2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Nagyon jó üzletet kötöttél, ügyes voltál, hogy így össze tudtad kombinálni!
Már kezdődik a ctg! De jó! Én még nem tudom, mikor kell majd menni.
Szerintem nagyon jó ötlet a fotó! :) Annál jobb nincs is, mint családi fotókat tenni ki a lakás különböző pontjaira. Ha meglesz a bébi nálunk is készülnek majd ilyen képek. :)
A fodrász megjött de tegnap reggel óta jön, úgyhogy már nem is voltam ideges. Igaz itthagyott miután befestette, hogy rohannia kell. Kicsit a végéből is akartam vágatni de mindegy. Egyébként egy tehetséges fiatal srác (persze barát) és nem kért most sem egy fillért sem. Ki vagyok tőle akadva mert én nem várom el ingyen. Na mindegy. Ezért ilyen nyögvenyelős egyébként az egész...
Nekem is nagyon tetszettek ezek a micimacis kilépő szőnyegek. Remélem életben is jól mutatnak. :) Nálunk minden babás, lehet kicsit túlzásba is vittük de mindegy. Egyenlőre mindenben eljes az egyetértés köztünk Gáborral. :) Ha meg nem akkor megtaláljuk a középutat. Gondolom Ti is így vagytok vele.
Sziasztok!
Nekünk szerdán kezdődik a CTG, már nagyon várom! :)
Én a tesz-veszen jutottam hozzá (szerintem) nagyon jó áron aventes mellszívóhoz (VIA rendszeres), hiányzott a dobozból egy pohár, a cumi és az összekötőrész, így került 5000 ft-ba. A brendonba megvettem 2090 ft-ért 5 tárolópoharat, cumival, összekötővel. Ez így komplettem boltban 15000 lett volna, én hozzájutottam 7600 ft-ért, és a mellszívó állítólag egyszer volt használva. A képen nagyon szép volt, de még nem jött meg a csomag, remélem élőben is makulátlan lesz, mert akkor jó üzletet csináltam! :)
Nekem is kellene már festeni, eléggé le van nőve. Utoljára pesten voltam fodrásznál, és sajna elég gyorsan nő hajam. :)) vagy :( De valószínüleg én egyedül fogom megoldani a festést.
Ó, kezd kisütni a nap.hehehe:)
Lassan megyek készülődni, elmegyek a bútorboltba, ahol szombaton megvettük a kiságyat, de akkor nem vettük meg a pelenkázó komódot, és egész hétvégén ezen bosszankodtam, így ha megveszem, akkor holnap kis is szállítják a kisággyal, kiskáddal stb együtt.
Azure_ remélem, nem fog nagyon sokat késni a fodrász.
Szép reggelt:)
Avagy lassan délelőtt:D
Én megint elindítottam a mosógépet:p mostmár lassan a mosások végére érek,aztán a vasalás.
Tök jól aludtam megint az este,még vécére se mentem ki,de reggelre meg is lett az eredmény,mert fél óráig csurgattam ki magamból:D
Szia!
Nagyon jól néznek ki a szőnyegek! Főleg az ágyelők tetszenek. Bár Andriskám kerek-perec elutasította a babás dolgokat. Lámpából se vehettünk gyerek-mintásat. Ragaszkodott a hagyományoshoz :-)
De azt már eltervezte, hogy Tamáskát majd a kék autós rugiba öltöztetjük, ő a kezébe fogja, és úgy fényképezzük le, és azt a képet tegyük majd bekeretezve az ágya fölé. Hát nem aranyos?
Jó reggelt!
Ahogy mondod! :)
Én a fodrászomat várom, festeni kéne a hajam de nem jött a megbeszélt időpontra...
Szia!
Az biztos, hogy nagy a drukk. :) Számoljuk a heteket visszafelé és nagyon várjuk, hogy kibújjon már a bébi. Én személy szerint iszonyúan kíváncsi vagyok milyen lesz, vajon hogy fog kinézni. El sem tudom képzelni. :)