2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Én is megnéztem, de egyik általunk választott nevet sem dobta fel. Jobb is, hogy nem a gép választ:))))
Ma voltam dokinál, minden ok és UH-on is láttam Kistesót, de előre szóltam, hogy nem szeretnénk tudni a nemét:) A doki megköszönte, hogy szóltam, mert Ő bizony már látta.
Máj. 4-én megyek a genetikai UH-ra ami a 18-20 hét közt van, de ott is külön szólnom kell majd:)))
Amúgy akik az AFP értékből "következtetnek" azok szerint lány lesz. A dokit elfelejtettem megkérdezni, hogy lehet e ebből következtetni. Nekem 0.90 lett a korrigált MOM érték.
sziasztok!
Én néha érzek olyan rebegő és vibráló érzést de néha csak és nem erősek.
Sziasztok,
hát én még nem érzem sajnos, de eljön annak is az ideje. Viszont néha úgy érzem, mintha megkeményedne a pocakom, de csak néhány percre, aztán elmúlik. Remélem ez nem baj :o(
És Ti hogy vagytok?
Sziasztok Kismamáim!
Ne rágodjatok ezen annyit, az nem tul jó...az orvos ugyis megmondja ha van valami baj, nem tudom nálatok hogy van de nekem kiirta hogy az eredmény negatív, bár ettől függetlenül még fordultak elö ilyen esetben is downos babák...
A lényeg ha a családotokben és a párotok családjában nem fordult elő és nem vagytok tul korosak illetve viszonyleg normális életet éltek akkor nincs nagy esélye a downnak. Tényleg most miért jó ha ezen idegeskedtek?
Én megkaptam elolvastam negatív és félretettem azota meg sem néztem és utánna sem olvastam.
Ki hogy van egyébként?
érzitek már a babátokat?
nekem is vérzik mindig,de terhesség előtt is vérzett Én azóta mindig fogmosás után szoktam szájvízet használni aguafress vagy cserszömörcés szájvíz.De a fogorvos megdicsérte a fogsoromat mondta is régen látott ilyen szép fogsort és régen diktált ilyen jó státuszt az aszisztensének.Azt mondta majd szülés elött esetleg menjek el egy fogkö leszedésre,de a fogkövem se veszélyes.
Remélem nem is romlik olyan sokat terhesség alatt a fogsorom.
Szerintem kipróbálom én is a kalcium tabit, hátha segít. Köszi a tippet.
Mindenkinek jó pihenést.
SZia,
ne aggódj, pont egyik ismerősömmel beszéltem valamelyik nap és az ő esélyére is 1:1000-et írtak és azt mondta a dokija, hogy teljesen normális. A lényeg állítólag azon van, hogy a Mom értékek ne lépjék túl a 2.5-öt.
Te sima v. elektromos fogkefét használsz? Vagy teljesen mindegy?
Sajna nálam mindegy a fogkefe típusa, de a fogkrémé is. Már majdnem egy hete minden alkalommal vérzik.