2009 novemberi babák (beszélgetés)
köszi a tippet, jól hangzik :)
Szia Katkatus!
Mi Coletto babakocsit vettünk. Coletto Austin 4. Csúcsszuper. Mi érdekel róla?
Én továbbra is favorizálom a piccolino olasz babakocsit, nálunk már 19 hónapja állandó használatban van(mai napig a déli alvás kinn van babakocsiban és full tartozékai vannak. Minden megvan hozzá ami kell és állíthat tolókar is. Nekem is fontos volt ez mert 180 magas vagyok:-)
Értem, ilyen esetben én sem kockáztatnék. Mikor mentek medencézni? kisfiamat lehet én is kiviszem a kis medencéjébe, legalább ő élvezze a vizet:-)
cuki-Muki :)
nem tudom, mi a jó megoldás, én is csak gondolkodom egyenlőre, mi lenne a legjobb :)
de baromi drágák...:( nekünk arra az egy nálunk alap, hogy a babakocsi fogantyújának magassága változtatható legyen, főleg emelhető, mert én 176 cm magas vagyok, a férjem meg 2 m-es, és neki se kelljen begörnyednie Bogi tologatás közben :)
HA valaki mégis bergon párti, az aprók között most van egy használt, d ejól néz ki, 25ezerért.Sztem érdemes használtakra is rápillantani.
Erre nem gondoltam:D
végülis az én Mukim is, bár nem tudom tudja-e merre van a lefelé odabenn, de mindig úgy fekszik, arccal lefelé:)
Sziasztok!
Nálam eladó egy Retrus Twister 2008-as babakocsi 25000 Ft-ért. Hirdetéseim között megtaláljátok.
Sima klasszikus babakocsi. Lábzsák, karfa van hozzá.
csak ha mondjuk hason szeret feküdni - a Jánosban amikor most a barátnőm szülte az ikreket megkérdeztem - szóval ott az újszülötteket is leginkább hasra fordítják - ezért gondoltam erre a verzióra
Amúgy én nem értem miért van mindenki oda a mózesos tök vízszintes fektetésért...elvégre is odabenn is összekuporodva aludtak, idekinn is úgy bújnak hozzád, szóval kizártnak tartom, h jó nekik kilapítva:)
én nem fogom kilapítani:)
nem nem, nekem nem kell mózes, ha nagyon kell kérek kölcsön pér hónapra, de fölöslegesnek tartom, h kiadjon az ember egy kocsira 70-100 ezret, vagy többet, nálam max 45 a határ, és találok is:eza giraffe club travel system nekem nagyon bejön
ezt jó tudni: bergont is néztünk...
ja, és colettot szintén - arról nincs híretek?
én válaszoltam neked!!!
az a body tök aranyos, olyat én is beszerzek :)
ha már babakocsi: mi brevi-t néztünk, ill.a stokke-t, de még nem döntöttünk
egyébként olyat vesztek, amihez van mózeskosár, olyan sportülés és autós hordozó is?
nekem 3 bnőm is szidja abergont, h drága, böszme, nyikorog és nehéz vele jönni-menni.
nekem megmutatták most, h ha bele van téve a hordozóba a baba, fel van öltöztetve, fenn van a hordozó teteje, és a kocsi kupolája is, akkor szépen bezárja a babát, mint egy kis kapszulába, de van levegője, és nem fázik meg.
Én így megtakarítok 30ezret legalább.
Ne legyél durci.
Én Bergon babakocsit néztem mivel téli babák.
Nem tudni akkor még nem volt semmi baj rá 3 napra viszont elkezdtem barnázni és hiába mentem be a kórházba 5 napra rá elment.Nem derült ki hogy miért.Ezért vagyok én most veszélyeztetett terhes.Nem kapartak mert pici volt és kitisztultam rendesen és 2 hét pihi után megfogant elsőre a mostani baba.Vele nem volt gond soha nem barnáztam nem görcsöltem,de az előzmény miatt veszélyeztetnek nyilvánítottak.
Durci igen:)
A body a Csalogány utcában vettem, 2.ker, de szerintem sok helyen van, más babákon is láttam már.
googlizzátok ki: babyfun bababolt, v. babadiszkont
ott láttam a kocsit is.
Nagyon sajnálom. :-( Fertőzés miatt ment el a pici?
Az tiszta,de nekem nem javasolták az uszodai fürdőt sem.Januárban volt a Szimonetta szülinapja ott megtartva és akkor terhes voltam/az a baba ment el/és én nem mehettem a vízbe.Viszont lehet,hogy ezt is orvosa válogatja az én dokim nem ajánlotta,hogy ilyenbe belemenjek.
Na ez tök igaz.. csak nálunk átépítés alatt van az egész udvar, már két hete hallgatjuk a munkagépeket meg a kőműveseket:-( Így elég gáz lenne kint lubickolni.. meg hely sem igazán van sajnos:-(
nem tudod, hogy a Galerius vize mennyire tiszta, milyen gyakran cserélik?
Szia!
A fürdős kérdésre válaszolt pl Katkatus is., vagy melyikre gondolsz? Én erre nem tudom mit írni mert vidéki vagyok.
Most durci vagy?
Hol vetted ezt a bodyt? Nagyon cuki lehet..
Én is megkérdeztem a dokimtól,hogy lehet-e fürödni?A Balcsiba nem,de oda nem is járunk nyáron le szerintem koszos inkább maradunk a saját medencénél amit apa minden nap gondosan tisztít és ellenőrzi a clór,ph,alga és egyéb baktériumokat.Így biztonságban fürödhetünk benne.Szerintem nagyon megéri beruházni ilyen medencébe mert ha kiszámolom mennyi lenne a part minden nap akkor ennek a medencének az ára elég gyorsan megtérül és ráadásul tiszta vízben fürdünk és nem nyomorgunk a sok turista között.
Sziasztok!
Kérdezek valamit, aztán sehol semmi válasz:(
Írok nektek akciókról, semmi reakció.
Most írjam meg, h a giraffe club travel system babakocsija tök jó, vagy ne? úgyse érdekel senkit.
vettem egy olyan bodyt, mai rózsazsín csíkos, és rá van írva, h "Az én apukám a legerősebb!"
Sajnos a mi medencénk tönkrement,mert a drágalátos vejem úgy ugrálgatott tavaly hogy tönkretette.Olyan mint egy nagyranött bébi.Nati kapott egy kis gyerekmedencét,képzeljétek mellé feküdt,egy nap alatt tönkrement a medence.
Sziasztok!Újra itt!Azt hiszem elegem van a kórházakból...Magas a cukrom.Elég vissza olvasni...
Suim:Gratula az esküvőhöz!
Előtejem nem volt a lányommal 1éves koráig szoptattam.
Nálunk is meleg van,ki sem mozdulok a házból.Estére viszont vihart és jégesőt mondanak.Ez az én formám.Nappal nem tudok kimenni mert hőség van este pedig azért nem mert esik az eső.
Kígyóink nekünk is voltak.
De jó hogy van saját medencétek... irigy vagyok.:-)) Mi lehet lemegyünk kicsit a Jókai parkba holnap délelőtt meg megnézzük a vizet a kisfiammal, de bele tuti nem megyek:-(
Jajj de jó! Örülök neki, hidd el minden jobb lesz, velünk is így volt. Meg tudtuk volna ölni egymást egy ideig, aztán Mire meglett a kicsi nagyjából összecsiszolódtunk ismét, utána pedig a tenyerén hordozott minket. Sokat fogtok mindketten változni. Benő a fejetek lágya úgymond.:-P
Sztem viccesen néznél ki a gyerekmedencében... de nekünk kismamáknak mindent elnéznek:-D Hajrá!
Szia! Milyen kígyók?? Otthon tartotok?
További ajánlott fórumok: