Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 augusztusára várt babák fórum

2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)

7969. kisbögre (válaszként erre: 7967. - 25c0404375)
2010. márc. 5. 20:56

ezen majd akkor izélj, ha az uh-val összevetették az eredményt és akkor mondják, hogy hogyan tovább???

Akkor is van még más lehetőség-amniocentézis...

Tudom kockázatos, de jó szakember mindent meg tud normálisan csinálni!!!

Nyugalom...

7968. 25c0404375 (válaszként erre: 7966. - Pallasz1)
2010. márc. 5. 20:53

Voltam uh-on 12 ill 14 héten, ott ok volt minden.

Hát igen csalóka a hét betöltés. Olvasd vissza a naplómban, abban erről is írtam, most lusta vagyok leírni hogy is van...

7967. 25c0404375 (válaszként erre: 7965. - Kisbögre)
2010. márc. 5. 20:52

Nagyon be vagyok a szarva...Tudod a fiukkal nem volt ilyen, bár akkoriban a védőnők kapták meg mindíg az eredményt, és ő szólt hogy oké minden. Szerintem váltani fogok. Drága is, meg így hogy elérhetetlen...

Szerintem megcsináltatom vele még a 18 hetes uh-ot a korházban, aztán keresek mást.

Félek, hogy nyuszmó fogyatékos...Akkor mi a szart csinálok?

7966. pallasz1
2010. márc. 5. 20:51

Mese,és tutira betöltötted a 16.hete a vérvételnél? Mert azért is lehet csalókán alacsony.

AFP-t önmagában nem értékelnek,csak UH lelettel együtt és az meg rendben volt,sz'al szerintem nincs gáz.Nyugiiiii.

7965. kisbögre (válaszként erre: 7964. - 25c0404375)
2010. márc. 5. 20:49

Jaj Drágám! Nem félj, minden rendben lesz!

Semmi baj nem lehet!!! Hidd el! A Te babád is egészséges lesz! Mit lesz? Már az is!!!

Ha mindenki azt mondja, hogy nincs gáz, akkor nincs. És ne sírj, mert érzi a baba!!!

A párodat fölöslegesen meg pláne ne idegesítsd!!!

Nincs semmi baj, nem lehet!!!

Az meg pláne jó, hogy megnézitek 4D-n, legalább megnyugszotok!

Ezen a nődokin meg tényleg gondolkozz el, még nem késő újat keresni!!!

7964. 25c0404375 (válaszként erre: 7963. - Kisbögre)
2010. márc. 5. 20:42

Szia Baba.

Megjött az afp, nálunk a MOM mértékegységet nem is ismerik.

Az érték 17,5 ng/ml (nanogramm/mililiter), a jó érték 20-100-ig van.

Hívtam védőnőt, azt mondta ne ijedjek meg, ez kicsi eltérés, de uh-on minden kiderül.Ő önmagában nem tartja rossz eredménynek. Volt már másnak is ilyen. Azt mondta régen az értékhatár alacsonyabb volt. Én is találtam ilyet egy fórumon mert persze csont ideg vagyok, ott 10-70 között volt még 2004-ben a határérték. faszom sem érti.Hívtam barátnőm, akinek a huga védőnő, azt mondta ö is hogy önmasgában ez nem olyan rossz, és a lányos anyáké szokott alacsonyabb lenni.

Olvastam persze tovább neten. Nagyon nagy gáz akkor van ha nagyon alacsony. De ha a mért érték az alcsonyabb, akkor a kromoszóma rendellenesség felé fognak vizsgálódni, ami ugye lehet down kór.

De ezt meg nem hinném, hogy az, mert két uh-on is jó volt a nyakiredő eredmény.

Szóval volt sírás-rívás, a szerelmem dolgozik, öt is felidegeltem persze...

Arra jutottunk, hogy megnézzük 4D-n ott minden kiderül, mert én nem várok a szerdai időpontig a dokira, akit egész délután nem érek el...Itt el is gondolkodtam azon, hogy nála akarok-e szülni, ha ilyen hogy elérni sem lehet...

A lényeg, hogy holnap 12-re kaptam időpontot egy nagyon aranyos hölgyhöz, aki a 4D-t csinálja. Elmondtam neki a dolgot, mondta, hogy vigyem a leleteimet.

Valamiért úgy érzem, hogy nem lehet baj...Talán holnap ilyenkorra már tudni fogom, hogy lány vagy fiú, és jelenthetem itt, hogy teljesen egészséges.

7963. kisbögre
2010. márc. 5. 20:27
hello jetilány!!!
2010. márc. 5. 20:24
Sziasztok! Vki?
7961. *csibe*75
2010. márc. 5. 17:57

Lehet Almádiban is ez lett volna, de elég unszimpi nődokik vannak most... Nem tudnának annyit fizetni, hogy hozzájuk járjak!

Na hazahúzok.

Nem boldogulok ezzel a házzal, pedig hétfőn mutatnom kéne valamit... Talán holnap takarítás közben beugrik vmi épkézláb ötlet!

Sziasztok, jó hétvégét!

7960. lov.ildi
2010. márc. 5. 17:48

Sajnos a legtöbb helyen túlbonyolítják ezt a dolgot.

A Húgom is órákat várakozott mindig és küldözgették egyik vizsgálóból a másikba. Ezért maradtam még a Bicskei Dokinál. Ott nincsenek ilyen küldözgetések.

7959. *csibe*75 (válaszként erre: 7958. - Lov.ildi)
2010. márc. 5. 17:38

Az tök jó...

Ezért gondoltam, h én szúrtam el vmit, mert nem lehet minden ilyen bonyi...

Mondjuk a kétlaki életem nem eccerűsít rajta, az tuti!

7958. lov.ildi
2010. márc. 5. 17:30

Én SZTÍk rendelésre járok. A Doki rendelőjében van UH. Így várakozással együtt Kb 0.5-1 óra alatt mindennel megvagyok.

Itt a Doki is nagyon rendes. Ezért nem kerestem még Kórházat és Dokit. Még gondolkodom azon,hogy mi és hogyan legyen. Ha Budapestre megyek,akkor az egész napom elmegy az utazással, vizsgálatokkal és a várakozással.

7957. *csibe*75
2010. márc. 5. 17:19

Hát a házidokim Almádiban a volt osztálytársam, így VIP ügyfél vagyok nála :D

A laborba kell időpontot kérni- bár a mostani balhé után a házidoki asszisztense veszi le a vérem, a pesti nődoki meg csak belemegy...

Így ha hétvégén hazamegyek, akkor hétfő reggel a vizsgálatokat meg lehetne csinálni, aztán rögtön tudnék is visszajönni Pestre.

A nődokihoz meg úgyis este 8ra szoktam menni.

Így nem menne el annyi idő, aztán tudnék melózni... Az építtetők úgysem hagynak békén... Főleg, h jön a tavasz!!!

7956. Vercsaszy
2010. márc. 5. 17:15

Sziasztok!Csak benéztem,visszaolvastalak Benneteket!

Nem volt semmi a mennyiség!:)

Szinna!Nagyon gratulálok Neked,és tényleg nagyon szép vagy!Kisbögre,jól esett,hogy:"gondoltál rám"!

Ancsy!Köszi a segítséget,megkaptam a szívhanghallgatót,de tiszta béna vagyok,nem sikerült a kis tekergőnek meghallgatni a szívhangját!De ilyen susogás,mozgolódás az van,úgyhogy életben van a kis "mocsok",csak szivat...Apja "kölke"...:)Már látom,hogy jó sorom lesz,ha megszületik!:)

Mese!Én gyantáztatni járok,jövőhéten megyek,de ha erre gondolok,akkor görcsbe rándul a gyomrom!:(

Annyira nem érzem jól magam,majd leírom részletesen,hogy miért,de valamivel talán mégis jobb,mint otthon!Nem írok most többet,talán még később leszek,csak lejelentkeztem!Mindenkinek millió puszi,nagyon hiányoztok!Vigyázzatok magatokra!

7955. kisbögre (válaszként erre: 7954. - *csibe*75)
2010. márc. 5. 17:12

Ezt lehet? Bár mondjuk szerintem biztos, ha megmondod, hogy dolgozol.

Kicsit kamuzni sem árt, mert akkor előrébb vagy annyival is!

7954. *csibe*75
2010. márc. 5. 17:10

Most azt találtam ki, h a Dr. Roseos link alapjána közeljövőben egyeztetek a nődokival meg a háziorvossal, mikor milyen labor vizsgálat kell, aztán a laborba lefoglalok időpontokat egész augusztusig.

És bekaphatják. Remélem így zökkenőmentesen fog menni már minden.

7953. kisbögre
2010. márc. 5. 17:06

Hát ez az!!!

Miért fizetjük a TB-t??? Ráadásul még terhesség alatt is fizetem, mert áppénzen vagyok!

Mondjuk én még nem is sírhatok, mert 100% táppénzen vagyok, közben nem dolgozok!!!

Bár a mostani fizum is vagy 15 ezerrel lett kevesebb, mint szokott!!!

Ez elég gáz!

7952. *csibe*75 (válaszként erre: 7950. - Kisbögre)
2010. márc. 5. 17:04

Hát jó neked!

Nekem a futkosással és várakozással már annyi időm elment, hogy ez alatt egy házat simán megterveztem volna!

És még az elején vagyok... ha nem találok ki valamit, akkor az nagy gáz lesz!

7951. *csibe*75
2010. márc. 5. 17:01

Hja, kb.70e csak a nődokinak, kb. ugyanennyi a szülés, + vizsgálatok, ami nem tb-re megy...

Összeadod a futkosást+várakozást, forintosítod, és sztem kijön ez az összeg, amit ők írtak...

Tragédia...

Mi a szarért fizetek TB-t?

7950. kisbögre (válaszként erre: 7948. - *csibe*75)
2010. márc. 5. 17:00

Hát kinek mi????

Én biztosan nem fzetnék oda egy magánklinkának ennyit csak azért mert egy helyen vannak a vizsgálatok!

Igazából nekem még olyan sok időmet nem is vette igénybe ez a terhesség!

7949. kisbögre (válaszként erre: 7947. - Kevika)
2010. márc. 5. 16:58
Szia Kevika, jó hétvégét!!
7948. *csibe*75
2010. márc. 5. 16:58

De szerintem ha összaadja az ember, mennyit ad a dokinak magánrendelésen, meg mennyi idő elmegy azzal, h vizsgálatról vizsgálatra mész, órákat várakozol, és közben némelyik doki (mint nekem a tegnapi eset) úgy beszél veled, mint egy kutyával, akkor lehet nem is sok az az összeg, amit ezekért a vizsgálatokért elkérnek.

Nekem az elfecsérelt időm a legdrágább...

7947. Kevika
2010. márc. 5. 16:57

Na sziasztok megyek, hétvégén lehet hogy felnézek. Jók legyetek!

Puszi

7946. Kevika (válaszként erre: 7944. - *csibe*75)
2010. márc. 5. 16:57
Ja igen, Te voltál!
7945. kisbögre (válaszként erre: 7942. - *csibe*75)
2010. márc. 5. 16:55

Ja fél milla a vizsgálatok, aztán megint fél milla a baba holmi kezdésnek ????

Ez kicsit drága.

Én alkalmanként 8000-10000 fizetek a dokinak, havonta egyszer.

7944. *csibe*75
2010. márc. 5. 16:55

jaja, azt linkeltem be.

Mérges lettem, mert fingom sincs, milyen vizsgálatok lesznek, meg kellettek volna, aztán rákerestem a neten, és ezt dobta ki elsőnek.

7943. Kevika (válaszként erre: 7941. - Kisbögre)
2010. márc. 5. 16:53

Ja igen, a 4-es a 30 000-es. Amúgy én sem értem, hogy ezeket miért nem csinálják meg mindenkinek ingyen. Asszem a tb-be beleférne.

Ja, és valaki írta a dr Rose klinikát. hát aaaaaaaz, kábé egy milla egy szülés. Én egy reklámcégnél dolgozom, a Dr Rose az ügyfelünk, autót hoznak dekoráltatni, gondolhatjátok, hogy milyen autókat hoznak. Na ott van lóvé, mint állat. Jó, az biztos is, hogy az a klinika olyan, mint egy luxusszálloda!

7942. *csibe*75
2010. márc. 5. 16:52
Ami oldalt a múltkor küldtem, ott rajta volt az összes vizsgálat... 290e volt a normál csomag, 460e meg az, amibe minden benne van, babamozi is 2x. És mindent egy helyen megcsinálnak, nem kell rohangálni.
7941. kisbögre
2010. márc. 5. 16:48

Szegeden ezekért a tesztekért fizetni kell.

Kombinált 9000, integrált 19000, a 4es 29000 Ft...

És ez a női klinikán, képzeljétek el egy magánklinikán mennyibe kerülnek ezek!

7940. *csibe*75 (válaszként erre: 7938. - Kevika)
2010. márc. 5. 16:48
Ezt a mázlit... Most már én is azon filózok, h rossz korházat választottam... Kár, h ez a doki nem a Margitban rendel! Most már mindegy... remélem jó lesz a Sote1 is...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook