2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Ma hallottam, hogy volt akinek a 32. héten a méhe feljebb húzta a méhlepényt így nem lett semmi gond. Úgyhogy bízzuk a testünkre. :) Nálunk is az első, én jövő hónapban töltöm a 35-öt. Pontosan azért mindegy mi a neme, csak egészséges legyen.
De hát nem vagyunk egyformák, az anyám meg majd megbékél. Ha meg nem úgy is jó. Ez van. :)
Nálunk mindenki örül. A lényeg, hogy egészséges legyen.
A dokim annyit mondott, hogy ez még mehet feljebb, de a legrosszabb esetben, ha nem, akkor császáros lesz.
Azért kell vigyázni is, mert előfordulhat vérezgetés v. koraszülés. De ez a legrosszabb.
Lehet, hogy minden simán megy, de arra próbált felkészíteni szerintem, hogy mi a legroszabb és mi a legjobb, ami történhet.
De én már 33 éves vagyok és Ö lesz az első babánk.
a kislányhoz gratulálok!!! :)
Nálunk az anyám nem is emésztette meg, hogy nem lány unokája lesz. Miközben az első és egyébként is mindegy!!! Karina lett volna a neve. :) De hát nem lány hanem egy nagy fiú! :)
Gratulálok a talán kiscsajhoz! :D
Úgy látom nagyon lányos banda vagyunk, bár még várjuk ki a végét! De ha így marad az állas jó dolguk lesz a fiúknak ennyi csajszi között! :)
Képzeljétek el, túl vagyunk az UH-n. A doki azt mondta, nem biztos, de úgy néz ki, hogy lányunk lesz. (Csenge baba)
De sajna azt is hozzátette, hogy a mélepény a méhszájhoz közel tapadt meg és úgy néz ki, hogy csak császárral fogok tudni szülni. Kímélő életmód, kevés mozgás. Hát ezt nehezen tudom elképzelni magamról.
De csütörtökön újra megnéz és akkor tud biztosat mondani.
Ha sokat gondolsz arra, hogy megcsalnak és nem foglalkoznak veled, be fogod beszélni magadnak teljesen.
Foglald le magad és a gondolataidat, mert ha a párodat sokat fogod nyúzni, te fogod belehajszolni a féltékenységeddel abba, hogy megcsaljon. Ezt nem bántásként mondom, csak tapasztalatból.
Ha nagyon nem bírsz magaddal, nem szégyen szakemberhez fordulni. Én ezt tettem jó pár éve (kb. 4 évvel ezelőtt) és a kapcsolatunkat most biztosnak érzem.
Ha támadólag mondod el a problémádat, Ő védekezni fog.A legrosszabb mondat így kezdődik: Mert te...
Ha úgy kezded: Nekem ez nem esik jól, mert én...
Nem érzi támadásnak és nem érzi azt, hogy védekeznie kell.
Persze, ez csak az én véleményem.
És tényleg nem bántani akarlak, kérlek ne vedd annak. Remélem, nem úgy írtam, de tudom, hogy nagyon szókimondó és bántó tudok néha lenni.
hmmm csajok én a káposztától voltam kegyetlen rosszul
de nagyon édes száju vagyok és vigyáznom kell, egyébként nem vagyok válogatós...nem is voltam.
Sziasztok!
Mostanában én is szívesebben eszem zöldséges kajákat, lecsót meg mindenféle wokban sült zöldségeket.
lehet hogy az üzletben arra gondoltak, sok kismama nem szereti mutogatni a súlyát és a fekete az slankít, úgyhogy őket is megcélozzák mint vásárlókat
hátha többen szülnek, mint halnak
Ma már annyira nincs kedvem dolgozni, hogy az már fáj. De már csak bő 1 órát kell kibírnom és megyünk a dokihoz.
A tepsis csirke picit éhessé tett már, de ha hazaértem, én is főzök valami finomat. (Persze, ez még órák kérdése.)
Én nem csak kismama boltban nézek ruhát, sőt.
Gumis derekú csini nyári szoknyát vettem olyan boltban, ahol azt hittem, csak cicababás cuccok vannak.
Egyébként még a német ... és ...-ban láttam egész jó felsőket, amik szinte a végtelenségig nyúlnak.
Székesfehérváron a Szent György Kórházban fogok szülni. A szülőorvosom Blaskó Ervin, szülésznőt még nem válaszottam. A picikénk kisfiú. :)
A szigorú fekvésről egyébként annyit, hogy holnap körzeti orvoshoz kell mennem, csütörtökön nőgyógyászhoz, úgyhogy a héten többször kimozdulhatok. :)
A gyászruha nekem sem jön össze a kismama ruhával, de én láttam olyan anyakönyvi hirdetést aminek az volt a szlogenje, hogy a bölcsőtől a sírig, a születéstől a halálig. Hát gáz nagyon!
Én sem vagyok mostanában túl "húsos", inkább a tojás, na meg a csirkemáj minden mennyiségben...Imádtam a csiperkegombát, most azt is alig bírom megenni:(
Husik közül végülis mindegy, csak ne legyen zsíros. Jómúltkor anyósom főzött csirkepörit, nagyon finom lett de centi vastagon állt rajta a zsír:((( pedig bolti volt... Ettem fél tányérral, és elég is volt, pedig amúgy szeretem, de nem esett jól.
Azure, gondolom jót tett a lelkednek hogy kimozdulhattál:) Majd írd meg melyik kórházban fogsz szülni, kinél ha van dokid. A többit tudom:) Ja, meg ha tudni fogod lány vagy fiú azt is beírjuk.
A kismamaruháról annyit, hogy képzeljétek nálunk Baján olyan bolt van, hogy "Kismama-és gyászruha" hát égnek áll a hajam. Nem mellesleg bementem, de a kismamaruha-kínálat az 6xl-es tiritarka NAGYmamablúzokból állt:( Szörnyű... És még ki merték írni!!
Sziasztok Lányok!
Kriszti, Ildi, jót főztök:D Ildi, próbáld egyszer ki a mézes-citromos csirkét, az is nagyon fincsi!
Kriszti én így egybe nem csináltam még, vizet tettél alá, vagy enged annyit a husi hogy elég legyen? Azure, a lecsó is príma, bár én azt tavaly nyár óta nem nagyon főztem, akkor viszont kb. 40 üveggel úgyhogy nekem csak serpenyő-melegít-rá a tojás- és kész:) mert amúgy dög vagyok pucolgatni hozzá mindent, egyszerre a 15 kilót egyszerűbb volt:D Nem mellesleg abszolút tartósítószermentes, és pl. pizzaalapnak (kis pariszósszal) is ezt használom!
Nálunk ma megszavaztuk hogy paprikáskrumpli lesz:) gyors, fincsi.
Sziasztok!
Szerencsére, lekopogom..., teljesen elmúlt a húzódás, szóval lehet hogy csak tényleg növekedett a drága!
És képzeljétek, tegnap este megvolt az első csuklásunk, legalábbis amit én éreztem. De apa sajnos lemaradt róla, tegnap volt a szülinapja és egy kicsit kiütötte magát a lelkem, úgyhogy nem volt szívem felkelteni, hogy ő is érezze.
De olyan kis mókás volt. Először le se vágtam, aztán az lett furcsa 1-2 perc után, hogy ugyanabba az ütembe nyomatja, és nem csak egy pontom, hanem úgy az égész kis testével. Szóval ebből gondolom hogy biztos csuklott, mert 3-4 percen keresztül, nem rugdos ütemesen ugyanarra a helyre! Édi volt! :)