2009 novemberi babák (beszélgetés)
Én is kaptam óriáskabátokat kedves nagydarab rokonaimtól :D De azt próbálom hanyagolni egy ideig.
Jobb esetben ebben a félévbem megcsinálom az utolsó szigorlatomat, következőben pedig márcsak szakdolgozok.... legalábbis így képzelem :D De lehet hogy azt az utolsót halasztom, hogy ne a babát hanyagoljam, mert nálunk vannak még kurzusok az utolsó félévben is, nem is kevés, és nem akarom a babától elvenni a legértékesebb együtt töltött időt, ha már az én lustaságom miatt így alakultak a dolgok.
Sziasztok. Itt vagyok ám én is, csak jött a fodrászom, befestette a hajtövem, most nem vágtunk mert növesztem vissza, kerek egy évig volt váll körülig érő a hajam, most kicsit visszanövesztem.
Holnap 39 hetesek leszünk, kíváncsi vagyok, hogy kibújik-e ezen a héten vagy csak a jövőhéten a "pici" fiam. Takarítgattam, fáj is a derekam, hasmenésem is van, meg fájogat néha a pocak, de majd jön ha akar, igyekszem türelmes lenni. Végülis ha csak 8 nap múlva bújik ki, a kiírt időpontban, az sincs már olyan messze :)
1-kor levittem egy bónusz sétára kutyukat... hát mit ne mondjak 10 percet voltunk lent... Málnát majdnem elvitte a szél :) Csukott szemmel állt lent, pipilt egyet és berohant a kapu alá :) Persze Arwen maradt volna még tovább is :) Rájöttem, ha háttal állok a szélnek, tök messzire repül a labda :))) Amúgy lefutja a kutya, tiszta ciki mekkorát dobok :) Azért 4 körül megpróbálkozom egy rendes sétával, megérdemlik a kicsi lányaim :) Viszont képzeljétek, itt olyan degenerált emberek laknak, hogy télen a yorkikat nem hozzák le pipilni, egyáltalán, olyan októbertől májusig, nehogy megfázzanak... ilyen hülyeséget... alomba kell pisilniük... Málna se hatalmas (jó, Arwen az), de akkor is leviszem, nem fázik meg könyörgöm :)
Na regényt írtam :) Kisütött a nap, de a szél beb@ssza az ablakot ha kinyitom, meg be is fagyunk. Nem csodálom hogy Milka nem akar kibújni ilyen hidegbe... :))
Hóhóhóóóóó! És lesből lecsapok!
A hűvös idővel nekem sincs bajom, csak a szél ne fújna!!
Felettünk gyűlnek a felhők (eléggé hófelhő kinézetük van, hamarosan kiderül mi lesz belőlük)
Vizsgaidőszak? De szép idők is voltak azok! Én szerettem a vizsgaidőszakot, úgy kb. az 5.félévtől. Addigra belerázódtam teljesen, illetve az agyam is ráállt a vizsgaidőszak-jellegű tanulásra. Input aztán output. Save aztán delete. Még hány féléved van hátra?
Tessék felöltözni!
Nekem van egy kabátom, ami pont összeér a pocakomon. Még csinos is. Szövetkabátka. Mikor a fiam vártam először akkor is ezt hordtam, aztán beköszöntött a tél venni kellett egy óriás-télikabátot. Apa választotta ki, mert utána az övé lett. Úgy néztem ki benne, mint egy ..egy...egy...erre nincsenek szavak! Na azt ugyan fel nem veszem még 1X!
Sziasztok! Lányok kicsit mozgassuk meg a fórumot :) Minden olvasónak kötelező egy hozzászólást megejteni legalább :D Nehogy már néhányan törjék magukat, mások meg csak élvezkedjenek :D:D:D
Én is rosszul vagyok ettől az időtől. Olyan "borzongató". Valahol szeretem, mert én imádom hűvös időt, másrészt viszont a vizsgaidőszakot juttatja eszembe és a tavalyi telet, ami nekem nem volt valami vidám időszak. Lehet tegnap sikerült is kicsit megfázni, mert a plusz 20 kilómnak hála végre először nem fázok :D És annyira bátor vagyok, hogy minden nélkül közlekedek ki-be a házból. Na, folyik is az orrom.
Kukucccs! Megjöttem a "szokásos" időmben.
Ilyen egy pocsék éjszakát. Ez a szél kikészített. Minden féléket vitt az utcán, amik össze-vissza zörögtek..aztán nyitogatta a kiskaput...
A legrosszabb viszont az volt, hogy eszembejutatta, hogy amikor a kisfiam szültem utána napon u.ilyen szél volt..kórház-feelingem lett. Pfujjj.
Mekkora pangás van megint?
Nem jár valaki holnap Pesten az István kórház körül?
Sziasztok!
Annyira unatkozom. Sétálni nem lehet, mert olyan szél van, hogy "elvisz" :D ( Már nem bírna)
10. Babymarkt Babaruhabörze és Gyerekexpo
2009. október 17. szombat 8-16
Hungexpo A pavilon III. kapu
Itt mindent egy helyen megtalálsz, amire a babavárás, szülés és gyermeknevelés során szükséges lesz!
A kinõtt babaruhát, feleslegessé vált játékokat, baba felszerelési tárgyakat eladhatod, cserélheted…
Részletes információ a következő linken: www.babaruhaborze.hu
Sziasztok,látom a front így vagy úgy de mindenkire hat.Én aránylag jól aludtam csak olyan kedvetlen vagyok legszívesebben ágyba lennék egész nap,de akkor mi lesz az ebéddel.Ma aranygaluskát sütök,tegnap az volt az ebéd a suliba és az oviba amikor meg a gyerekek mondták hogy mit ettek meg azt is hogy anya amit te csinálsz sokkal finomabb kedvet kaptam hozzá és ma azt csinálok.
Jucka kitartás észre fogod venni ha Milka ki szeretne bújni.
Én túl a ma reggeli ctg-n. Ma vagyunk 36 hetesek, de legkésőbb nov.05én császár, ezért addig már alig 3 hét van hátra :) De a doki szerint okt.vége lesz ebből.....
Nálam labor, hüvelyváladék, minden tökéletes :))))
Jó reggelt kismamik!
Iszonyuan fuj a szél és hideg van itt nyíregyházán!!
Tegnap voltunk a dokibácsinál és azt mondta hogy még nem készülődik ez a fiu viszont a sulya 3200g azt hittem leesek az ágyról!
És még van 4 hét mekkora lessz ez a gyerek!
Jucka ne aggódj azt mondják hogy azt nem lehet nem tudni mikor menni kell!
szép hajnalt mindenkinek!
nem tudok aludni 2 óra óta...:( fájások nincsenek, csak minden kényelmetlen, ill.a csípőm kínlódik minden egyes fordulásnál az ágyban...Bogica meg élénkeskedik cukin :)))
Tuti a front miatt vagyok ilyen!
Sebaj, 8ra mennem kell ctg-re, addig elszöszmötölök még kicsit.
Kíváncsi vagyok, ki hogy vészeli át ezt a frontos éjszakát :)))
Húú mi történt most?
Képzeljétek egyik barátunk párja mára volt kiírva és reggel elfolyt a magzatvize, most lett meg a kislány.
Tök jó, mostmár egyre türeémetlenebb vagyok!
most megint semmi... félek észre sem fogom venni mikor kell tényleg menni :)
Jó éjt csajok
sziasztok
bocsi h írok ide, jó nosztalgiázni ám, lassan jön a vissza számlálás nektek is,
azért írok mert lenne pár dolog amit eladnék a fiamról , ha valakit érdekel írjon privit, köszi
Látom ennyi volt mára mindenki pihizik akkor én is elfekszek most már.
Jó pihenést kismamik.
Én minden nap u.abban az időbenitt vagyok... hol egyedül..hol majdnem egyedül...
Most viszont megyek aludni, mert nagyon fárasztó napom volt, asszem a holnap is hasonló lesz, meg a holnapután is, meg az azután is...talán pénteken pihi lesz. Remélem, nem akkor szülök, mert azt kinéztem pihenőnapnak.:-)
Jó éjt.
Szia Jucka olvastam a taliról,jól vagy nem görcsölsz?
Csak 10cm-re...Épp öntöttem a vizet.
Hol ilyen, hol olyan teát iszom. Nem, semmi speckó kismamis teát. A "robbanós" tea csipkebogyó volt.
Nem voltam soha nagy teás, csak akkor ittam, ha beteg voltam, de most "kívánom".