:)
Szép jó reggelt!Köszi a tanácsot,meg fogom kérdezni, mert hosszú távon ez így nem lesz jó:)A hányinger sajnos nem múlik, bár mostmár a reggeli bennt marad szerencsére! A vásárlást még halogatjuk,de szeptember körül már lassan elkezdünk vásárolni, addig meg nézelődünk. Előtte még augusztusban lesz az esküvőnk is:)Oda sem merek túl korán ruhát venni, mert nem tudom mennyit nő a pocak addig. Bár szerintem eddig csak fogytam. Gondolom nektek is volt meglepi, hogy ketten laknak odabennt? De jó már, hogy legalább te gyakorlott anyuka vagy:) A kislányod várja már a tesókat??
Jó kis kép:)Vajon fiú,vagy lány??:))
Azthiszem a levolak szirupot ajánlják ilyen esetben,de jobb ha a gyógyszertárba vagy a dokitól kérsz tanácsot,az a biztosabb.:)nekem múlik a hányinger,sőt 1 kg hiztam is,talán rendezödnek a belső dolgok is:)Igen,fehérváron zülök majd.Mikor kezdesz el baba dolgokat vásárolni?
Mi meg Pesten, de egyébként vidékiek vagyunk mi is..Csak a munka miatt lakunk itt, de majd szeretnénk kiköltözni vidékre mi is. márcsak a gyerkőcök miatt is..Fehérváron fogsz szülni is??
A hétvégénk??hááát, küzdök a hangulatingadozásokkal, meg a szorulásokkal:(Nem tudsz az utóbbira vmit ajánlani??má nagyon szenvedek tőle...
További szép napot:)
Mi szfvártól nem messze lakunk:)Ti?Hétfön megyek 4D re,kiváncsi vagyok a babákra.Hogytelt a 7végétek?
Sziasztok!Azt mondja Anyukám,elég hisztis lettem,fiamnál nem volt semmi bajom,most mindenért a falra tudnék mászni!Remélem,minél hamarabb véget ér!Pocakotok hogy áll?Enyém hirtelen megnőtt és kemény lett.{Mármint eddig nem volt kemény,mivel a fiam után jócskán maradt rajtam plusz kiló!:)}Én lehet,hogy augusztusban elmegyek 4d-re,mert már nagyon kíváncsi vagyok a nemére!
Feltöltöttem az adatlapomra a 12.heti uh.s képet.Olyan,mintha integetne:)
Kóros eltérés nem látható,nt:2.1mm a crl pedig 59,6mm.
Kedden megyek védőnőhöz és akkor bejelentkezek 4d uh-ra.
De jó neked!:)És kívánom, hogy a várandósság egész ideje alatt így legyen. Nekem sem volt a vérzésen kívűl, de szerencsére hamar elmúlt!Bízom benne, h már nem lesz semmi!A jövőheti uh majd megmondja:)Azóta panaszom nincs szerencsére!A munkahelyem pozitívan áll a dolgokhoz, nagyon segítőkész és kedves munkaatársaim vannak. Köépvezetőként dolgozom egy központban, eddig elég sokat pörögtem, de mad ezután visszafogom magam!Amint úgy érzem, h nem bírom, azonnal táppénzre megyek. Nem akarok kockáztatni. Nekünk, még az első babáink lesznek..és inkább akkor táppénz..ami tudjuk nagyon csekély...De nagyon bízom benne, h több gond nem lesz már...
Ti hol éltek???
Hála eddig semmi gond nemvolt,csak a hányinger,de az nagyon:)Igen,doki kihangsúlyozta,hogy PIHENÉS..Aluszékony lettem:)Mit dolizol?
Neked eddig problémamentes volt a várandósságod?? Rajta vagyok az ikres fórumon is,ott is elég sok jó dolgot tudhatok meg az ikervárandósságról. De mivel én vagyok időben a legfiatalabb, így gondoltam bejövök a januáriak közé, bár igaz, hogy január 30:) a duphastn asszem hasonló mint az utrogestan. neked írtak elő sok pihenést??
Hangulat változás?Háát nem vészes,hullámzó:)Nemdolizom,7 éves nagylányommal gyesen v-ok.Én duphastont/remélem jólirtam/ szedek,+folsavat+magne B6.Leirni is sok:)
További ajánlott fórumok: