2009 novemberi babák (beszélgetés)
Aki olvas, és van kedve:
20 percenként lehet kóddal szavazni. Ha nem regisztrálsz az oldalra, és beírod a kódot, akkor 1 pont, ha regisztrálsz, 2 pontot ér a szavazás, és ezt lehet 20 percenként megtenni.
Köszike !!!
A Menönö-Manó kategóriában vagyok, Natalie Lea a nevem. Köszönöm!!!!!!!
Ah,majd el felejtettem..mielőtt vízszintesbe teszem magam, kaptam a gátmasszázsról egy jó kis anyagot, ha érdekel valakit! Nem tudom van e,aki gátvédelemmel szeretne szülni, én igen :D
Írjon privit,akit érdekel.
Pusza később jövök
(tudom ne fenyegetőzzek) :P
Ja......észre vettem, annyit jár a szám..ill.kezem..annyit dumálok mostanság.......nem tudom mi lett velem :S:S :D:D:D
Olyan jó lenne, ha valaki babusgatna és lesné minden vágyam :P:P
huhuuhu
Szió!
Remélem jó lett az eredményed!
Ingyé mennék be, csak a férjecske nem hívta fel Janibá-t és így nem tudok bemenni, hátulról..:S
Na mindegy, lefekszem egy kicsit pihenni, azután meg az erkélyen napozok kicsit.
Lehetne valaki közel hozzám, szivesen átmennék valakihez trécselni....vagy jöhetne hozzám akárki.
Eddig az volt a bajom, hogy állandóan itthon van férjecske...most meg az, hogy egyedül vagyok...és nincs kedvem ebben a melegben utazni pestre :((((
Sziasztok!
Várom a szigorlatom eredményét... Annyira félek.... de ha meglesz, akkor indul a nyár :D És belevetem magam a babakönyvek olvasásába. Ivibaba hogyogy nem tusz bemenni a strandra???
Sziasztok!
Suncika kitartás, ha megjön a bébike nyugalom lesz :D:D
Ki vagyok teljesen..férjecske elment dolgozni, nem adott telszámot,amin el tudnám érni...nem tudok bemenni a strandra..úgyhogy itthon fulladok meg! faja...
neki persze nincs térereje! áhhhhhhhhhh
Ez az én formám...
Nem tudom, nincs jó kedvem mostanság...lehet nem bírom ezt az időváltozást! :S:S
Ti hogy vagytok??
Eszek egy kis édeset,hátha jobb lesz :P
Sziasztok!
MFPI köszi az együttérzést. Még mindig anyámnál vagyunk, de nemsokára megyünk tovább. Még hazamegyek, összeszedni 1-2 cuccot, aztán irány anyósék. De ott se jó sokáig, pedig imádom őket! Na mindegy. Ficánka nagyon szépen elvan, imádom, ahogy rúgdos. Ismeretlen környezetben aludt, ezért, amikor hajnalban felkeltem wc-re, elkezdett rúgdosni...bár lehet az este ivott kis kóla tette meg a hatását. :) Mindegy, ficánkolt, én meg próbáltam úgy befordítani alvó apucit, hogy rá tudjam tenni a kezét a pocimra, hogy szokja Pöttömke, hogy az apa keze. :) És úgy aludtunk el. Ja, amúgy ha megszületik a babuci, apám biztos nem fog odaköltözni meg ilyenek, mert nem fogja bírni a gyereksírást...csak addig még van egy kis dő és egyre nagyobb pocakkal egyre kevesebb kedvem lesz ide-oda költözködni, ugyebár... :(
Jó reggelt!
Hát véget ért a suli a gyerkőcöknek, akinek van már..biztosan leköti :D:D
Jó meleg lesz ma, senki nem jön velem strandolni :((
Mehetek 1edül! :(
Szia, üdv köztünk! :)
Mikor tudtad meg a nemét a babának??
:((
Mindenki alszik már? :S
Na mindegy.....
már megnyugodtam...megette amit csináltam...persze én kis béna,felment a pumpám és lekapcsoltam a sütőt de bent hagytam a húst és a sajt ráégett...kissé ropogós lett a sajtos tarja :) :D:D
Jóéjt mindenkinek!
Egész nap mozgott a mazsikám :D:D
Egyszerűen kiakadok a férjemtől.....kész az ebéd, és eltűnik...én meg itt várom, csak neki csinálom a kaját...és szeretem ha meleg, pont kész amire itt van! Most meg eltűnik! áhhhhhhhhh
vagy lehet hogy én vagyok rigolyás???? :((((((
Nem nyomi...egy kis pozitív hozzáállás! :)
Mindenkinél mások a szokások...
Már én is várom, h megint vízstintesen legyek, hátha megint érzem este, h mocorog.
Nyalifali...hát az nálunk nincs, ill. nekem nem jut belőle.Másfél év alatt max 3-szor fordult elő.
nálunk mindenniylen nyomi, kezdek rájöni.
Sajnálom, hogy ilyesmik történnek! Ezek szerint a szüleid különváltak!
Azért az durva, hogy összeveszik a nejével és titeket meg elűz,mert ő átköltözik oda....elnézést, ha belekotyogtam :S