2009 novemberi babák (beszélgetés)
Én most brassóit csinálok meg van tegnapról nudli.
Hétvégi program? Semmi apafej alszik,manó tombol:)
talán kimozdulunk,de erre kicsi az esély............
nálunk borsófőzelék van, én is virslit sütök ki hozzá....
Vacsira meg rántott hús lesz krumplival....
De basszus , olyan gyagyi vagyok...most hogy ezt írom jutott eszembe, hogy tulajdonképpen én krumpliért mentem be a "lomosba" és kijöttem két zsák gyerekruhával:)
És kiválogattam Liára, amik jók rá:):):)
Sziasztok
Ki hogy van, mi a mai program? végre itt a 7vége, bárcsak én is örülhetnék hogy holnap már itthon van Apuci is velünk :(
Kelkáposzta főzelék maradt tegnapról, sült virslivel nyomjuk be ma :D meg csináltam vanilíás-gyümölcsös túrótortát :))
Ki mit főz???
7végére? ötletem nincs, de valamelyik nap pizzázunk szerintem :D
HURRÁ!
Látod mi tudtuk hogy a csajszid erős,egészséges:)!!!!
Csak így tovább:)
Szuper!!!!!!!!
De szerintem ezt mindenki gondolta!
Akkor mostantól gondtalan jó babavárást nektek!
:)
gyerekek, én odaadnám a beszédet azért ha enne, vagy nem hisztizne egész nap...
amúgy meg unokahugom nem beszélt 3 évesen, de azt se mondta h anya... bekerült az oviba, 1 hét alatt folyékonyan beszélt...
nekem is tápszeren alszik el este Milán, nappal meg melléfekszem. akinek nem tetszik, jöjjön át próbálja meg elaltatni.
Nekem is mondták, 3 évesen is ringatni akarja anyuka? én meg mondtam, miért fáj az magának doktornő? erre nem tudott mit mondani
Boltban nyígni így is tud:D:D Szokott is, pedig nem veszem meg neki a dolgokat.
Képzeljétek, ma is volt bilibe pisilés, tegnap lekéstem. Nem igen érti, hogy mi van, csak felkel és pisil, de így talán megszokja a dolgot és lassan megérti minek örül ennyire anya:D:D
véégre??:D
Örülnék, ha beszélne, de nem nagyon akar...szerintem ráérnek még ezzel:)
Addig jó, még nem nyígnak a boltba ezért, azért:))
Szió!
Jaj végre valaki aki még nem beszél!!!
Hát nem sok kellett volna hogy ne menjek neki!
Nyugi, mi sem beszélünk még...pápá meg tata van csak..
Amúgy én biztos lerúgtam volna a lépét ennek a védőnőnek, mit képzel, hogy kioktat egy anyukát??
Jó reggelt!
Hát csajok,tegnap itt volt a védőnő és jól lecseszett:( Először is azért,mert Zsófi nappal még mindig az ölemben alszik el.A másik mert este úgy alszik el,hogy a cumisüveget a kezébe adom tápszerrel és azon alszik el a kiságyában egyedül.A másik lecseszés (ilyet még nem is hallottam),hogy hagyjam abba a fejlesztését mert egyedül is fejlődik a gyerek,nem kell állandóan vele foglalkoznom.(Mivel panaszkodtam neki a beszéd miatt,hogy még csak vau-vaut mond,meg sziszeg a kígyóra,meg mama)és ezért meséltem neki,hogy egész nap mondókázunk,meg olvasok neki mesét,mesekönyvben mondom neki az állatokat,meg anya,apa,stb......Tisztára kiakadtam,hogy ezért is lecsesznek.Azt mondta ráér még a beszéddel...Hát nem tudom mert akárkivel beszélek mindenkinek legalább 5-6 értelmes szót mondani a babája:(
sziasztok.
A 15hós oltás a mumsz, kanyaró és rubeola oltása + mellé a prevenar amit kaptak 2 és 4 hónaposan. Mi két hete kedden kaptuk meg és péntek szombaton lázas lett, de lehet már csütörtökön is az volt, de nekem eszembe se jutott az oltás, már elfelejtettem, anyum mondta, hogy lehet attól.