2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Én annyira fáradt voltam, végül belealudtam a masszirozásba és a sirás is segitett!
de 7.30kor már fent voltam...hihetetlen
Alig vártam hogy a hányos éjszakámat végre kipihenhessem, sajnos napközbe mindig jött ment valaki avgy csörgött a telefon igy a pihenést estére hagytam...lefeküdtünk aludni és annyira elkezdett fájni a vállam, de mindkettő, nem az izületnél hanem kissé lejebb, sejtem hogy Kiscsillagom kálcium szükségletét nem elégitem ki megfelelöen már, ugyhogy lányok olyan volt mintha a csontomban belülröl huzkodnának ki érzékeny szálakat, vagy nem is tudom hogy irjam le...
Eleinte jol viseltem aztán 3.30után már sirtam amire felébredt a párom is, elkezdte masszirozni a karomat, ma meg önállositotta magát bement a patikába és meglérdezte mitöl lehet ez? aztán közölték vele hogy innom kellene kálcium pezsgötablettát, ugyhogy rámszolt hogy ma hoz haza. Nem is tudom mi lenne velünk nélküle...
szió
de mára már jobban vagy nem?
Szia!
Mi történt Veled éjszaka? :-((
Sziasztok Kismamáim!
Isten hozott köztünk micimackó!
Hogy telt az éjszakátok? mert én soha ennél rosszabbat nem éltem még meg
Szia! Miért ne csatlakozhatnál?! Üdv. minálunk!!!:)))
Mikorra várod a babócát?
sziasztok!Úgy látom még mindenki alszi vagy ebédel?Folyamatosan nézem itt a forumot,de még senki se írt.
Vagy ne talán kint vagytok ebben a jó időben én is most jöttem be, egy kis kerti munkát csináltam.
Három képet tettem föl, egy virágosat meg letöröltem. Mégis azt látom az adatlapomon.
Segítsetek! Ti hány babaképet láttok kívülről?
Köszi!
Kaptunk dvd-t kb. félórányi anyaggal, meg egy cd-t 50 képpel. És egy képet kinyomtatva ajándékba.
nagyon aranyos:)))))))))))
nagyon jók lettek a képek gratulálok:)))))
Sziasztok!
Most értünk haza a 4d-ről. Úgy néz ki, minden rendben van és kisfiú!
Mindenkinek ajánlom a 4d uh-t. Nagyon sok mindent láttunk, még Andriska is.
Mindjárt teszek föl képeket.
Sziasztok!
A Magne B6-ból egyszerre többet is be lehet venni, 3*2-t is naponta, egy szem szuerintem magában nem sokat ér. Én még kalcium pezsgőtabit iszom, az pl a lábgörcsökre jó.
Tegnap voltam dokinál, de nem csinált uh-ot, csak megvizsgált, meg ideadta a vérvételre a papírt ( 4-én megyek ), meg uh-ra beutalót a 19. hétre. még időpontot kell kérnem. Ő a rendelőben nem szívesen csinál hasi uh-t, mert szerinte az a fej nem jó, csaka hüvelyi. Ezért a Péterfy kórházba kell mennem.
Ma viszont megyünk családostul 4d-re a 2. kerületbe, remélem, minden rendben lesz, és a kisfiam is lát valamit.
Sziasztok!
Úgy látszik tényleg valami vírus van, mert hétvégén én rettenetesen éreztem magam! Igaz nem hánytam, a hasam is csak kétszer ment, de olyan gyomorgörcsöm volt, hogy a csillagokat láttam közben. Enni nem bírtam én sem, kis pirítóst erőszakoltam meg teát magamba, de három nap alatt tényleg átfutott rajtam! Úgyhogy nyugi Szindy, te is túl leszel rajta hamar!
Olyan lehangoló ez az idő! Reggel mire beértem dolgozni elkezdett szakadni az eső, azóta be van borulva! Szörnyű!
Viszont 98%-ban kész vagyok a szakdogámmal! :) Már csak egy kis finomítás, szombaton konzultálok egyet, és hét elején le is tudom adni! Hála az égnek! És kezdődik a vizsgaidőszak! :(
Örülök, hogy látlak, Dol:) Ne aggódj a mellső fali miatt, nekem is ez van és a fiamnál is ez volt, de hál' elmászódott 6 hónap körül, és szerencsére nem volt vele bajom. Elég gyakori még ilyenkor, engem azzal nyugtattak. Örülök hogy minden rendben:)
Szindy, próbálj meg inni! Jó pihenést!
Sziasztok Kismamáim!
Dolcissima neked válaszoltam privibe meg a másik forumon is...
Kismamáim, nem kellett befeküdnöm a klinikára csak itthoni szigoru pihenés van és ha további probléma jelentkezik akkor kell bemennem...
Remélem nem lesz!
Most megyek is elszunnyadok mert igen mozgalmas éjszakám volt, igy nagyon fáradt avgyok.
Puszilok mindenkit és vigyázzatok magatokra!
sziasztok
Sziasztok Kismamik!
Nem tűntem el!:-)
Remélem mindenki jól van! Láttam Kriszti neked már van 4d-s fotod is, kis ari babóról! Máj.7. megyek én is, mi is 4d-re. Nagyon várom!:-) Ma jön haza a férjem, őt is nagyon várom!:-)
Tegnap meg volt az afp, erdmény jövő hét végefelé lesz. Volt uh is, nézegették, méregették a Szívem, rendben talált mindent, csak sajnos a megtapadás nem szerencsés, mellső fali, és teljesen a méhszájat elfedi a placenta. Talán 20. hét után picit elhúzódik onnan ahogy a poci elkezd igazán nőni, a doki szerint. Jó lenne, mert így megint vigyázni kell, mert vérezgethetek és akkor be kell mindig menni. De a baba szépen fejlődik azt mondták, ennek meg nagyon-nagyon örülök! :-)
Zandyka Május 20. a köv. időpontom!