2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Tök jó h te is raktál föl:D
Neked is nagyon szép a pocid:)
Szinte már nem tudom összehasonlítani h kb kinek mekkora,mert van akinek feljebb fekszik ,van akinek lejjebb:D Az a lényeg h mindenki szépen fejlődik:)
Hát nem tudom hogy a tied mitől gyulladt be,hiszen elég régóta megvan neked.
Én tavaly rakattam bele július 1-jén szal még igen friss,de már az alsó lyuka be is forrt szal én tuti nem tudom már visszarakni:)De megmondom őszintén én ezen nem is gondolkodtam. Meghát majd meglátjuk milyenre sikerül lefogyni:D
te jó ég, hatalamas pocid van, oldalról tényleg sokkal kissebb, ezek szerint oldalra teltél el inkább. nekem még mindig csúcsos a hasam, pedig lányom lesz. hátulról nem is látszik hogy terhes vagyok, csak az hogy 2x akkora lett a fenekem mint volt. :(
nekem nem lett ilyen csúnya a piercing lukam, de nekem sem valami szép, viszont képzeld pár hete begyulladt, tök piros volt és nagyon fájt. pedig már nem mostani mutatvány, kb 15 éves korom óta megvolt. nem tudom mitől lehetett, de aztán magától elmúlt. szerinted megmarad ennyi idő után a luk, vissza fogjuk tudni tenni szülés (és fogyás) után?
Köszike:):)
Az én szemem is kikerekedet mikor megnéztem a képet:D
Köszike:)
EZt már szinte a legelején mondták h lányos,mikor látszott már valami:D
Valóban,szemből nagyobbnak látszik! :)
De nagyon csinos pocakod van.:)
Szerintem tiszta lányos hasad van!
A férjem szerint ez a korszak az mikor már nem kell megkérdezni senkinek, hogy csak "összeszedtem" magam, vagy terhes vagyok.
Leleményes fiad van mreich! :))) de jó hogy szóba hoztad, napok óta pilóta kekszet akarok enni, szólok is apának hogy hozzan hazafelé!
És hogy folytassan a kisregényemet...:)
Én így fogom szedni a bogyikat:
36. héttől napi 7dl málnalevél tea.
37. héttől (nekem mindig szerdán van a váltás, tehát szerdai napon töltöm a 37-et)
- csütörtök: ARNICA MONTANA C30 1X5
- péntek-vasárnap-kedd: CAULOPHYUM c12 1X5
- szombat-hétfő-szerda: CIMCIFUGA C12 1x5
azt ne kérdezzétek hogy miért így, én ezt kaptam használati utasításnak.
Nálunk is ez a tapasztalat, én már nem veszek meg szinte semmit magamnak, de a gyereknek mindent megvesszük..biztos jól el is kényeztetjük. Egyszerűen nem vesz rá a lélek, hogy megtagadjak tőle bármit. Biztos a kicsivel is így lesz.
A másik, hogy nem tudok rá haragudni, sőt ha leszidom én érzem rosszul magam.
Ja az anyai szeretet..érdekes nálam nem jött a szüléssel, csak később. Amúgy most a lányom a nagyinál van és mindig összeveszünk ha itthon van, de mégis hiányzik, túl nagy a csend...
Hát lányok, én már nem tudom miben higgyek. Az biztos, hogy a gyógyszergyártás a legnagyobb üzlet a világon, nagyobb mint az olaj, és abban is teljesen biztos vagyok, hogy a rákank is már megvan az ellenszere, de ha azt picra dobnák az lenne az igazi gazdasági válság, tönkre mennének a gyógyszergyártók, akik a sugárgépeket szervízelik, alkatrészelik stb. Na meg ezek a járványok..., tuti hogy ezeket is mesterségesen állítják elő. Én is olvastam a Lenkei könyvet, midneki maga döntse el mit hisz el és mit nem.
Én is szívesebben nyúlok gyógynövényekhez, meg alkalmazom az öreganyáink által ránk hagyatékolt bölcsességeket, de ha úgy van a gyógyszert is megeszem ha kell.
Múlt héten borzalmasan kijött az allergiám, szedtem is rá gyógyszert minden évben ebben az időszakban, és még úgy is megküzdöttem vele. Már botrányosan rosszul voltam, ezért vettem ilyen homeo bogyót allargiára és másnapra úgy helyretett hogy klasszisokkal jobban éreztem magamat. lehet a levegő pollen összetétele csökkent, de az is lehet h a bogyó hatott.
Én biztos h a málnalevél teát is inni fogom és a bogyókat is szedni fogom.
De egy dolgot ne felejtsetek el, én azt vallom, hogy minden az agyban dől el. Ha nem hiszel benne, tuti nem fog hatni, szerintem minden szer pszichésen hat. :)
:D Ezen most tök jót mulattam:D:D:D
Látszik h mennyire fogékonyak a gyerekek mindenre!:D
Ezek az idióta reklámok!
Kinyitottam a kekszesdobozt, erre az össze Pilóta keksznek csak a keksz része van benne! Andriska mindegyikből kiette a krémet. Pedig eddig ( a reklám előttig ) eszébe se jutott így enni!
:-))))))))))
Csak saját tapasztalat...
Én sose szedtem homeós bogyót és nem is vagyok amugy se beteges,viszont terhességem előtt minden hónapban kijött a herpeszem az ajkamon amiből az következik h gyenge az immunrendszerem.
Mióta terhes vagyok nincs herpeszem ,viszont a számon belül kijött ilyen hólyagocska ami állandóan kiújúlt és kipukkadt,de már iszonyat kellemetlen volt.Most szedem rá a Borax homeós bogyót nem olyan régen,talán még 1 hete sincs és kezd apadni szinte már észre sem veszem.
Ja és az tény hogy az egész gyógyszeripar illetve a segédeszköz gyártók lenyúlják az embertől az utolsó fillért is.Sajnos:S