2009 novemberi babák (beszélgetés)
Jó reggelt!
Mi még mindíg változatlanul egyben vagyunk és dokihoz is csak egy hét mulva megyünk.. mi leszünk az utsók 100%:-)
Én is gondolok rátok MFPI és Adrika! Lehet haza sem engedik már Adrikát..
Dett drukkolok hogy Levi ilyen jó baba is maradjon:-) Veled alszik?
Dalária, nektek hogy telt az éjszaka?
Jó reggelt pocakosok,és babások!:)
Adrikaa,MFPI Gondolok rátok!Remélem jó hírekkel jöttök!:)
Jó reggelt mindenkinek.Mi túl vagyunk az első itthon töltött éjszakán.Nagyon jó volt saját ágyba aludni és Levi baby is jó baba volt 1-kor és 5-kor ébredt fel enni most meg még alszik.
Adrikaa téged nem fektetnek be a túlhordással?
A pocakosoknak kitartást és könnyű szülést kívánok.
Tegnap az utolsó ma az első vagyok:(
nem soká indulunk a dokihoz,hát kiváncsi vagyok mit mond....Adri már tuti úton van vajon vele is mi lehet????? Persze a nyavaják utol értek fáj minden csontom medence tájékon.....közeleg a nap így,vagy úgy szorítsatok nekünk.....
:)
Kíváncsi vagyok mit mondd a dokid. A végén még tényleg együtt szülünk.
Megyek fürdök és fekszek, mert fáradt vagyok.
Jó éjt!
Én se végzek 10-nél előbb. Hétfőn én voltam az első és akkor végeztem fél 10-kor. Holnap meg még a doki bevisz uh-ra, megbeszéljük a dolgokat, tehát szerintem pont összefutunk, ha nem meg megvárlak, mert annyira azért nem sietek haza.
Párod is jön?
Gondolom, tényleg próbáld ki ilyenkor, hogy egy lavórba engedsz jó meleg vizet, kis habfürdőt és tedd bele a lábad legalább fél órára, hidd el megváltás lesz. ( vagyis remélem neked is bejön)
Holnapi napod, hogy alakul?
Én ha végzek jövök haza, mert nem birok már menni se nagyon, de azért összefuthatnánk, lehet a keletis turiba benézek. :)
Nem is mondtam még, hogy olyan könnyű hazajönnöm.
Ildi, holnap mi lesz?
Mikor jössz a kórházba?
Szerintem én ott leszek egy darabig.
Sziasztok csajok,
nem nagyon tudtam olvasgatni a napokban. Olyan gyorsan mennek a napok... biztos mindenki ezt érzi :) A délelőtti alvás alatt rendbeteszem a lakást, esetleg főzök, a délutánin pedig magamat vagy alszom egy órát én is, hogy a kétszeri etetést éjjel bírjam. Nem vagyok ehhez szokva hogy a 7 órát 3 részletben aludjam. De hát ez van, lehetne rosszabb is:)
Én is olvasom a Suttogót - egész jól haladunk. A cumit Zsófi kiköpi, pedig egyszer-kétszer jól jönne:D
Már voltunk mi is sétálni kétszer - persze végig aludta.Kicsit macerás ez a sok öltöztetés.
Kitartás a még pocakosoknak! Már nem sok van hátra. És az új anyukáknak gratula!!
SZiasztok!!
Ha kezd alakulni a káosz, olvassátok el gyorsan a Suttogó titkai c. könyvet!
Mi mindent eszerint csinálunk, és tök jóóóóóóóóóó!!
Részenként is olvasgatható!!
Gratula az új babáknak, időm még nem sok, de erre volt: tettem fel egy rakat képet, akit érdekel nézze meg, és írjatok privát, ha van vmi...akármi!!!Azt tudom csak elolvasni egyelőre!!
indafoto.hu/kismuki
puszi
Átváltottam multifunkciba:) főzök,festek,pakolok,netezek.....aztám meg nem bírok lábra álni:):(
Ivi pihenj amikor csak tudsz:)
én ilyenkor bevetem a cumit :O nekem is van,hogy szopizik és utána mintha éhes lenne....kész :P
Én úgy vagyok vele,hogy cumizzon,ha tetszik neki..amúgy is úgy néz ki hasfájós a bébim és a cumi beindítja a beleket