2009 novemberi babák (beszélgetés)
Szia!
Még egyben :) Már csak 7 nap, jövőhét szerdán 21-e :) Kíváncsi vagyok mit mond a doki... szerintem nem jön előbb, de azt az 1 hetet már kibírom :) Ha van valami, férjem beszámol nektek, ő is szokta olvasni a fórumot :)
Hmm, jóslók készülődnének?:)
Na, be is vetem magam a gyerekszobába:összepakolom a kórházi cuccom:)
Sziasztok!! Kezd nagyon izgi lenni a helyzet úgy látom:)
Jucka, nagyon szorítok!!!
Én is kezdek kisebb fájásokat észlelni már, és roppant kellemetlen ülésből felállnom... holnap megyek dokihoz, aki még mindig nem tudta megmondani Babatyi nemét:)) Meglepi lesz Ő is, mint Szilárd.
Sziasztok.Látom beindult a fórum,én ma a táppénzes papíromat intéztem meg a nagy gyerekeim szobájában játék pakolás és szanálás volt.
Jucak te jól vagy még?Azt hittem míg nem voltam esetleg meg is szültél.
Hasszorító bugyi?Nekem nem kellett szépen vissza húzódott a hasam és talán most sem lesz baj,hiszen még 6 kilót sem híztam eddig.Ha meg kellene nekünk is van a családban,de még sohasem volt rajtam olyan.
Időjárás: itt is elég ramaty.Hideg van és nagyon fúj a szél időnként szemerkél az eső pedig a hónak jobban őrülnénk.Mi tegnap óta fűtünk vagyis pár napja már éjszaka bekapcsolt a kazán,de most már nappal is bekapcsol 22 fokra van állítva a termosztát.
Jósló fájások:nekem már a 32 hetes vizsgálatnál mondta a doki,hogy lehet már jósló fájás.Szerencsére nekem eddig nem volt a méhszájam szépen csendben fájdalommentesen nyílik.
Sziasztok!
Nem tudom valaki hasonló helyzetben van e mint én? 15 éve, hogy lágyéksérvvel műtöttek, amit már igen csak elfelejtettem. Mostanra viszont sűrűn fájdogál... A nőgyógyász szerint megvan az esélye, hogy felszakad a hasfal ismét. Így a szülés után lehet számíthatok egy "ajándék" műtétre is.....DE addig mi lesz a babával?
én vettem hasszorítós nacit:) de mire megszülök kicsi lesz rám:)
2 hét mulva be kell feküdnöm kórházba:(
és szülésig ott is maradok...
a cukim miatt... lehet császár lesz a vége:(
Helló Lányok, de jó, hogy végre pörög a fórum :)
Itt nálunk semmi különös, itt volt apukám bp-n, elvitt ebédelni (nyami...:)) utána az uramtól kaptam intézkedős feladatokat, azokat csináltam eddig :) élvezem, hogy pörgök :)))
Hello!
Ma éreztem csak olyat, mint mikor megjönni készült régen....de hol erősebben, hol gyengébben, sztem ez még nem jósló.
Ajánlom mindnekinek, h dmben vettem pelenkázóalátétet, összehajtható, a babylove-os pelenkák közt találtam, tök jó, 60+60cm.Ill. szintén ott találtam olcsón papír wc ülőkét és direkt wc ülőkéhez törlőkendőt:)ha vkinke szüksége lenne ezekre:)
én imádok egyedül vezetni :) bár parkolni még mindig csak jó nagy helyekre tudok tolatva :)
Kutyukáimmal jól megáztunk, de alaposan letörölgettem őket, aztán moshattam fel a folyosót is :) Holnap doki, ma nem mentem el, mert nem tapasztaltam folydogálást, csak éjszaka...
Köszi az ajánlatot, de van egy családi és egy kisteherautónk, úgyhogy nem kell kocsi! :) Ez a kettő is sok egy kicsit néha anyagilag! :)
JAja, még 5 hetem van hátra...szóval puffadtan maradok... :)