2010 esőzései. Nálunk már az udvarban áll a víz, magától dőlnek ki a fenyőink, pusztúlnak ki a szép díszfáim, a közlekedés lehetetlen lassan (beszélgetés)
Nagyon együtt érzek veletek!
Szerencsére Kecskeméten homokos a talaj és minden vizet hipp-hopp felszív. Úgyhogy nálunk semmi gondot nem okozott eddig. viszont nagyon kellene már a napsütés a növényeknek (meg nekünk is).
Itt ülünk a kisfiammal szobafogságban...
időkép.hu
Általában bejön az ő előrejelzésük....
Sziasztok!
Nálunk csak az eperpalánták mentek tönkere teljesen, de akkor is disznóság, hogy életem első eperbokrairól még egy szem gyümit sem tudunk enni, pedig mennyit dédelgettem őket...
Nálunk a pincébe átnedvesedett a talaj, lassan már áll benne a víz. Teljesen átmossa az eső a ház alapján. Egy pici lejtőn van a ház.
Ma orvoshoz kell vinnem a gyereket. Járda agyagos, tócsa-tócsa hátán, mert már nem szívja el, ott nem lehet menni, így az úttesten fogok lenni, kész biztonság, mikor mennek az autók (főút mellett lakok). Remek. Még jó hogy világítós-színű az esőkabátom.
Nálunk a méhészkedésben okozott kárt. Az akác virágzása alatt szinte végig esett az eső. Lassan nyílna a következő virág, de ESIK a rohadék eső. Az akácot még ki se pergettük, mert ESIK és Esik és esik... Milliós tétel az elmaradt bevétel, ha az előző évei alapján számoljuk. A méheknek meg téli feletetéshez cukrot kell venni, ami több százezer forint. A férjem idegbeteg, hogy dolgozik ezerrel a méhekkel, és akkor egy monszum elviszi az egészet.
Nem normális ez az idő.Ahol mi lakunk van kb 100m-es földes rész.Sajnos kikerülni nem lehet.Mire kiérek a buszhoz,nyakig elázok és teljesen sáros leszek,pedig védőnőhöz megyek és menyasszonyi ruhát próbálni..:(
Arról meg nem is beszélve,hogy a kertben kirohad minden és a gyümölcsfák is egyre jobban dőlnek a föld felé és a nagy szél,mindent levert róla.
Ne is mond.....a hócipőm tele van már nekem is!
Pedig itt nem is ázott még fel annyira a talaj.Mekkora fenyőkről van szó?Szegény nagyon sajnállak:(
További ajánlott fórumok:
- Orvos leszek, avagy hogyan valósítsuk meg lehetetlennek tűnő álmainkat
- Kisgyermekes anyukaként lehetetlen párt találni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Hogy bírjátok ezt a lehetetlen helyzetet?
- Bérből megélni? Lehetetlen (?)