Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 októberi babavárók fórum

2009 októberi babavárók (beszélgetés)

4231. Shyana
2009. máj. 26. 15:56

Sziasztok :)

Szerencsére a babómmal minden rendben, jól van :) De azt mondta rá a doktornö hogy már most pimaszkodik mert ahogy a hasamra tette azt az ultrahang izét egyböl hasra fordult, felhúzta a lábait és kitolta a fenekét. Úgyhogy megint nem tudom hogy fiú e vagy lány. Azt mondta hogy mintha látna valamit a lába között de nagyon nem biztos benne :)

Ti hogy vagytok?

2009. máj. 26. 15:03
na jó tényleg léptem pusza mindenkinek majd még jövök:D
2009. máj. 26. 14:55
jaj na lépek jobb ez hogy valakinek elmondtam. Na megyek mert hamarosan itthon lesz a párom és a hasma aljába folyton kis szurásokat érzek most:(Ez mitöl van?
2009. máj. 26. 14:53
és párom az nagyon szomoru volt mert ö is ettöl tartott.és azt mondta hogy még az apját is képes meggverni miattam ha szavakkal bánt már csak az hiányzik nekem hogy a fia meg verje az apját mondtam hogy megne merje tenni.de azt mondta hogy ha elveszitem miatta a baot nem tudja mit fog tenni.
4227. Hanna Vanda (válaszként erre: 4226. - Andimax)
2009. máj. 26. 14:50
hát aranyos vagy és sajnálom aposodat.Igazábol hogy elvisel engem vagy nem apos az legyen az ö dolga ha nem vagyok itt nem sokmindenre mennek mert még unoka se lenne már 61 éves és a természete is iszonyu.de a párom és a baba miatt kibirom és figyelek arra hogy ne veszitsem el a babócámat mert abba belehalok de nem csak én hanem a párom is mert emlitettem neki ha elveszitem az apja miatt a babót pakolom a cuccomat nem maradok tovább nem birnék együtt élni tovább vele ha párom jönni akar akkor jön ha nem akkor nem ez az ö döntése lenne habár egyszerre vesziteném el mind a két embert aki a világot jelenti nekem de már erre is felkészitettem csunya dolog de meg kellett tegyem mert bármi megeshet.
4226. Andimax (válaszként erre: 4224. - Hanna Vanda)
2009. máj. 26. 14:43

Sziasztok!

Nem egyszerű az életed, teljesen együtt érzek veled! Csak annyi hogy én már túl vagyok rajta, apukámamikor kiderült hogy komoly cukorbeteg abbahagyta az ivást, apósom ( már meghalt) engem sosem viselt el ha piált menekült az egész ház:( talán azért vesztettük el az első babánkat, nem lehet tudni, vádaskoni meg nem akarok! Először mi is albérletbe menekültünk aztán sikerült hitelre lakást venni!Most nyugodt az élet:)) Ne szomorkodj, légy vidám majd lesz ami lesz:) gondolj a kisbabátokra;´)

4225. Hanna Vanda (válaszként erre: 4223. - Branita)
2009. máj. 26. 14:42
csak párom nem akar mert egy 3 emeletes házban élünk és itt van a ház körül a birtok meg minden igazábol nem minden nap csinálja és már végül is megvédem magam meg max elkerülöm csak zavar nagyon zavar mivel apum is ilyen vol és azért.állitolag mefog véltozni ha itt a baba mert ha gyerek van a közelében akkor kenyérre lehet kenni de bennem még ott van a félsz.nem tudok mit tenni
2009. máj. 26. 14:38
itt vagytok?igazábol még bezélgetni sem tudok senkivel egyedüli fiatal vagyok itt a falubanaz erdövel mes vagyok kisegtve sem a birtokkal nem engedik hogy egyedül menjek mert vadak is vannak és félnek hogy valami bajom lesz.
4223. Branita (válaszként erre: 4221. - Hanna Vanda)
2009. máj. 26. 14:38

Hát ez tényleg nem túl fényes. Pedig most nyugalomra van szükséged és nem szabadna idegeskedned. És arra esetleg nincs lehetőség, hogy a pároddal albérletbe menjetek? Mert ha a kicsi megszületik, nem jó hogy, ha "apósod" hangoskodik, vagy gorombáskodik, vagy ilyesmi.

Nem egyszerű szitu, az biztos..

2009. máj. 26. 14:26
Felraktam gyerekkori képet mgamrol és páromrol:)
4221. Hanna Vanda (válaszként erre: 4218. - Azure_)
2009. máj. 26. 14:21
Hát sajnos negativ van az apukám ivott és elvált anyum tol most belecsöppentem megint egy családba mert párom anyukájáékhoz költöztünk és apuja nagyon iszik én félek az alkohistáktol és attol hogy mindig megbánt azzal jön hogy nincs apám és nem segit nekem nagyon rossz ezt hallani és azt is hogy páromat sem tünteti soha ugy fel hogy bármire is jó csak rosszat tud rola mondani én meg nyelek nyelek és nyelek.anyumat nem mererm lehozni mert félek hogy megbántja párom apukája és azt nem szeretném kiabál rosszul beszél velem és ezt nem birom apumra emlékeztet fölleg hogy még sérteget is igazábol nem párommal van a baj de ö azért dolgozik hogy jó legyen csak még magamnak se merem bevallani hogy utálok itt lakni vagy itthon lenni ha itthon van párom apukáj mert vele van a gond nem párommal csak páromtol várok ezügyben segitséget védelmet mert ha velem van akkor megvéd ha meg nincs akkor meg szakad a szivem és félek hogy megint bántani fog szavakkal.a babát is félek ide szülni.nem akarom hogy ugy nöjön fel mint én nem azt az életet szánom neki ami nekem volt mindennem meg volt de az apai szeretet hiányzott és most találtam egy férfit aki jó apja lenne a gyeröcnek erre az apja olyan mint az én apám.nem tudom mennyire értitek de erröl orákat tudnék beszélni mire a végére jutok és meg könnyebbülök
4220. Branita (válaszként erre: 4219. - Azure_)
2009. máj. 26. 14:16
az én kis babócám is aludt (volna) csak a dokinéni megpiszkálta hogy keljen fel és mutassa meg magát mert ő sem nagyon akarta. Arcocskája elé tette a kezét, hogy eltakarja a pofiját, de dokinéni felkeltette. :o( Úgy sajnáltam szegényt ahogy ott bögdöste. De utólag talán "megbocsátott nekünk" :o) és tényleg jó szögből sikerültek a képek. :o)
4219. azure_
2009. máj. 26. 14:08
Branita! Tényleg nagyon jók a felvételek a babáról!!! :) A miénk alig látszott a méhlepény miatt, bár nekünk az is élmény volt! A 28. héten megyünk újra. Utána nekem a lepény miatt nem fog látszani azt mondták.
4218. azure_ (válaszként erre: 4213. - Hanna Vanda)
2009. máj. 26. 14:06

Szerintem sem árt egy kis optimizmus. :) Úgy látom az egész életeddel elégedetlen vagy. Vagy legalábbis a mostani helyzettel. Nézd a jó oldalát! A kis faluban jó a levegő, gondolom csend van, kimehetsz a saját erdődbe (ha jól értettem saját), sétálhatsz, azt csinálsz amit akarsz. Én például azt élvezem a fekvésben, hogy reggel nem csörög az óra. Akkor ébredek amikor akarok, annyi könyvet olvashatok amennyit akarok. Tegnap például lehet nevetni fogtok de énekeltem a babának. Lehet majd megkér, ha kijön, hogy ezt többé ne tegyem, de jó volt. :) Végig ficánkolt. Vagy mert tetszett vagy mert nem.

Szóval visszatérve több pozitív gondolatot!! Félre a negatív dolgokkal. Akkor azok fognak veled megtörténni. Olvasd el a Titok című könyvet. Ha kicsit mélypontra kerülök mindig előveszem. :)

2009. máj. 26. 14:04
Már remélem de rakoko fel képet a páromrol meg magamrol hogy milyenek voltunk kicsinek:)Majd szoolok és nézzétek meg kiváncsi vagyok a véleményekre:)Olyan rég láttam már ugy is a képeket:)
4216. Branita (válaszként erre: 4215. - Hanna Vanda)
2009. máj. 26. 14:02
Biztos hogy gyönyörűszép a kisbabád és türelem, előbb utóbb megmutatja a pofikáját is. :D
4215. Hanna Vanda (válaszként erre: 4214. - Branita)
2009. máj. 26. 14:01

ez igy van remélem nekem is gyönyörü már a babám sajnos mindig eltakarja az arcát pedig lehetne olyan szépmint az apja persze nem olyan szörös:)

de az apjának olyan szép sunyi szeme van nagy szempillákkal.

4214. Branita (válaszként erre: 4210. - Hanna Vanda)
2009. máj. 26. 13:58

:D én is azt hiszem...

Igazad van, a jól sikerült babák a mi érdemeink és nem a fotósé!!! :o)))

4213. Hanna Vanda (válaszként erre: 4212. - Kri76)
2009. máj. 26. 13:57
igen én amit elhoztam magammal költözéskor ki olvastam már de sajnos nekem lehetöségem nincs ebben a kis faluban semmire:(Hát nekem ebben nicns szerencsémsajnos:(De már remélem beindul vendégköröm és akor minden jó lesz azt tudom csinálni még az utolsó pillanatokban.
4212. kri76 (válaszként erre: 4209. - Hanna Vanda)
2009. máj. 26. 13:54

Nem arra értettem, hogy mindenki tud dolgozni terhesség alatt, mert ez szerencse kérdése.

Inkább arra, ha pozitívan nézed a dolgokat, sokkal jobb. Pesszimistán is lehetne, de attól nem lesz jobb, hogy bebeszéli magának valaki, hogy milyen szar minden.

Ha fekszel, legalább egy csomó jó könyvet el tudsz olvasni, amire munka mellett nem sok időd jut.

2009. máj. 26. 13:52
Igazábol nem a képek sikerültek hanem egy gyönyörü baba sikerült mint mindenkinek itt a forumon és azért lettek jók a fotok mert gyönyörük a babák:)
2009. máj. 26. 13:51
Branita ez jó volt nagyon meglepted öket:D
4209. Hanna Vanda (válaszként erre: 4207. - Kri76)
2009. máj. 26. 13:50
ezt otthon is az ágyból megtudod tenni nekem már huzosabb lenne mert fodrász vagyok:)Fekve nem probáltam még hajt vágni:D
2009. máj. 26. 13:48
Gyü ha már szinte csak te leszel a téma???
4207. kri76
2009. máj. 26. 13:47

Szerintem mi sem megyünk nagyon nyaralni. A házunkon CHF hitel van, de legalább van házunk.

Különben is szeptemberben voltunk Egyiptomban nílusi hajóúton és már sejtettem, hogy jó időre ez volt az utolsó nyaralásunk. (A nászút is ez volt és már terveztük a babát.)

Ha pihenni szeretnénk, kiülünk a kertbe és élvezzük, hogy végre 100 m2-es házban dorbézolunk ketten.

Nekem ez volt az álmom és ezért dolgozunk annyit, de elértük. A párom fizetése a felére esett vissza a válság kezdete óta, de tudok még munkát vállalni. Könyvelni bármikor, bárhol lehet.

Csak akarni kell nagyon és az ember mindent elér.

4206. Hanna Vanda (válaszként erre: 4204. - Branita)
2009. máj. 26. 13:46
aranyos lehet a videó felvétel:)Már én is szeretnék egyett róla de nekem csak még egy fekete fehér fotom van!!De az is jó:D minden nap meglesemegy kicsit mert az van a telom kijelzöjén is:D
4205. Hanna Vanda (válaszként erre: 4204. - Branita)
2009. máj. 26. 13:45
Igen most nagyon te vagy vagyis a babóca de pont az elsö oldalon van de ök vegyesen vannak!!Én meg néztem semmi érdekes nincs náluk!De azt tudom hogy az én babám nagyobb mint az övéké:)Szoval lehet még oktoberben itt leszünk:)
4204. Branita (válaszként erre: 4203. - Hanna Vanda)
2009. máj. 26. 13:41

:o) tényleg? tegnap voltam UH-n, ma tettem fel a képeket. Én is elsírtam magam, mikor végignéztem tegnap a videót. :o))

A novemberiek ide is be szoktak kukkantani? na lehet énis körbenézek náluk.

4203. Hanna Vanda (válaszként erre: 4185. - Branita)
2009. máj. 26. 13:31
hu ha te vagy a favorit a novemberi babavároknál vagy is a törpéd!!Most néztem olyanaranyosak azt mondták hogy nézzék meg a te 18 hetes képedet és elsirják magukat !
4202. kismukk2 (válaszként erre: 4109. - Azure_)
2009. máj. 26. 13:25

Szia,

én vásároltam már ebben a boltban, igaz én személyesen (nem neten), így fel tudtam próbálni a cuccokat. Tényleg jó! Jó minőségű, jó fazonú cuccaik vannak. Biztosan van ennél olcsóbb, de annyira nem vészes.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook