2009 novemberi babák (beszélgetés)
Szívesen! Látom Te is nagyon örülsz, hogy kiderült kislány... :) Érezni a stílusodból! :) Én is akarom. Már gondolkodtam rajta, hogy megbeszélem vele, hogy megkérdezem tőle milyen nemű és az egy rúgás lenne a fiú, a kettő a lány! :)
Suncika04 Köszi hogy a mi nevünk mellé is írtál valami szépet:-)
Sziasztok!
Adrika33 nem jött ma még... reméljük jó eredményeket hoz:-)
Azért ezt jó tudni! :) Lehet, hogy inkább felmegyünk Pestre, úgyis aktuális lenne elhozni a maradék motyónkat a pesti kecóból. :) Megaztán akkor összefuthatok a volt kolléganőimmel is... :)
Megyek ledőlök, másfél 2órára :) majd jövök :D
Pusz
Szép képet adnak és dvd-t is zenei aláfestéssel. A kép fent van a képeimnél, nézd meg, 14hetes babóm :))) :D:D Szerintem egyszer megéri felutazni és ha 18-20hét között mész csinál genetikai UH-t is egyben...mindent megmutat és lemér :) Ettől a dokinőtől tudtuk meg, hogy a hátsó méhfalamon van a méhlepény :D Nekem a dokim le se mérte a múltkor,pedig a váci kórházban nagyon jó az UH-s gép! A következő bébim nem hinném, hogy nála szülöm...
És szép képet adnak? Mert mondjuk a váci nem nagyon. Mondjuk itt meg tudod nézni:
[link] Nekem nagyon szemcsésnek tűnik. Mondjuk az is igaz, hogy Vác jóval közelebb van, mint Pest! :) De azzal, ahova Te jársz, én is kacérkodtam! :) Lehet oda megyünk inkább! :) Majd még meglátom. Nehezen tudok dönteni! :) Meghát, hogy párom mikor tud velem feljönni...az is kérdéses. Én nagyon szeretem nézni. Csak sima UH-n az a baj, hogy gyorsan vége és nem is tudok nagyon rákoncentrálni, mert folyton kérdezgetnek, nem hagynak békén gyönyörködni... :) Nekem is mocorog, ma nagyon aktívak vagyunk! :) Most mi is zenét hallgatunk, akkor mocorog nagyon, amikor bemegyek abba a szobába, ahol szól. :) Szerintem rázza a popsiját! :) Kaptam már 2 hasbarúgást is. :)
Miért?? :D
Én nagyon várom már, hogy 19.20 legyen :)) Biztosan megint végig bőgöm...most is mocorog :))) Kiváncsi vagyok mennyit változott,mekkora és hány deka??
:D:D
Nem vagyok ellenanyagtermelő, volt egy vetélésem és azért, hogy a következő babát ne lökjem ki, kaptam ellenanyagot. AntiD immunglobulint egy szuriba. Amit elvileg minden első terhessége után kap minden RH negatívos anya. Amúgy A RG- vagyok....
Oké, köszi az infót. Vácon az Elite szépségklinikában van egy UH szakrendelő is. A munkaügyi központ mögött valahol a postapark közelében. :) Hát nem tudom. A 18. héten gondoltam...jövőhét vagy utána levő hét. Vagy nem tudom. Ez a dolog még képlékeny. :)
mit jelent ez az ellenanyag termelő? én azt hittem, csak negatív vércsoportnál van ellenanyagtermelés.
Mi pestre a kárpát utcai Kleopátra Házba!
A Lehel piacnál van, én nagyon szeretem,mert nagyon profi a csaj, már 13hetesen megmondja, hogy kisfiú vagy kislány a baba! :D:D:D:D Vácon nem tudok...A Dunakeszi Auchan-ra mondják, hogy rossz! Oda semmiképp ne menj!
Mikor tervezed??
Suncika ellenanyagtermelő vagy? Mert én A Rh pozitív vagyok, és ellenanyagtermelő
Ivibaba ti hova jártok 4d-re? Dunakeszire? Én lehet Vácra fogok majd menni. :)
Ja, a sorokat meg szívesen. :) Törtem a fejem az elején, hogy mivel lepjelek meg titeket...gondoltam ez a pár sor kedves gesztus lehet... :)
Ahha, értem. :) Igazán nincs mit! Igyekszem gyors lenni, de nekem sincs mindig netem sajna...
Suncika!
Most látom a táblázatot! Köszi szépen, hogy máris beírtad a változásokat! És köszi a név melletti sorokat is! :)
Kedden volt 4-es teszten Istenhegyi úton, és mára ígértek eredményt! Azt várom, kíváncsi vagyok. Remélem, minden rendben velük!
Sziasztok! Meghalt végleg a mobilinternet, úgyhogy hétfő óta nem tudtalak titeket olvasni, de most itt vagyok apunál és visszaolvastam mindent! Gratula a kislányokhoz! Kell is ám az én Milán babámnak egy-két csajszi játszótárs :)) amúgy én lányra számítottam és fiú lett.. úgy látszik mindenkinek az ellenkezője jött be. De nem baj, majd a következő Mina baba lesz, mert az Armina név megmarad a lányomnak majd, tudom, hogy lesz lányom is :)
Szép hétvégét, puszi mindenkinek, leghamarabb szerdán leszek mert akkor cseréljük ki a mobil netet. Amúgy sokat mocorog Milán, lassan 21 hetesek vagyunk :)
Hova ment? Milyen eredmény?
ANDREA33!
Hol vagy már??? Megvan az eredmény???
Kundera! Gratula a kislányhoz!!! Hidd el, csak az számít, hogy egészséges legyen...a neme, másodlagos! Csak -sajna- sokszor beleélik magukat ebbe, vagy abba a családtagok és ilyenkor nem nagyon tudnak mit kezdeni a hírrel! Ne is foglalkozz semmivel, élvezd a kismamaságot!!! (és vigyázz a cipekedéssel)
Ja amúgy imádom a gyrost, de nagyon egészségtelen,mert ami megsült hús arra folyik rá a nyers leve....terhesen inkább kerüljétek, mert sose lehet tudni, lehet pont elkapunk valamit tőle!! Amíg nem voltam terhes,nem foglalkoztatott...de most első a baba....nem eszek inkább camambert és brie sajtot sem!
Szia Ivibaba!
Mindenképp írd majd meg, hogy mi volt a 4D-n! És köszi, hogy gondoltál ránk!
Szaboneg nagyon örülök, hogy minden rendben!! Én is izgultam, reméltem hogy nem lesz semmi baj!
Olyan jó érzés, hogy mocorog! A kis kukisomnak mindig mondogatom, hogy rugdosson erősen, most már jól érzem, napról napra aktívabb :)) Tegnap zenét hallattam és rúgott párat..vagy táncikált ő is :p vagy nem tetszett neki :P:D
Hogy vagytok kismamik??
Ma megyünk 4D Genetikai uh-ra 19hetes vagyok ma :)) És szerintem megint végig bőgöm az egészet :D:D:D
Tali lista nálam:
Kundera
Nexike
Edina007
Andrea33
Adrikaa
MFPI
Juc ka
Aki jön még, másolja be a nevét :)) Ivibaba listája :D:D
Megvannak a fotózásos képek,de sajna 3500 kb -osak és nem tudok egyet sem feltölteni:(
huh irigyellek hogy ilyenjó ismeretségi köröd van aki ért hozzá, én csak neten nézegetek mindent és sokszor úgy be tudok pánikolni....
De 2-3 százalék nagyon kicsi esély bármilyen rosszra is.
A neve Mira vagy a Mira egy becézés?
jujj ez nagyon nem jó:-( HOgy lehet ilyen gyagya a párod??? már bocsi...
remélem kárpótol érte este.
A csomagokkal nehogy nagyon megerőltesd magad, inkább érj haza fél órával később de pihenj ha nehéz a pakk.
Lassan indulunk tornázni majd jelentkezem:)
Minden rendben van a kis csajszival,ne aggódj!!!
További ajánlott fórumok: