2009 novemberi babák (beszélgetés)
Köszi mindenkinek!
Én belereszeltem a piskótát almába, hát én ettem meg:)
Jó reggelt!
Bazsának és Milusnak én is Gratulálok!
Sziasztok!
Tegnap olvastam,hogy már fogtok adni a bébinek babapiskótát.Egészben nyalogatni adjátok csak,vagy esetleg a gyümibe is reszeltek?Az 'öregektől' mindig azt hallom,miért nem reszelek bele egy kis kekszet vagy b.piskótát?
Jó reggelt!
Bazsa ma 8 hónapja döntött úgy, hogy ideje kijönni.
bocsi, pedig vssza kellett olvasnom a tegnapi napot! :)
egyébként osztom a sapis véleményedet
Jó reggelt! Bombocos, igazad volt, megfigyeltem, hogy ha husis kaját eszik utána ragad bent a kaka... reggel tud kaksizni aztán a husis főzi me nagyon összeáll benne. Viszont 3. napja megint csak reggel kelt, aludt 10 órát egyben. Igaz, így most nem tudtam már visszaaltatni fél 7 után, de majd a kocsiban alszik, mert megyünk ma tornára.
Fülpánt jó megoldás, persze csak lányoknál :)
Jó reggelt!
Remélem, mindenki jól van. :-)
Nekünk mindenféle sapink van, vékony pamut, ami ráér a fülére és megkötős, pamut kalapka, amiben szabadon van a füle, vászonkalapka (ezt még nem hordtuk, ez igazi nyááári viselet)
Én nem pártolom a fejfedő nélküliséget, több okból. Először is, ha már megizzadt a feje, s levesszük, elég egy pici szellő, s meg is fázott. Másodszor, nyáron még melegebb lesz, s akkor a nap ártalmai miatt mindenképpen kell egy vékony (legjobb egy könnyű vászonkalap) fejfedő. A babákat nagyon könnyen el lehet "kényeztetni". Ha most nem kapnak sapit, nyáron, amikor 1000rel tűz a nap, nem hagyják, hogy ráadjuk.
Ja, meg van fülpántunk is vékony pamutból,(ami a királylányos képen van), de ezt még csak pózolni viselte. :-)
Ja még nem is köszöntem :P
Jó reggelt mindenkinek!
Ivi, örülök, hogy Ruben ilyen jól van :)
Jövő héten liget?
Sziasztok, megjöttünk a wellnessből. Naagyon klassz volt! Zsófi egész jól bírta a babaúszást. Utána jót aludt a nyugágyon :)
Nála is kaki gondok vannak amióta 1x-1x kap tápszert meg már 1-2 gyümölcsöt. Én se tudom mit csináljak már vele??!! :(
Örülök, hogy körbe ment a tornázós link...
Jóéjt mindenkinek, megyek, mert 2 fele kelek etetni.
De egyszer majd csak elmúlik ez is és reggelig alszik:)
Nálunk is a sütőtök a nyerő:)
Anyutól kapott sütőtök-alma-sárgabarackosat, az nagyon ízlett neki, de a sütőtök -almát is imádja.