2009 novemberi babák (beszélgetés)
Télibaba, jók a képek, én is csináltam magamról otthon, csak a dokumentáció miatt, de nem találom a kábelt a géphez:)
Meg is döbbentem látva aképeim, h Dehiszenénvéékony vagyok, végülis:)
Pont tegnap dicsérgettek a barátaim, h milyen szép kismama vagyok...
Mit ahogy itt mindenki:)))
UgyE?!!!:):):
Köszi szabone!
Mindenkivel minden rendben lesz:)
Ma már pozitívan keltem, megpuszilgattam még apát, bár aludt, mikor eljöttem, vettem gyorsan 2 pár pici zoknit, egy párat felesben a nagyszülők kapnak, szóval jó nap lesz ez!!:)
csak dolgozok még 3-ig:(
Jah, és a Muki neve egyszerűn csak Mira...(ránloM)
Visszafelé olvasva;)
Sziasztok!!
Nos, végül jól-rosszul sikerült a tegnap, a barátnőmék kijöttek hozzánk, így nem kellett cipekednem, van egy két és fél hónapos kisfiuk, nagyon szép, is figyelős, volt nálam/rajtam, gyömöszölte a didóm:)Nevették is, h neki aztán minden mindegy, csak cici legyen:)
Meg lerotyogtatott:)
Aztán mikor elmentek odaadtam Apafejnek a Kismuki levelét, mert ugye a Kismuki megkért, h írjak levelet Apának, szép lett, jó hosszú, kb egy fél írólapnyi, leírtam, h mennyire szereti már a Muki most az Apukáját, és h majd miket szeretne vele együtt csinálni....
Aztán Aláírtam, h puszil a Te Kislányod!
nagyon örült neki, kicsit meg is hatódott, olyan férfi módon, aztán megmuattam neki, mi van a takaró alatt:)Oda meg elrejtettem egy rószazsín-fehér plüs csíkos rugdalózót, van hozzá kis rózsazsín body, meg sapka , az is csíkos, 56-os:)Tegnap 60 perc alatt tudtam csak választani a boltban.
Nagyon tetszett neki az is, főlega láb részét nyomogatjuk, le van most téve az ágyunkra:)
Aztán ő készülődött, elment egy legénybúcsőba, előtte még összevesztünk, h miért nem mosogattam el tegnap(mert hulla voltam), meg h ő milyen sokat segít, meg h mindent ő csinál(na ez ku..ra nem igaz)csak msot stresszes avizsgái miatt, meg fáradt ős is. Bőgtem persze, h muszáj ezt pont most?na de aztán eldőltem, nagyon fáradt voltam, aludtam, egy óra felé jött, megszeretgetett, megpuszilgatott, odabújt, és szerelmesen aludtunk.Kérdezte, h hol a kis ruha?mert h ő azt hitte, h úgy fogunk aludni eeztán, h itt lesz köztünk::):):)
Jó reggelt kis mamik!!!!
Remélem mindenki jól van!:))))Nekm sajnos szörnyen fáj a fejem,és nem tudom mi lehet az oka!:((((
Majd el megyek a gyógyszertárba,és meg kérdezem tud e adni valamit!
Kellemes hét végét mindenkinek!:)))
Itt vagyok már, reggel voltam dokinál, kiírattam magam. Kerestelek lent az ultrahangon, de nem láttalak asszem. kb. fél9 körül voltam lent.
Kaptam az AFP-n kivüli véreredményt és negatív lett.
Szép estét kismamik!
Ma kiderüldt hogy a pocaklakóm kisfiu és le van fotózva a pucuja holnap fölteszem a képet! :)
De a kismama magazinba is benevezek:)
"légy a hónap kismamája:)"
Még semmilyenbe:)
Majd holnap:)
Az Észak-Magyarországban:)
hihi
KÖSZIIII:)
Nekem is azt mondják, hogy az a legjobb:)
Azt hittem,hogy a selyemfelsős lesz jobb:)
Nekem am az tetszik:)
Holnap benne leszek az újságban:)
Nah helló:)
Végre sikerült feltennem 4 képet a fotózásról:)
ha van kedvetek nézzétek meg:)
van közte szexy is...:)
Bár rosszabb minőségűek,mert át kellett alakiítanom,hogy ide fel tudjam tenni:)
Jajj,de olyan jó kis nőcinek érzem még magam:)