2009 novemberi babák (beszélgetés)
hány órát vajúdtál? mekkorát vágtak? Lehet írtad már bocsi ha elfelejtettem..
Napi egyszer ötöt szedtél?
Hát csajok kissé hulla vagyok, nem is tudom,más hogyan tud írni rendszeresen...megyek aludni,mert bekomált végre a fiam :P
Puszi nektek
úgy legyen :)
szerintem nekem használt :))
Énfelhívtam a szülésznőm mert sehol sem találtam 9-es caulot azt mondta a 12 is jó.Szerintem nem lesz bajod tőle:) és biztos hasznunkra válik:)
én is csak azt szedtem. először 1X5-öt, majd 2X5öt. A d12 és d6 között nagyon pici a különbség.
Szerintem, a ch30 is jó.
Én sem kaptam egyikből sem azt a mi kell.:-( de remélem meg lesz a hatása, és Cimicifugát sem kaptam, remélem nem gát ha csak a caulot szedem.
nap 3X5 golyót szedsz akkor a 12 Ch-s Caulo-ból?
Én eddig napi váltásaban szedtem a cimit,és a caulot, tegnap óta 3x5 lett a napi adag,de cauloból 9 helyett 12 tudtam csak venni....
Én ma kezdtem el szedni a caulophyllum CH 30-at és egy olyan cikket találtam ahol heti 3X5 golyót írnak. valaiknek van ezzel tapasztalata? sehol nem kaptam d6 vagy d12-est.
Szia Télibaba, Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz! És le a kalappal hogy természetes úton szülted meg.
öhm.. nekem 2 nappal szülés előtt távozott a nyákdugóm:)
először véres caflang utánna fehér trutyi:)
de valakinek nem véres:)
jók ezek a találgatások:)
Adrika ké"szülj" :)))))
Sziasztok!
Cumi: Fiam nagy cumis, most a kislánykának is van, de annyiszor nem kell neki, mint Marcinak kellett. Szerintem hasznos dolog...Inkább cumi, mint cumisüveg. Na azt nem szeretem!
Cáfolnám, hogy az "óriásbabák" gyakran esznek. A fiam 4 óránként evett- 4 kilós volt-, a lányom is 4 óránként eszik-ő 3800.
S a 4 kiló körüli súly nem ritka. (legalábbis ahol én szültem nem egyet láttam)
Mondjuk, amikor a fiam szültem az 5300 g-os kisfiú valóban nagy látványosság volt, pedig előtte 2 héttel is volt egy akkora azt mondták. ( és nem volt cukros a mama ott sem. Csak apa hatalmas bácsi volt!)
Amúgy ki, hogy van?
Detti, üdv. "itthon" !
Remélem a csajszi készülödik kiköltözni:) nah megint eltünök egy kicsit:)
Sziasztok,kb 30 perce értünk haza,köszönöm a gratulációkat.Kipakolok,eszek,etetek és megpróbálok kicsit visszaolvasni.
Képzeljétek, volt megint egy igen erős görcsöm és közben megint valami fehér trutyi jött ki belőlem. ( bocsi, hogy gusztustalankodok)
Hidd el nem lesz töle semmi baja...föleg meg ezek a cumik már idomulnak a baba szájához.
nekem semmi bajom már, a sebem szinte nem is látszik, az első 5 nap kicsit húzós volt, de én nem bánom h császáros lett... mondjuk nem a súlya miatt lett az, hanem a hatalmas feje nem fért a medencémbe... én is császárral születtem, mondjuk én faros voltam :) ahogy anyám mondaná, a vészkijáraton jött ki az unokája is :)
Hát igen:)
Majd 5 kilósan...
Szerintem biztos...
Jajj Jucka...nem irigyellek..
láttam pár császárost és hát... le a kalappal előttük..
Én nagyon szerencsés vagyok, hogy nem látták h ekkora és sikerült megszülnöm:)
Mert ha tudják h ilyen baba, biztos nem engednek spontán szülni...ezt mondták is..
Milka is kapott, de ő igazi kis cuclis, előtte álmában az alsó ajkát cuclizta... amúgy ő is 2 óránként eszik, úgy látszik ez van az óriásbébiknél :) amúgy Milkánál is néztek cukrok, és ámuldoztak h nem vagyunk cukrosak ekkora súllyal... az én gyerekem volt a legnagyobb a szülészeten :) Gondolom nálatok meg a Tiéd :)
Hát már bekerült a szájába, pedig nem szerettem volna.Mert hajlamos a család a raccsolásra:))
Anyukám rábeszélt.már késő:)
En igen.Lányomnak volt és most is már bekészitettem...Te nem szeretnél?
Csajok
Ti adtatok cumit a babátoknak?
Mert az enyém óránként szopik és azt mondta a védőnő h legalább 2 ki kellene h bírjon:)
Nagyon,nagyon ügyes vagy.Na most hirtelen találtam magamrol képet,amit fel is tettem,de még augusztus végén készült.
Hát annyira nincs időm,mert ha pénteken megindítják a szülást akkor késő,és még nincsenek szétválogatva a ruhák,csak ki vasalva,meg ilyen apróságok......egy mici mackós naptárból pausz papírral,és indigóval rajzolom fel a falra,és utána temperával festem fel,és igyekszem kikieverni a szineket...kisebb sikerrel:)csillagaink nekünk is vannak:)
Ugyes vagy.Majd meglesz...csak szépen lassan,ahogy van rá eröd.Magadtol fested vagy van valamilyen formád?En is terveztem,de nem lesz belöle semmi.Végül is vettünk olyan világito nap,hold,bolygok és csillagokat...
Bár nem látom,hogy nézel ki most,de tuti hasonlítok rád,ez olyan gáz,mozogni is alig bírok....hát most festettem a szamarat,de muszáj egy kicsit pihenni mert nem bírja a lábam....szóval úgy haladok mint öreganyám...öregesen:)
Szia.Hát szerintem tul jol.Tegnap este megint eléggé fájt a hasam,de persze megint elmult.Vagyis jol,leszámitva hogy ugy nézek ki mint a több hetes vizi hulla.Eldagadva kezem,lábam,söt már a fejem-arcom sem a régi.Ti??Szobával hogy haladsz?
További ajánlott fórumok: