Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk fórum

2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk (beszélgetés)

❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯
1718. *csibe*75 (válaszként erre: 1700. - Évili84)
2011. máj. 30. 16:22

na, ez tök jó, akkor nem keresgélek egyenlőre semmit.

pedig én is filóztam, milyet vegyek neki. most liliputi cipőcskéje van, filóztam már a szandin, de amiket próbáltam rá, azokba nem fért bele a lába, olyan kis dagi :)))) így marad a zokni.

1717. *csibe*75 (válaszként erre: 1695. - Urbanszkyviki)
2011. máj. 30. 16:19

na, tök jó, h ok a baba.

szelet kenyér? hmm, ezt én is kipróbálom, mit szól hozzá.

1716. Babakeksz
2011. máj. 30. 16:15

Én köptetőből a Mucoprontot szerettem nagyon a fiúknak. Lilinek még szerencsére sosem kellett adnom, le is kopogtam.

Szurikáta! Akkor sajnállak én is benneteket ok?:) Amúgy cukik a képek. Én is dobálok már fel pár várasat, meg gyereknapost a naplóba. Olyan nagy lány már ez a Lili. És egyre okosabb, tuti jó humora lesz.:D

Most én is sajnálom magam. Apjuk csöcsön van (így hívom ha hazamegy az anyjáékhoz). Ilyenkor kisebb fajta agymosáson esik át. :) :( :P :S Na majd este rendbe teszem.;)))

Meglesem ezt a cipőt. Lehet ezt láttam már egyszer, de nem tudom. Cipőben én is márkásra szavazok. Nagyon fontos az első lépéseknél. Egyik lánynak a naplójában azt is olvastam, hogy jó a kocsicipő megtanulni járni, mert az puha, és így használja az első lépéseihez a lábfejét teljes mértékben.

Nálunk is kalandos egy utazás. Fiúknak minden zene sz@r, mindenki elől akar ülni, és úgy egyáltalán az egész kimerítő. Kamaszok na...Egyre nehezebb velük. Azt hiszem el lettek nagyon kényeztetve válás után, hogy ne sérüljenek, most meg nem értik, hogy vannak szabályok és kötelességek.

Nálunk féltékenység nem nagyon van, sőt, most kezdi őket érdekelni Lili. Sokat játszanak vele, meg bohóckodnak. Most is valami új fajta kézfogást tanít Lilinek.:D

A vidámpark szívás. :S Nem normálisak Pesten szerintem.

1715. Kata 1977
2011. máj. 30. 14:47

Képzeljétek,el akartunk a nyár folyamán legalább 1x menni a vidámparkba.

Megnéztük a honlapjukat,hú örültünk van családi jegy csak az ár nincs ott,meg email cím hogy előre jelents be mikor menni akarsz.

Na megírtam a család létszámát a gyerekek korát,magasságát stb..

Erre kaptam vissza egy emailt amitől leültem volna ha nem ülök,hogy 23vagy 25ezer lenne a belépő!!!!!

Mindez azért mert a gyerekeknek nem a korával van baj az belefért volna mind a 4-nek a kicsinek nem is kellett volna még de a magasságuk túl nagy!

Így ezt csak annak érdemes igénybe venni akinek liliputi a gyerekük.

Nem baj ennek a költségén bő 2x el tudunk menni a Ceglédi aquaparkba még jobban is fogják,fogjuk élvezni!!

1714. Kata 1977 (válaszként erre: 1702. - Urbanszkyviki)
2011. máj. 30. 14:32
Még mindig jobbulást és nagy gratuláció a felálláshoz!!
1713. Kata 1977 (válaszként erre: 1707. - 4c1a787e8f)
2011. máj. 30. 14:31

Nagyon aranyos a képen:-))

Nálunk szerencsére nincs féltékenység.

A Ricsi a 6 éves volt pár hétig féltékeny Kriszre mikor haza hoztuk de azóta megértette hogy még több törődést,figyelmet és időt igényel,a 2 nagy már okos.

1712. Kata 1977
2011. máj. 30. 14:28

A lándzsás útifűvel egyszer jól megjártam.

A nagy fiam az asztma mellett egy csomó dologra allergiás és erre is.

De még melóztam a teló csörög hogy a gyerek beteg na én a munkából elkéredzkedtem és be a patikába persze mit javasoltak mint ezt meg is vettem és 1-2 napig adtam neki mire észbe kaptam hogy miért is nem gyógyul a gyerek inkább szarabbul van.

De szidtam magam napokig!!

1711. Kata 1977
2011. máj. 30. 14:25

Hát lassan nekem is el kell gondolkozzak cipő terén...

Mert most még magától nem megy csak ha fogjuk a két kezét meg magától a bútorokra kapaszkodva,van is 1-2 pár cipőnk nem márkásak de a célnak most még jó ha elviszem sétálni a kocsiba de nagyon zavarja és le akarja venni meg még nagyok is rá.

1710. *csibe*75 (válaszként erre: 1699. - Babakeksz)
2011. máj. 30. 14:23

Élsz még drágám??? :DDD

te is olyan sűrűn jössz, mint én :))))

1709. Kata 1977 (válaszként erre: 1706. - 4c1a787e8f)
2011. máj. 30. 14:22

Sziasztok!

Te jó ég!

Nem csodálom,hogy megijedtél és mentőt hívtál,persze a kocsi is akkor döglik be,ez ismerős.

DE tényleg rendesek voltak a mentősök.

Én is jártam már így a nagy fiúval hogy "potyára" jöttek ki de ők mondták hogy inkább jönnek 10x potyára mint 1x úgy hogy komoly baj legyen!

Lehet hogy már kérdeztem de szita az agyam,neked a nagylány mennyi idős,rá nem tudod arra az időre otthagyni a kisebbeket?

Persze ha van segítség az jó,de én mindig így oldom meg ha a párom melózik hogy a 2 nagy vigyáz a 2 kicsire.

1708. urbanszkyviki (válaszként erre: 1706. - 4c1a787e8f)
2011. máj. 30. 14:17
Jaja, a cípő a legfontosabb! A salus is döntött sarkú :DDDDD Nagyon jó márka! És nagyon szépeket gyártanak a gyerekeknek.
1707. 4c1a787e8f (válaszként erre: 1691. - Urbanszkyviki)
2011. máj. 30. 13:21

Tettem fel egy kardos képet...

Hát nekem sajna sose lohadt se a féltékenységük. Most meg már kezd a középső is a kicsire fújni...

2011. máj. 30. 13:10

Sziasztok!

Én is jó rég voltam erre...

Az embenek jött egy meló, azt készítettük elő.

Nagyon sajnálom magamat, 8-20óráig fog dolgozni, vidéken. Légyszíves Ti is sajnáljatok!

Már rögtön ma gáz van, mert fél 6-kor szülői van a nagylány sulijában. Oda nem mehetek a 3 gyerekkel. Végül anyósom eljön...

Most nézem, hogy a diákigazolvány csekket se fizettem be időben, meg a kép se fekete-fehér, amit csináltattunk...

Jaj tegnap este mentőt kellett Árpihoz hívni. Aztán kiderült, hogy semmi baja, csak náthás... Szó szerint 10 perc alatt lett annyira taknyos, hogy sehol sem kapott levegőt szegény, néha a száján próbált venni, és még üvöltött is közben. Elég ijesztő volt nézni, és úgy voltam vele, hogy inkább nézzék meg, minthogy nagy baj legyen. Annyira megijedtem, hogy aztán meg én lettem rosszul, egész este ittam, aztán meg pisilni jártam... Ja, és persze az a poén, hogy a kocsink pont 3 napja semmisült meg, úgyhogy az se volt itthon, hogy elvigyük az ügyeletre. De szerencsére percek alatt ottvoltak, és még nem is voltak bunkók, merthogy végül "fölöslegesen" jöttek...

Viki:

Köptetőt én veszek a boltban... Fluimucil, Erigon, Ambroxol, Halixol, vagy ha gyógynövény, akkor borostyán, meg lándzsás utifű. Ezeket kifejezetten köhögéscsillapítóval együtt nem javasolják csak... Egyébként nekünk mindig javasolja a doki. De azért a patikában kérdezd meg..

Cipőre a gyógytornász barátnőm a Salust javasolja...

Jó márka még a Lelly-Kelly (nem pont így írják, de valami ilyesmi), csak marha drága, viszont elnyűhetetlen... A Siestától én nem vagyok annyira oda. Még az SI-mode volt jó...

Ez az egyetlen, amiből odafigyelek a márkára, meg a minőségre, mert az egész életükre kihat...

1705. urbanszkyviki (válaszként erre: 1704. - Babakeksz)
2011. máj. 30. 12:35

Hát, képzeld el, hogy semmilyet! :( Itt minden orvos csak lebeszél róla, meg mondja, hogy nehogy merjek neki adni. :(((( Már azt sem tudom, mit csináljak. Szívem szerint adnék neki.

Egyébként mi kocsicipőben sétáljuk azt a pár percet, amíg nyíg, hogy menni akar.

1704. Babakeksz (válaszként erre: 1702. - Urbanszkyviki)
2011. máj. 30. 12:25
Milyen köptetőt kapott végülis? Gratulálok az álláshoz. Látod, hogy ügyeske..)
1703. Babakeksz
2011. máj. 30. 12:23
Én úgy tudom, hogy akkor már kell rá mikor kézen fogva sétál, de amúgy meg fingom sincs, mert változik minden. A fiaimnál a tejtermék pl jó sokáig tiltott volt, viszont 3 hósan már gyümölcsözni kellett. F@sz sem tudja már, csak megnőnek valahogy.:)))Kocsi cipője van vagy 3, mert trendik vagyunk, és minden cucchoz más illik.:) Most is olyan dögös piros rucit kapott a H&M-ből. Újabban ott vásárolok rá ruhákat, imádom azt a boltot.
2011. máj. 30. 12:18

Doni még mindig rondán köhög, bár kicsit kevesebbet. De most meg nem tudom, hogy azért-e, mert elfogy a felköhöghető váladék, vagy azért, mert nem akarja felköhögni????, A guta üt meg ilyenkor....meg úgy általában mindig, ha valamelyik gyerek beteg.:(

Tegnap felállt először egyedül hason fekvésből!!!!

1701. urbanszkyviki (válaszként erre: 1700. - Évili84)
2011. máj. 30. 12:15
Sziasztok! Én is így tudom szandi ügyben! De ha oda kerülne a sor, akkor én a döntött sarkú (suppinált) lábbelikre esküszöm.
1700. Évili84
2011. máj. 30. 11:38

Sziasztok!

Én is jó régen voltam, vasárnaptól péntekig mamáéknál voltunk vidéken, és valamiért akadozott a net, így még olvasni sem nagyon tudtam, nemhogy írni.

Babakeksz! Nekünk azt mondták a szandálra, cipőre, hogy addig nem kell neki, amíg önállóan kapaszkodás nélkül nem jár. Ha már segítség nélkül jár, akkor megnézi az ortopéd orvos és megmondja milyen kialakítású cipő szükséges neki. Addig elég csak a kocsicipő.

1699. Babakeksz
2011. máj. 30. 08:20

Sziasztok! Jó rég nem jártam erre. Remélem mindenki jól van.

Nálunk elmúlt a takonykor, és Lili vissza nyerte a régi veszedelmes énjét.:))) Sokat vagyunk kint, egész nap a nyomában vagyok, úgyhogy esélyem sincs fórumozni. Már naplót is alig írok, nem fér bele az időmbe egyszerűen...

Beteg babáknak jobbulást, fogakhoz, lépéshez stb. nagy gratuláció.:)

Kérdés: Hol lehet szép szandikat kapni? Olyat amiben már lépkedni is tud, de jól fogja a bokáját. Régen a Siestára esküdtem, de azóta biztos vannak újabb cuccok.

1698. Kata 1977 (válaszként erre: 1697. - Urbanszkyviki)
2011. máj. 28. 18:10

ja-ja látszik hogy hétvége van

kimentünk kertészkedni fűnyírás stb.. erre jött egy sms hogy 1 órán belül hatalmas vihar várható,kapcsoljunk ki mindent,zárjuk be az ablakokat és tényleg elkezdett esni,na mindent be mi is bejöttünk rá 1 órára már sütött a nap és semmilyen vihar nem volt

aranyosak mikor valami újat tudnak azt napokig gyakorolják:-)

Krisz az állással van így napot óta ,hogy feláll kapaszkodva aztán meg elenged mindent és egyre több időt tud így állni,meg kell zabálni:-))

2011. máj. 28. 17:51
Jó nagy a pangás! Doni egész nap négykézláb hintázik, peróbálna haladni.:DDDD
1696. Kata 1977 (válaszként erre: 1695. - Urbanszkyviki)
2011. máj. 27. 21:21

Jobbulást!!

De az nagyon jó a kedve.Egy egész szelet kenyeret?

jaj de ügyik vagytok én ha próbálok adni Krisznek,mert ha eszek kinézi a számból szinte lelkiismeret furdalást csinál,1-2 falat max aztán már öklendezik.

Mondjuk ezzel a fél foggal mit várok:-)))

Ő jól beebédelt ma 200ml bébi kaját és még egy 150ml pudingot,csak néztem.

Szegényke akkor szenved a fogával is:-(

Grtatula a mászáshoz,nagyon-nagyon ügyesek vagytok!!!

2011. máj. 27. 19:47

Doni orrából jön egy kis váladék. Gondolom ez az, amit kb. egy hete akarok kicsiribázni. Kapja a pipáit, még mindig rondán köhög, a ventolin is marad még napi 3x2 puff, a másik pedig naponta 2x1.

Nagyon jó egyébként a kedve, reggelire megevett egy egész! szelet kenyér belsejét libamájpástétommal.:D Persze az ebéd kínlódás volt...végül csak belenevetgéltem egy félnél kicsit több üveges sütőtök csirkehusit.

Ahogy jön a meleg, úgy csökkennek ezzel egyenes arányban a kanalas kajcsi mennyiségek. :( Márcsak 100-110 ml körül eszik főzelékből, bár ami a fogára való, abból természetesen "zabál" a drága. :) 3 teljes fogunk van, egy foghegyileg kibújt, kettő szétrepedt, vérzett és jön nyögvenyelősen.

Ja, és a legfontosabb: Doncsi elindul négykézláb!!!! Kísérletezett egész délután, nagyon óvatosan teszi sorban a végtagjait, de nagyon aranyos! :))

1694. Kata 1977
2011. máj. 27. 17:53

Hú de nagy a pangás.....

Hogy vannak a beteg babók?

Remélem jobban!!

1693. f5debab390 (válaszként erre: 1692. - Urbanszkyviki)
2011. máj. 27. 12:10
Olyasmire gondoltam, ami nagyjából egyforma. Tegnap eszembe jutott, hogy egy oldalon meg lehet csinálni a család sziluettjét, alá lehet írni, h anya, apa stb..., és azt egy body-ra és egy pólóra rányomattatjuk. Más egyenlőre nem jut eszembe. De azért köszi a tippet. :)
1692. urbanszkyviki (válaszként erre: 1691. - Urbanszkyviki)
2011. máj. 26. 20:59
Vagy olyanra gondoltál, amit egyszerre mindkettőnek lehet adni? Mert olyan sajna nem jut az eszembe...:(
1691. urbanszkyviki (válaszként erre: 1690. - F5debab390)
2011. máj. 26. 20:58

Nekem épp most 4 éves a fiam. Imádja a kardokat, játék lövős puskákat, gördeszkát akar, bukósisakot kapott a biciklihez (nagggyon büszke rá!:D), tele van autókkal, buszokkal, motorokkal, stb., és a dínók még a favoritok emellett.

De féltékenység ellen egyébként ilyenkor a legjobb ellenszer, hogy a "kistesótól" kap ajándékot...el fog olvadni tőle. És ha odaengedik a kicsi köré segíteni, persze csak olyanokat, amiket lehet, akkor egy-kettő lelohad a féltékenység! Pl. adja oda a pelust, kenőcsöt, igazítsák együtt meg a kiságyát, segíthet a fürdinél krémet adni, stb.

2011. máj. 26. 19:36
Csajok, segítsetek! Koló keresztanyujának megszületett a második kisfia. Az idősebbik kölök most 4 éves és nagyon féltékeny. Van vmi ajándék ötletetek, amit a pindur bébinek is lehet adni és a nagyobb gyerkőcnek is?
1689. Kata 1977 (válaszként erre: 1688. - Kata 1977)
2011. máj. 26. 16:36

Mármint a patikába gyógyszerért:-))

Nem őt küldtem el hazulról:-)))

❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook