2010 januári babavárók (beszélgetés)
Szerintem vidd el, én is így voltam vele, aztán kiderült hogy gennyes mandula gyulladása van. :((
Jaj kész vagyok alig aludt el és most hogy végre elaludt állandóan rájön a köhögő roham de olyan csúnyán hogy azt hiszem hogy kiszakad a torka és állandóan sír utána. :(( Én már nem tudom mit csináljak vele, mikor lesz már jobb végre???? Már én nem bírom, komolyan. :((( nem lehet ezt ép aggyal kibírni, még soha nem köhögött ennyire. :((
Itt nyűglődött hogy aludni akar, letettem erre esze ágában sincs aludni. És étvágya sincs, reggel kemény 80ml-t bírtam beletuszkolni, aztán azóta egy banános pudingot(100gr.) evett meg és ennyi a mai evése. :((
CSajok "ti" mennyit híztok átlag egy hónap alatt, erre a hónapra Szabi kb 0 lesz. Mindig attól fosok hogy nehogy úgy járjunk mint az unokabátyja, lehet ezért is csinálok ekkora ügyet belőle, mert láttam egy elrettentő példát. :(
Ja,ja :)
Jó lenne.... :))
Ma gondolkodtam azon,amit én írtam tegnap,hogy Hanna nem fog bölcsibe járni...Számolgattam és ha jövőre megkezdem a szabimat és utána munkanélküli,még mindig csak 2 éves lesz Hanna.Ott van még pár hónap,mire betölti a 3-at,mire mehet oviba.Szóval valószínűleg bölcsi lesz,persze ha beveszik,mert pl. sógornőm lányát sem vették be és ő dolgozik...Na mindegy,majd lesz valahogy,mert az a gyes az nagyon kevés...:((
Ha lenne saját házunk,ahol elférnénk,lehet én is bevállalnék egy 3-at!De az egy nagy csoda lenne!
Konkrét tervek.Szóval ez az 5 éves programotok!:)
2 fiú,1 lány???:D
Egyetértek,senki nincs lemaradva,minden gyerek másképp fejlődik.Más érdekli,pl. Hanna még nem tud felmászni ágyra és persze nem is tud lejönni.
Még Gergőm korabeliek is teljesen mások.Valaki már olyanokat rajzol,hogy csak nézek!Fiamat nem érdekli,inkább csak az autók és abból el tudja mondani az összes márkát!Azért,mert érdekli!
Egy lányt hol érdeklik az autók?:))
Meg lehet,hogy a beszédben fognak előrébb lépni vagy másban,de nem is ez a lényeg,hanem,hogy egészséges legyen az összes gyerek!
Ja és ha egy labda begurul a konyha szekrény alatt, akkor mindig felteszem a két kezem felhuzom a vállam és mondom hogy ez elgurult. Erre tegnap elkezdte ő is feltenni a két kezét és mondja hogy egu:)
Valamint fürdés előtt, Apa megtanitotta neki hogy milyen erősek vagyunk. Ökölbe szorította a kezét és összeszorította a fogát:) Na ezen Máté nagyon röhögött, majd a kádban, felemelte a kezét, összeszorította az öklét és megrázta:D:D Én a klotyiról rontottam ki, hogy lássam min nevetnek annyira:))
Fú, akkor mi nem tudom mikor kapjuk a 3. prevenart, mert most jan 24-én kapjuk a meningitec-et (neis vac), amiből 1 éves kor felett csak 1 kell, aztán 15 hónaposan a kötelező MMR-t (mumpsz, kanyaró, rózsahimlő) plusz ha kérjük, akkor még ugyanakkor kapjuk meg a bárányhimlő elleni ajánlott oltást is.
Tényleg, oltat valaki bárányhimlő ellen?
Szabi 15 hósan kapja a következőt.
Én még mindig tanulok, meg még fogok is egy darabig, csak jöttem egyet kikapcsolódni.
Én most gyes-en vagyok, mert megszűnt a munkám szülés előtt, úgyhogy ennyi. Azért jön a következő csak azután miután végeztem a sulival (2011.dec), utána dolgozok 1 évet és akkor jön a következő babó és a 3. majd úgy hogy a gyed alatt legyen.
Én majd el akarok menni hivatásos anyának, mert ugyan a lóvé tényleg nem sok, vizont mellette lehet dolgozni is és még egy cukrász sulit is meg akarok valósítani ez idő alatt. Nem akarok abban dolgozni csak a praktikákat, titkokat meg a jó kis recepteket akarom ellesni, mert szeretek sütni nagyon.
Szabi is mond már ilyen aaaaanya aaaaaapa dolgokat, de nem mindig használja a helyes értelemben. Viszont a múltkor reggel mentem be hozzá hogy jövünk ki, kaja stb és akkor nyújtota felém a kezét és mondta hogy aaaaaanya, az elő a-t mindig elnyújtja, kis cukrom, de már egyre több szót használ, viszont a mozgásában amennyire hamar kezdett mindent,most annyira le van maradva. Pár ellépeget, de ahhoz képest hogy 5 hónaposan mászott és 6 hósan felállt, nem gondoltam volna hogy ilyen későn fog menni, dehát ő érzi. Kézen fogva gyönyörűen közlekedik, meg ha épp áll és hívom akkor oda jön, de nem áll fel magától állásba csak valamibe kapaszkodva.
Na jól van nem dumálok többet el is tűnök,megyek folytatni a tanulást jó éjt mindenkinek!!!
Ezt találtam az oltási rendről, három kell ha pár hónaposan kapta az elsőt!
Nekünk hála a jó égnek nem kell BCG újraoltás
4 és 6 hónapos korunkba kaptuk. Ha megyek oltatni a pneumococcus ellen akkor rákérdezek majd!
Megkerestem, Olcsikám csak egy oltást kapott, egy évesen kapta!
Csajok!
29-én asszonybál lesz itt Tökölön!Csak csajok/asszonyok.Nem akar valaki jönni?
Aha. Mi 2 és 4 hónapos korban kaptuk. Akkor van még egy harmadik emlékeztető oltás is vajon? Olvasgattam róla, azt írták hogy 2,4,15 hónapos korban.
Szegénykém akkor megint nem kevés oltást fog kapni egyszerre:(