2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Jaja ezt automatikusan küldik .Én ismár tavaly regiztem és mindig kaptam hírlevelet,nemrégen meg ugye a teszthez kérdőívet.
Remélem még neked is küldenek
Gratula én is a foghoz, nekünk négy hete mondták, hogy 2 nap múlva kint lesz Milus foga, ennek ellenére még mindig csak a hegye, sebaj, addig se harap:)
A mam-osnál volt valami teszt, mert én nem találtam meg.
okés :)
nekünk meg tönkrement a cumisüvegünk :( vehetek másikat :(
Remélem hamarosan,mert mi is akkor kaptunka asszem ilyen emailt és már tegnap hozta a postás.:)
Lehet ma megkapod.Majd írd meg milyet kaptál:)
Gratulálok az első fogacskához! Nálunk nem úgy néz ki, hogy jönne.
Nyálzás, szájba tömködése mindennek, az van. Éjjel is nyugtalanul alszik, felsír álmában. Fog viszont még nincs.
Sziasztok!
Én csütörtökön kaptam emailt a Mamtól cumi ügyben,kiváncsi leszek mikor küldik :)
Bászti gratula a fogacskához :)
Ejha:)Gratula az első fogacskához:)
Én mindig nézem Nikinek,de még sehol sári:)egyenlőre nem bánnám mert enélkül is tud ám cicit harapni:D
Még nem.
Máténak kibujt a foga tegnap vettük észre az alsó alul van kint.
Reggel olyat robbantott vagy 6 popsitörlöt használtunk ruha textilpellenka mosás..
Sziasztok lányok!
Nálunk szombaton kirándulás volt, vasárnap a balkonládákat ültettem tele virágokkal. Szóval szépül a kert is.
Tegnap összeraktam egy beszámolót könyvvizsgálatra, mert hétfőn jön a könyvvizsgáló hozzánk. Illetve elkezdtem elkészíteni a sorban álló jövedelemadó bevallásokból is.
Holnap manikűrös, pénteken nőgyógyász, szóval telnek a napok.
Mellette mosás, vasalás, takarítás. Valamikor még ablakot is fogok pucolni. Úgy látszik elmúlt a depim is. Ha belemerülök a feladatokba, még azt is elfelejtem, fiú vagy lány vagyok!
Csak a napsütés hiányzik, mert a múlt hét vége szuper volt. Már megéreztem a tavasz szelét.
Öltözködés: szerencsére, még születése előtt mi vettünk egy plüss vastag egyberuhát méregdrágán(8ezerért a brendonban). Olyan ruha volt, hogy gondoltam abban hozom haza a kórházból. (akkor még elveszett benne), azt adom a rugdalozóra+takaró+ sapi, így nem fázik. Remélem az overál már nem kell.
Én azzal vagyok gondba, hogy minden vastagabb ruhából kinn van a lába, és van 1db plüss cipőcske, és ahelyett kellene valami. De általában 700Ft darabja, ezeknek a cipőknek.
Sziasztok! Jó reggelt!
Jelentem, nekünk merg megérkeztek a Liberós felsőink! Vica! Majd küldöm, ha eljutok a postára :-) Andrisnak ugyanis kötőhártya-gyulladása van, csütörtökön meg nyílt nap az iskolában, sok a programunk.
Tamáskának kétszer sikerült hátról hasra fordulnia, de hogy hogyan, azt nem tudom, egyszer sem láttam :-( Amikor meg figyelem, nem csinálja, a kis hamis!
Sziasztok!
Ti mit adtok a bébikre ebben a jó időben,félek nehogy megfázzon.
Jó reggelt!
Itt olyan borongós az idő, remélem máshol vidámabb a helyzet.
Ma megkóstolta Katám élete első almalevét. Csak néhány kanállal adtam neki, de nagyon tettszett. Bár inkább a kanál tetszett, az almalé meg közben lecsúszott a torkán. Nem tudom, hogy hogyan fogom majd etetni, de állandóan kivette volna a kezemből a kanalat. :)
Eszembe jutott tegnap az óra állítás.Ha ma fél 5 kor kelt akkor az azt fogja jelenteni hogy fél 4 kor fog kelni:D
De apa rendi volt,mert ma is ő vette ki a kiságyból míg én tök mélyen aludtam:)
Jó reggelt.
Mi fél 5 és fél 6kor keltünk enni:p és lassan 3 órája alszik a kis csibész:)Én meg nemrég keltem és egy szál pizsiben várom h kelljen enni,aztán tudnék csak reggelizni