2009 novemberi babák (beszélgetés)
:D:D:D Izgi :D:D:D:)))
Várjuk a fejleményeket!!!!
hohóóóó az még jó messze van :D:D:D
jó neked, itt nincs túró....anyuval vetetek otthon és hozzák ki nekem :D vááá ez az ország...
Én is annyira vágytam másodiknak egy lányra,a föld felett jártam mikor megmondták 4Dn hogy kislány,drukkolok hogy neked is csajszi legyen!
jaj csajok, holnap 4D :))) szerintetek lááány??? már 2en mondták nekem h fiú lesz... Jancsi szerint lány... biztos ami biztos, eddig Lucának szólítottuk :)
A mérleg nekem se volt barátom. :)
Én a halat is azóta eszem, igaz csak néha és keveset, de megeszem.
Hát az eleje tuti nem lesz egyszerű ez tapasztalat.Ugye nekem a férjem csak hétvégén van itthon ,Alíz 3 hetes korától egyedül voltam a 2 gyerekkel,fergetegesek voltak az éjszakák...Alízra is este jött mindíg a hasfájás,a 11kor kezdődő filmeket még végig néztem.Persze vonulni kellett ki a nappaliba hogy Dávid fel ne ébredjen ő 2 éves 2 hónapos volt akkor.Alíz is olyan 2 és fél hónaposan kezdte ez elhagyni.
a nosaltyn leltem,én onnan szoktam recepteket vadászni :-)))
Nem terhesen se csináld.
;)))))
Szia csajok.......megadta magát a gépem,de végre újra jó:) Remélem mindenki jól van.
nekem azt mondták ha terhes leszek majd megeszem a halat... világ életemben utáltam még a szagát is, terhesen is :) Milánnal a Lipton barackot teát vedeltem, holott utáltam előtte is, most is... ezzel a bébivel meg vega lettem, én, a hús-zabáló... ezért is fogyok így a 4. hónapban is... nem baj ha nem leszek 8-cal kezdődő súlyú, mikor szülni megyek :) Milánnál is rosszul voltam már a mérlegtől...
de, pedig nem speedezem így terhesen :))) aludni sem tudok éjszaka se :( Milánnál pont fordítva volt, vele már este 8-kor elaludtam...
Én mióta terhes voltam eszem meg.
Előtte soha.
he, nem vagy egy csöppet felpörögve?:D::::DDDDDDD
Bettibeától szedted? Mert 2 hete láttam a naplójában és én is csináltam .)
húú csajok, anyum is imádja, én meghalnék ha 1 falatot is kéne enni belőle :) ahogy Jancsi mondja, bennem olasz vér folyik, csak tésztát eszem :) na meg ha nem vagyok terhesen akkor husit :) azóta nem bírok a húsra nézni :S
néha én is kivagyok és nekem 5 és fél hónap múlva, mikor Milán még csak 21 hónapos lesz, lesz még egy :) csak azon imádkozom h ne legyen hasfájós mert akkor Milánt át kell költöztetni anyuhoz 3 hónapra :) ő az első 3 hónapban 7-éjfélig ordított, de úgy h a szomszéd is hallotta... igaz, sosem kellett éjszakázni vele, ettől nagyon lefáradt :)
de ez a 15 hós oltás ilyen... a többinél Milánnak se volt semmi baja, most sincs végül is, de most azért 3 komoly betegség ellen kapott vakcinát, a mumpsz asszem sterilitást is okoz fiúknál, úgyhogy inkább az oltás mint hogy ne legyen unokám :)
1 hete kapta meg a 15 hós oltást és mára pöttyök lettek rajta, nem sok 5-6 db és picik... be is taknyosodott picit, ezt mondták is előre, de azért reméltem h megússzuk...
Milán éjszaka nem pisil, kb 1-2 pisi van a pelusban mikor reggel 9 körül lecserélem.
Nekem nem mondta h kövér, csak h jó súlyban van.
De néztem a fürdős képét Liának, egyáltalán nem kövér. Jó h átlagosan a lányok 9 a fiúk 10 kilósak 1 évesen, de neked és nekem születéskor is átlag feletti bébink lett :) amúgy meg gyönyörű babák és csak ez számít :)
Én már ettem is :p...de asszem teszek még ki egyet a teraszra hihi , köszönöm a receptet....
Ja de egyébként a túrófánkhoz kell 25 dkg túró, 4 tojás, 1 kanál cukor, 6 kanál liszt, fél csomag sütőpor ,pici só.
Ezt összekeverni egy tálban,és forró olajban kisütni. csak kanállal kell beleszaggatni egy félkanálnyi elég egynek szépen megnő és magától forog az olajban.
Elküldtem a címet honnan lestem le :-)
Nem mondod. Én is azt főztem és a teraszon pihen már.
Reggel beeszek belőle.
Eddig kocsonyát főztem:D
Már ki is tettem egyet a teraszra, hogy hamarabb megkössön, mert egyszerűen imááádom!:D
De akkor sokkal jobban ha más csinálja és csak enni kell:DD
Az milyen? a túrófánk?
Receptet kérünk!
Tele vagyok túróval:D
El kéne használni:D
látom pangás van :) este indul be az élet....sajna akkor meg én nem vagyok :D férjem frászt kap ha hazajön és gépezek...néha így is sikerül :P nem nagyon szereti :)
Alíz is alszik,Dávid meg játszik. Délelőtt 3 gyerekem volt itt volt barátnőm lánya.Most pihi van,főznöm nem kell mert maradt tegnapról kaja,meg anyu is hozott főzeléket este.
Reggel rendet raktam,úgyhogy most kiteregetek és ennyi :-)))
Tegnap túrófánkot sütöttem és nagyon szuper lett és ami két gyerek mellett nagyon fontos,hogy fél óra alatt készen volt.
Anyucik kinek mi a program?? :) Ruben most aludt el,szokás szerint...fél12kor :D remélem alszik vagy 3órát :D
További ajánlott fórumok: