2009 novemberi babák (beszélgetés)
Hát jó drága volt, hialuron sav van benne csak (szóval vegáknak nem ajánlott), de legalább nem gyógyszer. Ha nappal (szerencsére éjjel alszik végig) nagyon nyafizik, már sehogy se jó neki, vagy nem akar enni, akkor rákenem az ínyére és nagyon hamar megnyugszik. Amúgy az első fogacska csak úgy kibújt, nem is vettük észre, de a második csak nem akar áttörni, megviseli szegénykét.
Borostyán nyaklánc szerintetek jó? Én úgy veszem észre, mintha nyugisabb lenne mikor rajta van.
Arról még nem is hallottam!
Írnál róla valamit?
Lia is később alszik kb 1 órával, viszont később is kel fel:DDD
Lassan már nekem kell költögetni 9-kor , hogy ébredjen már fel enni...DDDD
Na jó most is felkelt, és képzeljétek, olyan szupi kiscsaj... Még kelés után kb fél órát elszórarokizik egyedül...köpköd, fújja a nyálát, sikoltozik:d Igazi kiscsaj:D
Aztán még nem is sír de csinálok neki enni...hát már akkor javában nem evett 12 órája:DDD
Jó reggelt csajok manó 1/26-kor ébredt és csak most aludt vissza,viszont amióta tápipapin él, nem kell fel éjszaka:)
Marcsi kitartás,szorítok,hogy hamar kibújjon a fogacska.
köszi az infókat:)(többieknek is)
Hát nem szeretném üveges kajához szoktatni,mert az húzós lenne napi 1 gyümi meg napi egy főzelék meg tejpép stb.Nekem is jóval kevesebb már a tejem,eddig este kellett csak kipótolnom,de már az esti előtti szopit is ki kell.
A gyümölcsöt tejcsi előtt vagy után adod?És mikor főzeléket adsz utána teszed még cicire?Vagy a főzelékkel már kiváltasz egy cicit?Mennyit eszik meg Ruben egyszerre?
Jó reggelt Csajok!
Ivi sok erőt és ki tartást!
Én a te példádon fel buzdulva el kezdtem,de csak egyszer kellet próbálkoznom mert Ő úgy döntött hogy nem kel föl enni!Így lassan egy hete alszunk éjjel!
Viszont a fogakkal nagyon küszködünk!:(
Fáj neki és már 2 éjszakát adnom kellet fájdalom csillapítót,így szereztem be vibukul kúpot!Nem akarom fájdalom csillapítóval tömni ez meg homeós!meg kenem a kis ínyét dentinoxal!
Ki hogy van?
na én a csípőszűrést felejtettem el...teljesen kiakadtam,aztán a telóban mondta a hölgy,hogy ne izguljak...ha nem volt semmi,most se lesz...remélem :O)
ez nálam a nem alvásnak köszönhető, mindenhez jelzős emlékeztetőt kell hogy írjak...a telómba :P
képzeljétek óraátállítás óta 1órával később alszik el...plusz apja is itt volt,,persze este is gyerekezett....nagyon későn aludt el...
Van másnál is ilyen???
vagy csak én vagyok ennyire szerencsés...
már az éjszakai no szopit is feladtam...a 3.kétórás balhéja után...nem bírtam :( pedig az első 3nap sokkal jobb volt és egyre jobb is, a 4-5meg katasztrófa :(((
mikor fogok már egy jót aludni??
ááá..
na jóéjt megyek
hulla vagyok
holnap Jucikám, aztán du naplózok is :)
puszika
sok helyen azt is olvastam,hogy zöldségekkel kezdik...a védőnőm szerint: krumpli, répa,cékla,alma aztán brokkoli,spenót,sóska stb...valami ilyesmi :)
én eddig :alma,répa,krumpli (ezt a 3at egybe) most jön a cékla és közben alma-szőlő-rizst is adtam neki, ilyen hipp-es desszert...
a sütőtök minket megcsavart :( pedig ízlik neki :)
ja és mindent krumplival sűrűsítünk, a tök nem jött be nálunk -ízéett,de nyűgi volt tőle, megcsavarta...most répa, aztán brokkoli, cékla aztán spenót, sóska stb...házilag csinálom,de úgyanúgy néz ki,mint a bolti üveges bébikaják :) csak legalább tudom mi van benne...meg én piaci kerti zöldségeket veszek -ill.Anyu vesz :) és ettől kakil is, nem mint a sok külföldi gyorsérlelt répától...
Minden nap főzeléket kap már ebéd körül...ha kihagynék egy napot akkor nem lenne elég tejem ..újra kéne termelnie..
Na meg jobb az,ha a te fősztödet szokja meg, hacsak nem vagytok milliomosok ... a bébikaja is drága..minden nap...:O
legalábbis nekem drága :O)
alma-rumpli-répa és lesz kaka :) nálunk így van.
elég egy negyed almát bedobni,mikor puha a répa hamar megvan :) és pikáns íz is lesz :)) ha ízlik neki :D
nekem se merev falú csak vastag...de nem látnám hogy ferde lenne vagy ilyesmi.....szerintem nem lesz baja -régen nem volt mózes, Anyu sportba tolt 1hós koromtól..hugaimmal együtt :)
szerintem ne féljetek tőle :)
Meglehet:)
Én is csak bekukk,mielőtt elalszok. Jó éjt neked és mindenkinek!
Szia baby :) Hogy vagy??
Remélem már kicsit jobban :S
puszika nektek
ügyi vagy :) akkor más is írjon nekik!! Én most váltottam ki mindenhol más van benne vagy lehet hogy mindig mást tesznek bele?
:) de örültem neki :))
Írtam nekik,hogy nem találom a kupont még tegnap este és most írtak vissza,hogy postáznak helyette.
Tök jó.
Csajok!!!!!!!!!!!!!!
Visszaírtak a hippesek és postázzák a kupont.