2010 januári babavárók (beszélgetés)
Na megjöttünk a tanácsadásról. 8220 gramm Máté, és ismét 71 centit mértek hosszra. De most figyeltem, és jól mérte a doktornő, szerintem a múltkor mérte nagyobbra mert ficánkolt.
Viszont sokan is voltak, és kezdésnek bejelentettük hogy elköltözünk, nem kérünk 6 hét múlvára időpontot, úgyhogy hálitennek nem osztogattak "jó és okos" tanácsokat:))
Aztán hazajöttünk, gyorsan megebédeltettem Mátét. almás csirkét kapott, be is puszilta.
Aztán leültünk mi is ebédelni Apával, Máté meg rámart egy sültkrumplira. Hagytam neki, nem kellett volna:( Betolta az egészet a szájába, aztán elkezdett öklendezni szegény, és vissza is köszönt az egész ebédje:(
Átöltöztettük gyorsan, letöröltem az etetőszéket, aztán kezdhettem újra az ebédeltetést.
Egy darabig hanyagolom most a darabos étel kínálgatását...
Most leraktam aludni, ha elalszik, akkor szerintem mi is megpróbálunk aludni egy kicsit.
Ma először hagytam manót a sógornőmre.1 órát voltak kettesben,semmi gond nem volt :)
Írattam sinlacot meg fürdetőt.Már épp fordultam ki a biciklivel a gyógyszertár udvaráról,amikor odaért egy nőci egy óriási babakocsival és csak nézte tanácstalanul az ajtót.Visszamentem megkérdezni segíthetek-e?Én maradtam kinnt a 2 hónapos 3-as ikrekkel :D Annyira édesek voltak :) 3 picike kislány kis rózsaszín overállban egymás mellett.
Gergely hosszúujjú bodyban,zokniban + egy középvastag hálózsákban alszik.Zoknikat én is most vettem,harisnyákat örököltünk sokat,csak az a baj,hogy nem csúszásgátlósak :( így kell rá még plusz zokni.
Habtapit ő is darabokra szedi,de ebben nincsenek kis darabok,a legkisebbnek is csak a szélét tudja rágcsálni.Én hagyom neki,jól elvan vele.
Egy háda-látogatásban én is benne lennék,de mi csak szombaton tudunk menni kocsival,bkv-val csak oda 1,5 óra lenne.
Ma megyünk mázsálásra meg tanácsadásra, 13:00-ra :)
Kiváncsi vagyok mennyit mérnek Mátén, na meg megint milyen újabb "hasznos" tanácsokat fogunk kapni...:)
Vica!Orsi!
Boldog hófordulót!
sziasztok!
jók a képek nagyon:)
Máté új hóbortja. Szétszedi a habtapit, kiveszi a számokat a közepéből és a fejére húzza:))))
Raktam képeket róla a naplómba:)