2010 januári babavárók (beszélgetés)
Jaj de jó végre itt vagy:)Már nem tudtuk mi van veled.Mit mondott a doki?Írt fel valami gyógyszert?Hát a nátha sem valami kellemes főleg babavárás közben,mert nem tudod milyen gyógyszert szedhetsz amit meg bevehetsz nem mindig hatásos.
Sziasztok csajok! Újra itt vagyok! Kórházba nem kellett vonulnom de 1 hétig otthon pihiztem persze 4 napig keményen nyomtam az ágyat csúnyán náthás lettem!
irigyellek az erődért, én olyan vagyok legtöbbször mint aki lefutotta a marathont.
Micsuned nagyon édi baba!
tettem fel pocis képet
ÉN most kicsattanok az erőtöl és most van kedvem igazán a pakoláshoz hiába fáj a hátam meg a derekam feküdni nem szeretek pedig én igazi lustaság vagyok. Anyósommal nagytakaritásba kezdtünk és én nem bírom megvárni a férjemet mig átrendezi a szobát hogy minden elférjen így ma neki áltam a lomtalanitásnak és az átrendezésnek még nem látta de már telón kifejtette nem tetszését. KIváncsi leszek ha hazajön mit szól hozzá.
Én is sokkal érzékenyebben viselem ezeket a dolgokat, mint Olivérnél! Többet fáj a hátam és a derekam, Olcsival meg sem kottyant az ami most néha igen!
Ma olyan mozgásokat végzett a babám, néha azt hittem, hogy kiugrik a helyéről! Van, hogy úgy odanyomja a lábát a pocimhoz, hogy már fáj! Ilyenkor mindig meg kell állnom és megsimizem, hogy nyugi bébi! És akkor ezt az erőteljes nyomulást abbahagyja és lágyabb mozgásokba kezd!
Én most elég rosszul vagyok,begörcsölt mindenem,derekam,hátam,mindenem.Alig bírok felállni és még nem is fürdettem,mert erőt próbáltam gyűjteni.Nekem is szúr a hasam,mire hazaérek a boltból.Remélem,nem lesz olyan nehéz az utolsó 3 hónapom.Fiamnál meg sem éreztem semmit.
Nagyon szép a pofija, aranyos a baba! :-)
Tettem fel képet a kicsikémről.
Ma reggel én is meglepődtem mikor lehajoltam zoknit húzni hogy egyre nehezebben megy és bizony utban van a drága pedig nem is olyan nagy a hasam.
É nekem nagyon nyomja a gyomromat a drágám, minden egyes hajolás kínszenvedés, azon kívül pedig felnyomja a savam.De szerencsére a Renny segít.Én is érzékenyebb vagyok, de az inkább az első harmadra volt jellemző.Most elég fáradékony vagyok, sokszor a sétától szúr a hasam.Mindegy majdcsak kijön a babám, és akkor elmúlik minden bajom.
Helló!
Alapvetően én is jól bírom magam, bár néha úgy meg tud fájdulni a hátam és a derekam, hogy beáll mint gerely!:-)
A sírással én is így vagyok! Most hétvégén egyedül vagyok itthon Olivérrel és tegnap fürdés előtt kiborítóan viselkedett, egyből elkezdtem bőgni, hogy biztosan nem is vagyok jó anya, mert nem tudok mit kezdeni a helyzettel, aztán a következő pillanatban meg már együtt rötyögünk Olivérrel! És persze tudom, hogy nincsen tökéletes anya! A fiam szeret és ez a lényeg! :-)
Na most aztán hablatyoltam egy sort!
Sziasztok!! Hogy vagytok? Hogy birjatok az allapototokat? :) Van valakinek barmi panasza? Kisebb-nagyobb kellemetlensegek?
En nagyon jol vagyok, egesz aktiv, nagyon jokedvu. De sokszor erzem azokat a bizonyos hormonokat kavarogni magamban,amikor azt sem tudom,mi a bajom,csak bogok.. .. Ti hogy alltok ezzel pl?
Köszönjük:)Nagy az öröm,igen nevünk már van,Réka lesz a drágám!
Tettem fel egy képet róla,sajnos ennyire mutatta meg a pofiját Ő is,az egyik keze folyton az arca előtt volt.De a lábaközét azt tutira láttuk:D
Gratulálok!Nevetek van már?
Sziasztok!
micsuned:sajnálom,hogy nem tudtad meg a nemét!Akkor marad megint a 32. heti uh.?Az még messze van egy kicsit!
Ma az én picikém is sokat mocorgott,biztos azért,mert egész nap szinte csak pihentünk!:))
Én nem tudom,mikor kell befordulnia a babának,de most még szerintem bőven van helyük helyezkedni.
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok hhhhhhúú az én babám olyan aktív na és a tegnap esti produkciója az nem volt semmi segsimizte az apa kezét, nekem annyira nem volt kellemes érzés de az apa majd kiugrott a bőréböl
Az én kisfiam farfekvéssel született.Azt mondta a dokim, hogy az első gyerek a 36. hétig fordulhat be.A többedik gyerek pedig a szülésig bármikor.
Megvolt a 4D.És még mindig nem tudom, hogy lány vagy fiú.Hihetetlen, hogy mindenki tudja, csak nekem nem mutatja meg magát.Teljesen felhúzta a lábát, nem lehetett belátni a lába közé.A keze az arca előtt, azt is csak nagy nehezen tudtuk kivenni.Össze-vissza kellett forgolódnom, hogy mutassa magát, legalább a pofiját.Végül olyan képet kaptam, ahol csak az egyik keze van az arca előtt.Anyukám szerint olyan szép, hogy tuti lány.Bárcsak igazam lenne.
Köszönöm a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!
Az én kis maszatkám is faros,a 21. héten fordult meg és nagyon remélem hogy a szülésig visszafordul.A lányaim végig fejvégűek voltak úgyhogy remélem az öcsike sem szúr ki velem és megfordul mihamarabb.Bár addig sem nyomja a méhszájat a kis fejével,de csak jobb lesz ha a fejecskéje lent lesz.
Sosem késő, hogy megforduljanak, állítólag még a szülés közben is megfordulhatnak, de a szakkönyvekben úgy olvastam, hogy általában a 37. hétig lefordulnak a babák, az esetek 4%-ában fordul csak elő faros vagy harántfekvéses baba!
Az én kiscsajom már koponyavégű fekvésben van,de nyugi,még van ideje megfordulnia a tiednek is!!!
Lányok! Kinek hogy fekszik a babája??? A mi kislányunk még mindig faros, nem illene már megfordulnia... vagy még nem késő?
Sziasztok! Ma megyek 4D-re, 14:30-ra.Drukkoljatok légyszi, hogy kiderüljön, ki lakik a pocakomba.
Jó reggelt mindenkinek!
Gratulálok Zsuzsi a kislányotokhoz! Kíváncsian várom a képeket a pindurkáról!
Kellemes napot és hétvégét mindenkinek!
Jó reggelt!
Remélem mindenki jól van,én kicsit fáradt vagyok,de annál boldogabb.Tegnap este voltunk 4D-n,és kislányunk lesz.Annyira boldogok vagyunk,szép,tündéri kiscsaj,csak elbújt állandóan.Tiszta anyja,nem szereti ha fotózzák:)
Még a mai nap folyamán teszek fel róla képet.
Sziasztok
További ajánlott fórumok: