2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk (beszélgetés)
sziasztok.
üdv az újaknak.
megpróbálok visszaolvasni, talán sikerül, bár pakolom kéne amíg alszik, húzunk le a balcsira :)))
Sziasztok! Köszönjük a gratulációkat.:-)
Dávid ma nagyon hisztis. Olyan mintha megállás nélkül üvöltene. Szerintem jön az újabb foga.
Mi holnap megyünk méreckedni. Szerintem most nem hízott sokat, jó ha percekre leáll egy helyben. Mennyi most a minimum amit hízni kell?
Sziasztok!
Megjöttünk a mázsálásról,9.20 kiló,és 71 centi a kis Gábor!Most már megnyugodhatok,hogy nem fogyott le akkor sem,mikor alig evett valamit!:)))
Sziasztok!
Nálunk is érdekes volt az éjszaka, mert Koló hajnali 3-kor felébredt, nem lehetett visszaaltatni, ezért befektettem magam mellé. Reggel 6-ig "vergődött". Hulla fáradt vagyok. Ráadásul Apa tegnap óta továbbképzésen, csak holnap jön haza. Szombat-vasárnap ismét jön anyós-pajtás. Fáradt vagyok, pedig annyira kellene takarítani. :(
Képzeljétek, Koló úgy néz ki, kezd ráérezni a mászásra. Most már nevetgélve "kutyázik" és próbálja a kezeit és a lábait pakolgatni. + Ha áll a dohányzó asztalnál, akkor lépked. :) Jajj, úgy örülök. 14-én megyünk a neurológiára a mozgásfejlődés miatt, kíváncsi vagyok, mit mondanak.
Sziasztok!
Nálunk tegnap délután szakadt le az ég. Peti megint azt hitte, hogy nagyfiú és bírja délután alvás nélkül de 3/4 6-ra azért kidőlt és aludt 1 órát. Előtte voltunk Tescoba, nagyon élvezi hogy úgy ülhet a bevásárlókocsiban mint a "nagyfiúk". Találkoztunk egy másik babával is, hát majdnem a nyakába ugrott úgy örült neki.
Aztán az esti pancsi közben megint elúsztatta a fürdőszobát, ráadásul megint annyira hebrencskedett, hogy megint benyelt egy csomó habos vizet így megint kijött egy kis kaja belőle. Benyomott egy fél üveg sütőtök pürét és 160 g tej+tápit.
Aztán 1/2 9-től aludt reggel 1/4 9-ig. Most meg 200 g tej+tápi figyelt be.
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek bár mi olyan mennydörgésre és felhőszakadásra ébredtünk hogy csak na.
Évi!
Nagyon jó kis programotok van.
Biztos fogja élvezni a kis Fanni.
Nekünk szörnyű éjjelünk volt.Nagyon hamar elaludt legalábbis magához képest és így hajnal 4-kor fel is kelt enni,de az istennek nem aludt vissza,bő 1 órán keresztül ringattam mire kidőlt,rá nem sokra meg keltem a nagyokat ébreszteni.
Én is úgy tudom,sőt a másik 3 is tápszeres volt egy idő után és ők nagyon sokat ittak.
De beleerőltetni nem tudom:-(
Sziasztok!
Tegnap délután nagy hiszti volt nálunk. Ma megyünk játszóházba, ott is ebédelünk. Kíváncsi leszek, hogy fogja érezni magát.
Hát azt én leginkább úgy csináltam,hogy a csőrösére rátettem az ivócsőr helyett a cumit:)
A dm-ben van olyan,amin van fogó.Kékben is,és pink-ben is lehet kapni,csőrrel.Erre tökéletesen illeszkedik a cumi.Bocs,ha zavaros,késő van már nekem...
Ööö én lehet hogy köcsög vagyok,de nem nagyon hagyom kibontakozni e téren,nincs még kanál,evés van...
Lara nagyon szépen eszik,néha előkét sem adok rá,bár ez ritka azért,de akkor úgy fogalmazok,hogy sokáig bírja nálunk egy előke....
Sziasztok!
Üdv az újaknak!:)
Szívzörej.A két lányomnak is volt,kellett kontrollra járni a kardiológiára,de kinőtték.Mercinek pici luk is volt a szívén,de az is benőtt,nekünk is megvolt a lista,hogy ha sebészeti beavatkozás előtt állunk,miből mennyi antibiotikum kell neki.
Cipő.Ezt én is hallottam,hogy ez a legújabb trend,hogy nem szabad haránt emelő betétest venni nekik,hanem minél puhább talpú legyen...
Még nem tudom milyet veszek,lehet,hogy ilyet-is,olyat is.Azért a Siesta lehet,hogy régi,de szerintem éppen ezért jó,nem véletlenül van még mindig a piacon!
Az tuti,hogy az egyik olyan dolog,amiből nem szabad használtat venni!!!Én is sok mindent turizok,de lábbelit használtat nem adnék rá,még ismerősét-rokonét sem.Talán még a fehérneművel vagyok így,más minden jöhet!Na meg persze a cumik,cumisüvegek.
Ivás.Nekem ezzel sincs gondom,inni is iszik,és enni is szeret.:)
Mam-os cumisüveg vált be a legjobban,teát is ebből iszik,fogja a fogantyúját,és szívja.Állítólag ez a legpuhább selyemszívóka...
Nagyon ügyes a kicsi Dávid!:)
Én szoktam kanalat adni Gabika kezébe,de kb.egy perc után a földön landol!Ha meg hagynám hogy belenyúljon a kajába ,akkor az is menne a kanál mellé!:)Így "csak" az etetőszék huzatát maszatolja össze,vagy az asztal lapját rágcsálja,vagy az előkéjét tömi a szájába...meg persze "beszélgetünk" közben!:)))
Ezt én is bírom:-)
És akkor fújtat mint egy kis bika.
Mindig mondom neki "ez nem kokó,nem kell felszívni":-)))
Gratula a totyogáshoz!
Én szoktam hagyni hogy kicsit belenyúljon a tányérjába meg a kanalat is hagyom hogy elvegye persze egyből a ruhájára keni a cuccost. De hát él még aki kimossa hehe:)
Amúgy is állandóan forgatja a fejét össze-vissza kaja közben így mindig fültől-fülig és homloktól nyakig kajás szokott lenni bármennyire is próbálok ügyesnek lenni.
Üdv az újaknak.
Kék lufi! Szerintem ezzel mindenki így van, nincs itt olyan nagy élet.:) Mi lesz ha minden gyerek elindul?:P Maszatolás itt is megy, hagyom a gyereket kibontakozni.:)
Ivás téma: Sima pohárból nem próbáltátok? Az én csajom imádja.
Tiszta hülye vagyok masszázs helyett mászást olvastam.
Nekünk a baba-mama torna keretén belül volt masszázs is.
További ajánlott fórumok:
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010-ben született babók anyukái beszélgessünk!!!
- 60-as években születettek beszélgessünk...
- Akiknek a második babája is császárral született/születik beszélgessünk!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!
- 2007. május 6-án, anyák napján született babák anyukái gyertek ide, beszélgessünk:)