2010 januári babavárók (beszélgetés)
legközelebb november közepén kell mennem a okihoz, azt mondta az előző héten csináltassam meg a vérvételt.
nem volt figyelmetlen, mert mondtam is neki, hogy nekem már megvolt a cukor és erre mondta, hogy 2x kell:(((((((
Remélem nekem nem kell mennem 2-szer!
Lehet téged is hazaküldenek a laborból!Nem értem miért kell menned mégegyszer!Amúgy mikor mész?
Nem lehet,hogy a dokid figyelmetlen volt?
Érdekes,hogy mindenhol más vizsgálatokra kell eljárniuk a kismamáknak!!
Január ?-ra várod a babát?
Nalunk nincs is ilyen cukorterheleses dolog.. ..
Legalabbis nem remlik,hogy a vedono mondta volna..
Amugy en Angliaban jarok terhesgondozasra,es itt is fogok szulni. Sok dolog teljesen maskepp van,mint otthon.
Nálunk reggel éhgyomorra 1.
Utánna meg kell inni a cukros lötyit,,1 óra múlva vesznek ismét vért.
Aztán rá 1 órára mégegy vérvétel!
Te nem egymás után voltál 3-szor!?
Sziasztok! köszönöm mindenkinek a köszöntést!
Imádom a páromat!olyan aranyos dolog volt ez tőle:)))
Szai Mia!
Én is csak 1 cukorterhelésről tudok.Nem volt az előző eredményed a határ közelében?Esetleg azért akarnának mégegyszer megnézni.
Sziasztok! én a magam részéről örülök, hogy nincs már az a dög meleg. nekem ez pont jó csak hidegebb ne legyen.
Most jövök a dokitól és nem értem azt mondta még 1 terheléses cukor vizsgálatra mennem kell állítólag 2 van nem 1. Nektek is kell menni. Mondjuk nekem nem a sziruppal van bajom, hanem azzal, hogy ott kell ülni 2 órát:((( áhhhhhhhhhhh
Boldog születésnapot! Nagyon aranyos a párod, hogy ilyen meglepetést eszelt ki!
Üdv köztünk pandamama3!
Látom nagyon hétvége van, senki nincs itt.
Monyeszka reméljük nincs baj veled, már rég jelentkeztél.
Szia Pandamama3!Örülünk, hogy csatlakozol hozzánk.
A pocakod miatt ne aggódj,közülünk többnek is elég nagy hasa van(nézd meg az én képeimet,109 cm-es!).
Nézd meg a táblázatunkat, ha megadod az adataidat, akkor téged is szívesen felteszlek.
Meg csak annyit,hogy nekem is jo nagy pocakom van, 2 napja mertem: 107 cm!!
Kicsit kiakasztottak nehannyan az ismeroseim kozul azzal,hogy ledobbentek,mekkora a hasam! Kezdtem mar rosszul erezni magam ettol.. .. (foleg mert eleve sulyfelesleggel indultam neki a terhessegnek,aztan mar jottek a remkepzeteim,hogy attol nagy a hasam,hogy kover vagyok, hasonlok..)
Aztan itt olvastam,hogy kozuletek is tobben rendelkeztek mar ilyen nagy meretu pocakkal,
ugyhogy megnyugodtam. Koszonom.
Sziasztok!!
Csatlakozom hozzatok,ha nem banjatok :)
En is januarra varom a kisbabamat, mar tudjuk,hogy fiu. Az elso gyermekunk,es nagyon boldogga tesz minket a babavaras :)
Szep napot nektek!!!!