2009 októberi babavárók (beszélgetés)
jól tetted,de várni kell rá ..
Megmondanátok nekem, hogy hol lehet ilyen cumit szerezni?
köszi :) én is megtettem :) fiam csak a mam-os alakú cumiból hajlandó enni tejet cumisüvegből, meg teát inni :O a többi megmarad a kistesóknak......na meg a cumi is mamos :) csak az...
Köszönöm , így megvan. Milus ma nagyon nyügi, csak egy órát aludt, meg most bealudt a cicin.
igy jött emailben:marketresearch@mambaby.com.
remélem igy megtalálod:)
Regisztrálok is majd, csak most be sem lehet lépni az oldalra:(, megpróbáltam két m-el, de úgy meg egy autókozmetika jött be.
Persze Mammos:)
Végülis lényegtelen hogy mennyi,de egyébként meg nem vettem volna meg.Így meg örülök neki:)
Pedig van Mam-os cumisüvegem a kisebb fajtából ami pocakfájást mellőzi,de azt vagy már 2 hónapja nem használtuk:)
Mammos?Vagy két hete nézegettem a rossmanban hát vagy 1500ft értékü.
Nekünk van mammos cumisüveg az 1400ft selyem mert selyem szivókás vagy mi a szösz..
Mam.hu beregizel kérik a babó adataid és én igy kaptam a tesztcumit,meg cumi szallagot tiszta dizájn mind a kettö.De egy idönek el kell telni mert küldenekegy e-mailt kell -e .Hát hogyne és egy 2hét alatt küldték is.Majd küldenek egy kérdöivet ,hogy mi a véleményem?!Megéri
de a dm bababónuszkuponnal lehet venni azt hiszem 1 ft
mi nem használunk cumit, sem cumisüveget úgyhogy én nem tudok segíteni
A szemem sarkához közel.Mondjuk tegnap usziban voltunk, lehet a klórtól?
Nekem is kell ajándék cumi! Hová kell bejelentkezni?please..
sziasztok
hol van pontosan az a piros pötty a szemeden?
Ti cumi szalagot kaptatok????
Mi cumisüveget ami 330ml:)
Rita!!!!Jaja!!Én úgy örülök mint majom a farkának:D
Nemrég hozta a postás!És NIki épp vizsgálja az üveget:D
Szép rózsaszín ,a cumi meg gyönyörű zöld!:)
Hát köpni nyelni nem tudok.EZ van vagy 3 ezer ft tuti:p
Megérte regizni rá:)
Mi meg csak most jutottunk el a dmbe a bababónuszos programra, van már kupon füzetünk is.
Volt már valakinek olyan, hogy piros pötty lett a szemén minden ok nélkül? Már megnéztem a neten, de gyorsan abba is hagytam, mert csak nagyon rossz dolgokat találtam. Nem ütöttem be, Milu se kapott bele, nem fáj, nem viszket, jól látok, mégis egy szép szabályos piros pötty.
na megkaptuk a cumit meg kaptunk mellé egy ajándék cumi szallagot:)Tök jó
Annyi volt a bibi, hogy már régóta átalussza az éjszakát,8körül alszik el, és 5-6 közt ébred. És a múlt héten párszor felkelt 11körül és sírt, csak cicivel nyugodott meg. Gondolom ez a foga miatt volt.
Nekünk van már egy fogunk, szombaton bújt ki, de még csak meg sem volt neki dagadva az ínye.
Nálunk is 2 ciciből eszik éjszaka, napközben meg elég 1 is. Inkább azt vettem észre, hogy anyafüggő, vagy jön a foga, de már 2hónapja? Azóta nyüglődik. Az előző héten, következetesen mindig visszaraktuk a kiságyba, de van, hogy 1 órát nem alszik vissza, tekereg, emelgeti a takarót.
Nappal alszik egyszer 1-1,5 órát délben, aztán délután egy felet. Este meg úgy zuhan össze, szóval az se lenne jobb, ha napközben kevesebbet aludna. Reggel mosolyogva ébred, napközben elvan akár egyedül is, játszunk is. Egyszerűen nem tudok rájönni, hol a bibi.
sziasztok
Mi is 5 kor keltünk ma,aztán 6kor,majd 7kor is cicit kért:)Kis rafkós,mert ahelyett h többet enne egyszerre és tovább aludhatna .ááh,dehogy:)Mindegy jó így is.Hál istennek nálunk napközben is elég sokat alszik,vagy ha nem akkor elvan magába is:)Amugy este Niki is 2 ciciből eszik,szerintem nem ettől függ hogy mikor kelnek.Nálunk mostmár azért lehet az 1 órával hamarabb kelés,mert hamar kezd világosodni.
Hat enm tudom ti hogy vagytok de nekem szornyu ejszakaim vannak ez mar a 3 volt. Jon a foga!!! Ejszaka kb 10 szer kelek sir nyoszorog, mostmar visszasirom azt amikor csak 2x kelt szopizni.Es meg csak most kezdodik. Tudtok valami fajdalomcsillapitot ajanlani ajmi hat is? A Dentinox gel ugylatom nalunk nem hasznal valami erosebb kellene!!!
Rami még szunyókál mindig bepótolja amit reggel kihagyott!Vagy lehet az apjától köszönt el rám meg nem kiváncsi!
Máté is szine alig alszik egésznap 20-30perceket meg kint egy órát ..Már ott is van ugy hogy nézelödik vagy sir:/
Én, mint lányos anyuka, nem panaszkodhatok az alvókájára. Nálunk 11-kor van az utolsó szopi, s utána 5 és 7 óra között ébred. Én meg már hozzászoktam ahhoz, hogy 6 órát aludja, s ha már nem ébred fel 6-ig, akkor engem már kilök az ágy. Most is fél7-kor kelt, s most aludt vissza. Bár nappal nem szokott 1 óránál többet aludni, de inkább ilyenkor legyen fenn, mint éjszaka.
szerintem nincs köze hozzá,hogy milyen nemű!Mi is mint Vicék 2 hónaposan este 10-től reggel 10-ig aludtunk!Hol van az már?????????
További ajánlott fórumok: