2009 novemberi babák (beszélgetés)
így fogok tenni, de teljesen megkattant írtam neki hogy teljes szívembő kívánom hogy egészséges és jó gyerek legyen erre a válaszában írja hogy ő nem süllyed le erre a szintre és nem ír hasonlókat a fiamról.....na itt adtam fel :O :S
szóval inkább hagyom,mert ő nagyon rossznak lát és mindent félreért és kicsavar :(
Sziasztok!
Milyen sokat írtatok tegnap óta! mi ma szemészeten voltunk nagyon ügyes volt Alíz, nem is kellett szétfeszíteni a szemhéját mert olyan szépen nézett a fénybe. Szerencsére minden rendben van vele.
Mi eddig a Mildipépből próbáltuk a málnnást meg a sárgabarckost meg a DM-es babyloveosból a vaníliást mindet szerette a csajszi. Én kicsit hígabbra csinálom a tejpépet és cumisüvegből issza a csaj , kanállal nem volt hajlandó, pedig a bébiételt meg a gyümit eszi kanállal.
szia!
nálam is sárga, de ha kijelölöd akkor olvasható.
Szia Jucka!
köszi,hogy be tetted a naplóba Lénust,de ha nem haragszol kérhetném,hogy másik színnel írod, mert nem lehet elolvasni. még valamelyik babónál is sárga. vagy csak én nem tudom elolvasni?
Helló csajok. Én is beszívattam anyámat, hogy terhes vagyok, meg is volt a reakció, kiakadt rendesen, nagy kő esett le a szívéről, hogy mégse :) Ebbe a lakásba nem fér el több, majd ha elköltözünk kertesbe, remélem jövőre, csak el kéne kezdeni árulni...
Ivi, taliztam húgoddal, kérdezte mikor jössz, mondtam neki, hogy tegnap voltál. Láttam Liácskát is :)
Nah meg volt a nagy bevásárlás manó édes volt. Benyomott 200ml tápipapit, és most 10perce alszik. Mostmér nagyon figyel mindent ami örülötte van amikor sétálunk,vagy vásárolunk:)
Adri ha olvasol, tud én veled vagyok, csak gyógyulgass!!!!!!!!
Ivi írhatna...:D
Képzeljétek Lia ma 2 szer is úgy kelt fel, hogy köpködött..meg egyre gyakrabban azt teszi...Ti gyerekeitek is fújják a nyálukat:D
Tiszta jó, olyanokat röhögök rajta:Dolyan cuki
Egyébként azt látom azért mindenki segít amiben tud. Nem értem miért kell a másik embert bántani, és különben is senki sem tökéletes. Az egész világ arról szol, hogy mindenki jól megmondja a véleményét, sőt még ebben is elsőnek lenni!Talán ha megpróbálnánk szeretni a másikat akkor kevesebb vita lenne. Mivel a" szeretett mindent elvisel".
Szori csak ez úgy kijött belőlem.
Egyébként mi a sinlac-ot pépnek esszük!Annak írta föl a doki,mert hogy nem ehet semmi más pépet amiben tej van!Viszont szereti Nándi!
Erika tök jót nevettem az április bolondján!:DDD
Ivi,szerintem ne foglalkozz vele!én kedveltem őt is,de szerintem veled sincs baj!Ahogy ezt akkor is leírtam!
hagyd rá!