2010 januári babavárók (beszélgetés)
én is el vagyok havazva..nóri nagyon nem alszik éjszaka és én nappal meg fos vagyok..de nagyon..amikor meg alszik nappal akkor meg házimunka van..
ma voltunk c&a-ba...hát néztem egyet az árakra...de egy sapit kapott.. a többi meg felejtős..
Hát én most éppen itt vagyok,de elég nagy munkában vagyok:zöldbabot teszek el télire.Már a hócipőm tele van vele.
Naplómba sincs időm írni,de ma mindenképp pótolom.
Megyek is,hátha rakhatom már az üvegekbe.Még később jövök!!!
De jó, Gratulálok.
Mi megjöttünk a "nagy" turizásból. Bementünk vaGY 3 ba de csak a humanicban volt babaruha ott is inkább nagyok, vagy csajos de egyet találtunk egy szettet nagyon édes, kép a naplómban és mire végig értünk a Rákóczin addigra a Hádá babaruhabolt bezárt de ahogy a kirakatból láttam hatalmas és annyira de annyira jó cuccok voltak hogy holnap megyek oda vissza. A nyálam csurgott és az ideg szétb.. hogy nem ott kezdtünk de így holnap előbb elindulok és ott töltöm a fél napom és mindent megnézek. Tényleg nagyon nagy, én ezt még nem is láttam.És csak gyerekruha.
Ügyesek vagytok Gratula. Ha már le tud ülni akkor sokkal jobb.
Most már Szabi is ül, igaz még mindig nem előretett lábakkal de az a legkevesebb. Állásból is és mászásból is leül már, így nem kell annyira vigyázni rá.
Képzeljétek TEGNAP LEMÉRTÜK ÉS 8020 GR!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
A gasztrós kedden még 7870 nek mérte.Szóval kedd óta + 150gr. Végre szedett fel valamennyit pedig tegnap is egész nap hányt. Végre. :))) De nem akarom elkiabálni.
Az is fini. :)))
Csajok mi tud történni ha a levesből kiszedett zöldségek közt borsó van, ami nincs "hámozva"?
Huu, az defini:)
Én mult hétvégén csináltam székelykáposztát, az is elfogyott seperc alatt:))
Nnna. Az utolsó kanálig bevágta Máté a sóskát:))
Pedig 10-kor evett 10óraira 250grammot, őszibarack-almát csináltam neki 2 hippes kekszel.
Aztán leraktam aludni, 1 előtt kelt 5 perccel:)
Majd 3 órát aludt. És utána bevágta az egész sóskát, le se mértem mennyi volt, mert azt gondoltam úgyis a kukában köt ki:))
Hétvégén nem volt netünk, mert lamináltoztuk a nappalit, de úgy látom nem maradtam le sok mindenről, azt hittem győzök majd vissza olvasni! :-)
Vettünk egy új tv-állványt is! Végre egy kis újítás, ráfér a lakásra!
Na én várhatnám míg párom megkóstolja bármelyiket is. Se a spenótot sem a sóskát nem szereti, a sóskát én sem, de még nem is kapott, valószínű nem is fog. Semmi olyan nincs benne ami miatt feltétlenül ki kellene próbáljuk.
Bár csináltam apának én már olyan spenótot ami ízlett Neki. Mondjuk amikor láttam hogy náluk hogy csinálják na azt lehet én sem ettem volna meg.
Sziasztok!
Na én így voltam a céklával aztán a végén még nekem is ízlett. :D
Nekünk megvan a husi a tegnapi zöldséglevesből ahhoz kellene valamit kitalálni. De lehet hogy a levesből szedek ki és azt fogom leturmixolni.
Én még nem tudom,mit kap ma....
Ugyanígy vagyok a spenóttal.Csak akkor adom neki,ha a párom is itthon van(úgyis csak heti egyszer kaphat spenótot vagy sóskát,így hétvégén szokott)mert én képtelen vagyok megkóstolni.
Jóreggelt Mindenkinek!
Hogy vagytok? Ki mit főz ma a csemetének?
Mi ma sóskával próbálkozunk:) Bár én úúútálom, még gőzöm nincs hogy veszek magamon erőt, hogy megkóstoljam milyen lett:))) De hátha Máténak bejön majd:)