Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 augusztusára várt babák fórum

2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)

8119. kisbögre
2010. márc. 7. 16:10
A babakocsit és a kiságyat, 7 hónapos terhesen akarom megvenni... Az nem késő, de nincs is elsietve, na meg lehet, addig találunk egy házat is!
8118. kisbögre (válaszként erre: 8116. - 6309df9687)
2010. márc. 7. 16:09

Én minden ilyesmit, mármint ruhadarabot a Tescoban fogok megvenni!!! :))

Unokanővérem tanácsára és persze saját belátásra is!

A másféle ruhadarabokért, meg turkálóba megyek, majd ha kiderült, hogy mi lesz...

Barátnőmmel már el is terveztük!!!

8117. kisbögre (válaszként erre: 8115. - 6309df9687)
2010. márc. 7. 16:07
Hoppá, akkor ezek szerint, lehet, hogy még júliusban meg lesz a kicsi???
2010. márc. 7. 16:06
ÚÚÚÚ majdnem elfelejtettem.Képzeljétek voltunk tesco-ban és vannak a babacuccoknál olyan hogy 3 babaruha össze van csomagolva és tök olcsók.Napozók rugik meg ilyenek.Mi 1800-ért vettünk egy háromdarabos rövid ujjú kombidresszt.Nagyon szépek.Ez nem pénz érte.Máshol darabja is többe kerül.
8115. 6309df9687 (válaszként erre: 8114. - Kisbögre)
2010. márc. 7. 15:58
Mi is ilyesmiket nézegettünk.De azért nem vetettük el a kétfunkciósat sem.Azért gondolkodok abban mert annak nincsen több alkatrésze ami helyet foglal.Majd meglátjuk.Most már itt az ideje.Áprilisig meg akarjuk venni a kisággyal együtt mert utána a páromnak beindul a munka júniusig.Akkor még lehetne vásárolgatni de közben júliusig be akarunk költözni a házunkba is és nem akarom hogy kapkodás legyen az egész hogy akkor most miket is kell venni.Meg azt mondta a doki hogy a méretei alapján most már a júli 30 is esélyes szóval...
8114. kisbögre (válaszként erre: 8113. - 6309df9687)
2010. márc. 7. 15:43

Láttam már ilyet élőben...

Szerintem is hasonló, de mi már nem fogunk másikatválasztani, mert 36 hónapos korig lehet használni...Az 3 évess kor

Ha jól számolom, addigra már a kistesó is megérkezik és ő örökli majd a kocsit... :)))

Szóval minket szerintem bőven ki fog szolgálni!

Meg 3 éves korára már sétálni is tud...ha elfárad, majd felveszi az apja :))

8113. 6309df9687 (válaszként erre: 8111. - Kisbögre)
2010. márc. 7. 15:36

Leírom a címet de darabonként mert nem engedi egybe.Tehát

www.

nebulobababolt.

uw.hu

Rámész a babakocsikra és a Tako-t kiválasztod és rögtön az első a zöld.Na mi azt néztük ott és azt mondom hogy nagyon kicsi.Ilyesmi a tiétek is ha jól nézem.

8112. lov.ildi (válaszként erre: 8109. - 6309df9687)
2010. márc. 7. 15:33

Szinna!

Simán próbáld bemásolni. Ha úgy sem engedi,akkor hagyd le a legelejét.)

8111. kisbögre (válaszként erre: 8108. - 6309df9687)
2010. márc. 7. 15:29

Nem értem melyik részét mondod!!!

Elmagyaráznád??? Mert mi multisat választotttunk, a naplómban ránézhetsz, fent van a kép!

8110. kisbögre
2010. márc. 7. 15:27

bocsi, akkor meg sem szólaltam...ha a gyógyuláshoz ez kell...

én mikor puufadtam, mindig segített az espumisan...

2010. márc. 7. 15:25
Nem engedi elküldeni a címet.Miért?
2010. márc. 7. 15:24

Csajszik valaki lakik Keszthelyhez közel?

Találtunk ott egy baba boltot és annyira olcsó hogy talán még nekünk is megéri visszamenni mert az itteni árakhoz képest kb egy 10-essel olcsóbbak a dolgok.A babakocsik nagyon jó áron vannak.Leírom az oldal címét nézzetek rá mert rendelni is lehet.Annyit mondanék még hogy mivel ott élőben láttuk a kocsikat nagyon nézzétek meg a méreteket hosszúságokat mert a multifunkciós kocsik jelentősen kisebbek mint az átalakítósok.A multisnak a mélykocsijába szerintem talán ha fél éves koráig belefér annyira rövid.

8107. 6309df9687 (válaszként erre: 8103. - Kisbögre)
2010. márc. 7. 15:23
Ezek szerint csak vizet ihatok meg kenyeret ehetek?:)
8106. lov.ildi (válaszként erre: 8103. - Kisbögre)
2010. márc. 7. 15:22

Bögre!

Természetesen mindenki másképpen reagál. Pl a sima paprikától rosszul vagyok,de a kaliforniai paprikát nyugodtan ehetem.

De most a Verának semmi ilyesmit nem szabad ennie. Amikor nekem is ilyen erős görcseim voltak,akkor ezeket mind kerültem és pár nap alatt rendbe jöttem.

Pl,ha én narancsot vagy mandarint eszem,akkor másnap bizti hányok.

Pár szem aszalt szílva meg mindig segít az emésztésben.

8105. Vercsaszy (válaszként erre: 8102. - Lov.ildi)
2010. márc. 7. 15:22

Köszönöm szépen,most mennem kell,később még leszek!

Épp a kamilla teát szürcsölgetem amúgy...:)

8104. 6309df9687 (válaszként erre: 8101. - Vercsaszy)
2010. márc. 7. 15:21

Jó persze csak itthon már nem csak az enyém a párom.Köszönöm kedves vagy de most hétvégén fürdőruhában láttam magam és szembesültem a valósággal.Irtó dagi vagyok.És elég nehezen élem ezt meg.Amióta az eszemet tudom kűzdök a súlyommal és próbálom megtartani a "vékonyságom".Eddig többé kevésbé ment persze lemondások árán de most nem szabad semmi ilyent és elég gyorsan jönnek a kilók pedig nem eszem többet.Na mindegy.Egyébként hatalmas hasam van.És napról napra nagyobb:) Imádom.Bár már meglátszik a járásomon.Döcögök:)

Visszatérve a páromhoz nekik családi gazdaságuk van traktorral kombájnnal meg rengeteg földdel.És ez nagyon sok melóval jár.Szóval nagyon keveset találkozunk,akkor is már fáradt.Elég sokat vagyok egyedül.

8103. kisbögre
2010. márc. 7. 15:18

Én elolvastam, amit Ildi írt! De az a gondolatom ezzel kapcsolatban, hogy mindenkinek magának kell kitpasztalnia, hogy milyen ételek, zöldségek, gyümölcsök puffasztják fel.

Engem páldául ezek közül nagyon kevés...

A káposzta és a kukorica viszont igen!

Na felébred őfennsége!!! :))) És rugdalódzik :)

8102. lov.ildi
2010. márc. 7. 15:15

Sziasztok!

Vera!

Ezeket az ételeket próbáld kerülni:

Puffasztó ételek

- hüvelyesek (bab, borsó)

- karfiol, brokkoli

- karalábé, kelbimbó

- retek

- zöldpaprika

- hagyma

- káposztafélék

- spárga

- burgonya

- dinnye

- körte

- banán

- sárga- és őszibarack

- aszalt szilva

- szénsavas italok.

"Bizonyos ételek gyakran okoznak gyomorégést. Először is, némelyik eleve nagy mennyiségű savat tartalmaz. Más ételek rendkívül erős savképződést váltanak ki a gyomorban, vagy ellazíthatják az alsó - nyelőcső záróizmot, ami lehetővé teszi, hogy a gyomorsav visszajusson a nyelőcsőbe. Alább találja az elkerülendő, vagy korlátozott mértékben fogyasztandó ételek felsorolását":

* alkohol,

* csokoládé,

* kávé (koffeinmentes és koffeintartalmú),

* tea,

* koffeint tartalmazó italok és ételek,

* citrus-félék,

* fokhagyma és hagyma,

* a menta bármilyen formában (tea, rágógumi, lekvár, édességek, leheletfrissítők),

* sült, zsíros ételek,

* paradicsom vagy paradicsom szósz.

8101. Vercsaszy
2010. márc. 7. 15:10
Szia Szinna!Jó Neked-Nektek!:)De azért jó itthon is lenni,ugye?Láttam a képedet,gyönyörű vagy!És nagyon szép nagy a pocid is!
8100. kisbögre (válaszként erre: 8099. - 6309df9687)
2010. márc. 7. 15:08

Tényleg!!!

Mindjárt itt vagyok, csak kisütöm a pipi ciciket!!!

8099. 6309df9687 (válaszként erre: 8098. - Kisbögre)
2010. márc. 7. 15:06
Tényleg?De ari vagy.
8098. kisbögre (válaszként erre: 8097. - 6309df9687)
2010. márc. 7. 15:05
Szia Drága Szinnám! Örülök, hogy ennyire jól éreztétek magatokat! Gondoltam ám rád!!!
2010. márc. 7. 15:02

Sziasztok lányok

Megjöttem.Nem tudom hány millió oldalt írtatok amit vissza kell olvasnom de ha most elkezdem akkor órák kérdése és újra itt vagyok :)

A wellness fantasztikus volt.Hiper szuper volt a szálloda,tiszta profik és első osztályúak az emberek.Nagyon jól éreztem magam.Nem nagyon merültem bele a fürcsibe.Mindig csak kicsit.De a párom nagyon imádta.Azt mondta hogy belegondolt hogy pár év múlva ő is úgy fog ugrálni a fiával ahogy az ottani apukák.

A masszázs viszont amit kaptunk isteni volt.El bírnám viselni minden nap.

Remélem mindenki rendeben van és jó volt a hétvégétek.Én tuti híztam 1 kilót:)

8096. kisbögre
2010. márc. 7. 15:00

Jól van, kár ezen rágódni! Ezen a héten mindketten látni fogjuk és azt is, hogy jól vannak! :)))

És amúgy hamarosan Te is érezni fogod!!!

8095. Vercsaszy (válaszként erre: 8093. - Kisbögre)
2010. márc. 7. 14:52

Ja!de neked amúgy olyan előnyöd van,hogy már mozog a babád!!!Nekem is,csak én még nem érzem...

Pedig nyugodtabb lennék!

8094. Vercsaszy (válaszként erre: 8093. - Kisbögre)
2010. márc. 7. 14:51
Én meg 12 hetesen,és azóta se szívhang hallgatás,se semmi!!!!Megőrülök!Tegnap volt egy gyenge próbálkozásom a jászberényi kórházban,hogy :és a babát megtudnánk nézni,hogy jól van-e?Erre a féreg doki:Hát az ultrahang,az nem egy veszélytelen dolog!!!!!(a képébe röhögtem)Idióta köcsög!
8093. kisbögre (válaszként erre: 8092. - Vercsaszy)
2010. márc. 7. 14:40
Hát valahogy csak kibírjuk...de már jó lesz. Utóljára 1 hónapja voltam dokinél, de akkor nem néztük uh-n. Legutóljára 13 hetesn láttam a babót...5 hete :)))
8092. Vercsaszy (válaszként erre: 8091. - Kisbögre)
2010. márc. 7. 14:38

Ú basszus az is elég durva lehetett!Te én annyira,de annyira várom a jövőhét csütörtököt!

Tudom,Te meg a szerdát!:)Én alig bírom ki addig!!!

8091. kisbögre (válaszként erre: 8090. - Vercsaszy)
2010. márc. 7. 14:34
Engem a héten a kukorica viselt meg. Éjfél körül ébresztett egyik este... 30 órán keresztül ment a hasam, míg végül már nem fájt és vissza bírtam feküdni aludni! Na azóta sem ettem kukoricát!!!
8090. Vercsaszy (válaszként erre: 8089. - Kisbögre)
2010. márc. 7. 14:28

Tudom,hogy ezt mondtad!Meg Ildi is ezt mondta!

De még mindig hihetetlennek tűnik!Akkora görcseim voltak.És vannak is még,csak valamivel kisebbek!

Emlékszel múlt héten lila hagymát ettem!Semmi baj nem volt!Az a rohadt pár kis káposztalevél???Hát ez iszonyú!Én meg mennyire örültem,hogy eszek egy kis zöldséges cuccot!Ja!Van amúgy kamillám!Már készül a "jóízű" meleg gyógyital!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook