2009 novemberi - decemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Pont ezt akartam kérdezni.:-)
Ti hogy vagytok ezekkel a bébiételekkel?Ez vagy inkább csináljátok a kaját?Úgy nézem nekem is kezd elapadni a tejem.
igen négy hós és egy hetes.elkapttam egy virust.nem szoptathattam három napig,alig maratt tejem,ezért.
Mi volt az oka, hogy hozzá kell táplálni? 4 hónapos a babád?
Szia!én igen védönő és orvos tanácsára,amugy magamtól is elkezttem volna.almát reszelve,sütőtököt,tejpépet vaniliásat,ezek amiket szeret is.sárgarépát utálja és a szilvát is.ja és gyümölcsteát itatik rá vele.
Lillának a héten kezdtem el adni hozzátáplálásként almalevet. Ti hozzátápláltok már? Mit adtok, ha igen?
Anyukáméknál voltunk. Például azt tanultam , hogy 2 napra 4 öltözet ruha kevés Lillának (mind a 4-et összekakálta :)
és hogy ne próbáljam erősen betartani az etetési időket, mert úgysem fog menni...
és még azt is, hogy ne a fürdetés előtti etetés után induljunk el, mert akkor fürdetésre nem fogunk hazaérni.
Merre jártatok?mit tanultál belőle?most megyünk mi is nemsokára hosszú útra azért kérdezem:)
sziasztok!
mi most hétvégén mentünk először hosszú útra, egész jól sikerült, de azért sokat is tanultam belőle :)
Ma is süt itt nálunk a nap, de mi még nem voltunk lent, mert próbálom a házimunkát elvégezni. Hál1 istennek Lilla most elég könnyen bealudt, cca 5-10 percig énekeltem neki :) Így van egy kis időm magamra is.
Mi is sétáltunk meg játszótereztünk ma is meg tegnap is.Én is ritkábban ülök le a gép elé most hogy már ilyen jó idő van.
Sziasztok!hogy vagytok?megy a csavargás a jó időbe mi?
ma itt is jo isö volt,mar eppen ideje.
nekünk Mia megoldodta a cumisüveg gondot,egyiket sem fogadja el.talan jobb is igy,nem muszaly megismerni-e.
ez se cipő csak én úgy hivom:)buciki vagy mi a neve.van egy 17es cipőnk de hát óriási a lábára majd nyáron lesz jó.az cheeroki ha jól irom:)
Lillának még nincs cipője. Te milyen fajtát vettél?
itt ma is olyan meleg van,hogy én overált nem adttam rá.két naci két pulcsi melény_(pufi)sapi.cipőcske.már 2szer voltunk kint ma:)
Jön hétvégére a 16-17°C. Ti mit fogtok adni a picire a babakocsiba? és bentre?
Próbáltuk az infacolt, nem nagyon vált be és picit macerásnak is érztük, meg halomszámra is kellett venni :( ez az espumisan egyből hatott, már aznap este nem is sírt. Még annak idején vettünk NUK-os cumisüveget, és mivel nem tudtam, hogy nehéz-e szívni belőle, hát és kipróbáltam. Kissé nehézkesnek tűnik :) Azért megnézem azt a MAM-osat is. Köszi nektek!
Az infacolt nem próbáltad?
Amúgy nem biztos hogy úgy is marad hogy kevesebb lesz a tejcsid.Pihenj sokat az nagyon befolyásolja.Legalább is nálam.
Nekem volt itthon aventes cumisüveg ,nem vált be.Vettem én is ilyen nukkosat,az sem volt jó mert dőlt belőle a tápszer.Barátnőm mondta hogy ő a rossmannban vett mamosat.Kipróbáltam és nagyon szereti a kicsi.Abból issza néha a vizet meg az üdítőt.
ne olyat hanem nukot vegyél,ami teljesen az anyamellre hasonlit.rá is van irva.
hát, igen. Sztem is. Kinyomkodta a pociját, meg kérdezte, hogy milyen a széklete. Amúgy használt az espumisan (mert ezt írta fel), mert este már nem üvölt meg a széklete is rendeződött.
Viszont nekem már megint nem elég a tejcsim, úgyhogy holnap megyek és váltok ki tápszert, meg olyan cumisüveget, amiből nehéz szívni a cuccot. ;(
szegényke.és a dokinő honnét tudja,hogy az fáj neki kinyomkotta vagy mi?mert mostanába mindent a hasra kennek csak azért kérdezem.
A pépet?lereszelem az almát üveg reszel-őn.ennyi.nem adok hozzá semmit,funcsi almát válasz:)
Nem húzgálta a lábát hogy fáj a hasa?
Tudom hogy buta kérdés de hogy csinálod neki?
Én almalével próbálkoztam.De vettem ezt a szentkirályis baba üdítőt.Ízlett neki nagyon.:-)
De nem adok már neki mert van elég tejem és nem akarok addig semmit.
képzeljétek!
voltam a dokinál Lillával és nem is a foga jön, csak sokat eszik és fáj a haskója. :)
amúgy ő meg sokat morog. kezd átmenni morgós hisztibe a dolog. ;I
szasztok!
A mostani fogzasrol nem sokat tudok hogy a "mai vilagban" mivel enyhitik.
Lattam lehet kapni zseleket,meg hüteni valo ragokakat de meg nem vettem.
Majd ha megyünk negyhos oltasra akkor ez lesz napirenden.
Mia felfedezte a hangjat nagyokat sikonyal es nagyon elvezi.Most mar mindent a szajaba tömköd es ugy kiabal..zabalni valo...
A gyömölcs az nalunk is a tizorai lett, utana persze szopizik meg,mert süriteni en sem szoktam.
Este fele kap zöldseget,jobban mondva fürdes elött,utan jatszunk egy kicsit,majd szopizik es alvas. Most mar eljutotunk odaig hogy az esti szopizas utan ,berakom az agyaba es el is alszik magatol egy "hangnelkül"
További ajánlott fórumok: