2010 januári babavárók (beszélgetés)
Szia!
Az Alsol a legjobb és a kevert patikai,amit a doki tud felírni a popójára.:)
De ha már nagyon hólyagos,na akkor a neogranormon is segíteni fog.De az alsol nekünk hamarabb hatott és a patikai is.Ezt most jól leírtam.:))
csajok, ki milyen gyerekülést vesz/vett? mennyit érdemes rászánni még? mikortól luxuskategória? tudom hogy a gyerek biztonsága az első, no de mégis mennyi az annyi? ezek a 50-60ezres kütyük tényleg jók, és megérik az árukat?
Köszi csajok! Tényleg gyorsan megy az idő, már szeptember van, észre sem vesszük és karácsony! Sokunknak ez lesz az első karácsony a bébivel! Kivéve akik hamarabb kibújtak mint vártuk őket! :-)
és én is boldog hófordulót kivánok:)Rohan az idő,pár hónap és ugy köszönjük 1mást hogy boldog 1 éves szülinapot;)
Én is boldog hófordulót kívánok!
sziasztok!
vikibene boldog hófordulót!
Nem is ideküldték hanem Sülysápra mert hivatalosan az az állandóm.
Na hát ez az .... Én sem.. :S
Vikibene Nagyon Boldog 8. Hónapot Nektek!!!!!!
Vikibene: Nagyon boldog 8. hófordulót kívánok! :)
Köszönjük:) Márti.A cicát nagyon megsiratta.
Még mi sem intéztük, meddig is kell? Azt sem tudom, hogy hol van a papír amit kaptunk...
Nem de kéne. Tegnap jöttem rá hogy van már adókártyája is Szabinak. Eddig azon agyaltam, hogy kell csináltatnom, nem is emlékeztem hogy már van. :SS
Sziasztok!
A babakötvényt valaki megkötötte???
Orsy és Vica!!!
Boldog hófordulót számotokra!
Nekünk se volt még piros, de most nagyon de nagyon az. :((
De jó neked. :)) Szabi aludt 11-15 ig én meg kidzsuváztam a lakást.
Passz, nekünk még piros sem volt soha, de adtak neogranormon meg sudokrém mintát szerintem próbáld ki őket.
Én is akarok hétfőn hádázni.
brendon+tesco, de csak mindenből 1et kapott, a brendonból legyen egy jó darabja,a tescoból meg kapott 3dbos bodyszettet.
de hétfőn hádázni akarok..mert 1000ftért csak 1 nacit vettem neki..és kéne még
Lányok! Hancsinak nagyon csúnya a popója, kicsípte a kaki, hólyagos már 2. napja. Ti mit javasoltok? Részletek a naplómban...
El se jut a lenyelésig, felragad a szájpadlására és már öklendezik is. De majd megpróbálom kibelezni neki. Na nem mostanában, majd pár hét múlva, mert most igy elég volt.
Viszont aludtunk 2 órát, dejól esett:)
Nem a darabos étellel van baj hanem konkrétan a sültkrumplival. Én ki szoktam belezni, s úgy jó de a megsült héjját nem tudják lenyelni, öklendeznek tőle meg szúrja is a torkukat. Én is majdnem megjártam de volt ki rámszóljon.
sziasztok
mi megyünk nórinak rucikat nézni, főleg harisnyát akarok, meg vmi kis cipőséget:D
További ajánlott fórumok: