2009 novemberi - decemberi babák (beszélgetés)
Én a lányoknak Dentinoxal kentem az ínyüket fogzáskor,de Áronnak homeos bogyót fogok adni,mert ez a hasfájásnál is bevált.
Chamomilla vulgaris ch15
Sziasztok!
Én is rendeltem borostyán láncot a fogára de az a baj hogy kicsi rá.:-)Állítólag az jó rá.
Ti hogy adtok neki gyümölcsöt?És milyennel kezdtétek?Zöldséget nem adtok nekik?
erröl nem hallottam meg.csak tapasztalatom van.a fiamnak 4honapos koraba egyszere 6foga jött ki,mindig gondok voltak vele pedig nagyon hamar elkeztük mosni is,mindig megette a fogkremet.
a nagyobbik lanyomnak 10honapos volt mikor elkeztek jönni a fogai akkor is csak alul 2.nem is volt vele gond.tudom a fogak a csontkebzödesen is mulik,meg öröklödes altal.
en nem viszem baba uszasra.olvastam hogy a vizhez szoktatas az otthon is megoldhato.az az igazsag hogy mia heti 3-4x velem fürdik a nagykadba es nagyon,de nagyon elvezi,szinte varja mar.nagyon ügyesen lebeg es kalimpal.
a fogzas az nalunk is elindult,pedig nem jo hogy ilyen koran,nehezebb megörizni mert meg ugye sokaig nem tudja mosni.
Sziasztok!
1-2 napja már nem voltam fenn és milyen sokat írtatok! Beletellett jó 5 percembe míg végigolvastam a hozzászólásokat.
Picúrkám nagyon nézegeti ahogy eszünk, úgyhogy ma én is elgondolkoztam a hozzátápláláson...
Ő már 23-án lesz 4 hónapos. Lehet, hogy elkezdjük vele megkóstoltatni a gyümölcsöket, de csak kóstolgatni. Nekem eleinte az volt a tervem, hogy 6 hós koráig csak anyatej, de úgy veszem észre, érdeklik az ételek már nagyon. Pár napja beindult a fogzás is, már látszanak az ínyén a kis fehér fogacskák. Kíváncsi leszek, mikorra jönnek ki :)
Jövő hét utáni héttől meg jó volna vinni babaúszásra is, hátha jótékonyan hatna a mozgásfejlődésére. Hason ő már egész jól bírja, na jó pár percig és nézelődik közben.
szasztok!
itt esik a ho,mindha nem elg nagy igy is.
-15fok van:)
en is szeretek hason aludni,engem nem zavar a cicim.mia ugyan is ejjel is eszik,össze vissza amikor felebred.de szeret rajta csak ugy cumizni.
Sziasztok!
Nálatok is ennyire szeles idő van?Olyan szép napos idő van nálunk,de ez a szél nem hiányzik.
nálunk mind a 3 fiú hason alvós volt :)
Én is és a párom is úgy tudunk csak elaludni :)
Én a lányaimat 6 hónapos korukig csak szoptattam és Áront is csak szoptatni szeretném addig és nem ítélek el senkit azért mert hamarabb kezdi a hozzátáplálást ezt mindenki maga dönti el.Nekem van bőven tejem még fagyasztok is és mindhárom gyerkőcöm jó kis dagi baba volt ill. Áron még mindig az,2,5 hónapos múlt és a 6 kg-ot már bőven túl haladtuk.
Áron sem szeret hason feküdni,de már próbálkozik az oldalra fordulással,igaz még nem sikerült neki.
A nagyobbik lányom olyan duci volt hogy csak 6 hónapos korában fordult hasra,de 9 hónaposan már felállt és még 1 éves kora előtt elindult.A kicsi lányom meg 3 éves és születése óta hason alszik.
ezzel lattod en igy vagyok.mindenkinek meg vannak a sajat elvei,allaspontjai ami szerint cselegszik.ami az egyik babanak jo,az nem biztos hogy a masiknak is bejön.
es mind mar irtam, szerintem jobb ha mar ha termeszetes kajatkap potlasnak nem tapszert.