2009 novemberi babák (beszélgetés)
Megyek még fürdőszobát takarítani, mert nemsokára beállít apa a futásból és utána meg én megyek korizni.
!!!Fő az egészség!!! (Csak ne kéne ennyit szenvedni:(
IVI:
Remélem párod megérkezett!!!!
Tegnap elmentem gyantáztatni, de sajna Zsezsire senki nem tudott vigyázni.
Mit ne mondjak élvezet volt.Fazon gyanta közben rajtam hasalt és állandóan meg akart fordulni, amit itthon szinte alig csinál. Hurrá....
Ennél már csak azt élveztem a legjobban amikor kenguruban mostuk fel a házat.
Szia!
Mi 6 hónaposan se tudunk szépen ülni.
Lehet, hogy menne, de érdekesebb a lába, ezért u alakban csócsálja a lábacskáit.
Sőt nem forog csak egy irányba.
Holnap viszem 6 hós vizsgálatra. Kíváncsi leszek mit mondanak.
Bazsa se utánoz.
Mit jelent hogy nem fordítja a fejét?
én itt a csecsemők fejlődése cikket olvastam, még tuti nem kell ülnie.
mindig ha ilyesmit olvasok, hogy mit kellene már csinálnunk, eszembe jut, hogy Rozi nem utánoz, szerintetek van ennek jelentősége? szépen reagál mindenre, de nem nyújtogatja a nyelvét, nem utánozza a hangokat (mást mond, de nem utánoz), nem fordítja a fejecskéjét. no meg a lábát se rágicsálja, bár ez annyira nem aggaszt:))
Jucka gratula a fogacskához:)
Éppen csak bekukk,és megyek aludni apával:)
Jó éjt mindenkinek!
Szerintem nincs igaza a dokidnak.
Én ma voltam konduktornál, azt mondta 6 hónaposan 3 mp kell bírnia úgy hogy a kezén támaszkodi, a talpa mellett, 7 hónaposan a térdén ugyan úgy 3 mp. 8-9 hónapos kór, amikor kiegyenesedett háttal kell igazán egyedül ülnie.
Szia! Hát tuti nem jól monjda, mert épp ma voltam a dokinál tápszert iratni és megdicsérte Fannit, hogy milyen szépen csücsült amig ő írta a receptet. Persze nem egyedül, hanem fogtam.
Ő mondta, hogy majd 6, de inkább 7 hónapos korában kell egyedül szépen ülnie.
sziasztok. A doktor nénik megemlítette, hogy 5 hónaposan ülnie kéne babucimnak teljesen magától...
tudtommal 6 hósan jutnak erre aszintre. Mi a véleményetek erről?
Sziasztok!
D vitamint úgy tudom nem lehet túladagolni, ha nyáron sokat van a baba napon (tényleg sokat) akkor lehet kevesebbet adni vagy. És egész addig kell, míg a kicsi nem eszik elég gabonát, tojást, tejet. De még ovis korban se árt neki ha télen, fényszegény időben kapja.
Ti babáitoknak van már anyajegye? Én pár napja fedeztem fel az elsőt Rozin.
bocsi csajok, körmösnél voltam :) próbáltam felugróban is, de úgy meg kicsin nyitja meg.
Ha Erika elárulja a titkot, hogy hogy lehet olvashatóan beilleszteni, máris átszerkesztem :)
Sziasztok!
Akit érdekel a Jucka naplójába küldött olvasmányom (Foglalkoztató feladatok 4 hónapos kortól felülésig (4-7 hó), akkor az a télibabalia titkos naplójában megtalálja olvasható formában.
Azért köszi Jucka, hogy megpróbáltad. :)
nekem az "első" nagy tolatásom alkalmával totálkárra törtem egy kocsi oldalát :) ja és persze agyrázkódást kaptam aminek az lett a következménye hogy 40 fokban nyakmerevítőt kellett hordanom :)
Csak van valami közük a gyerekeknek egymáshoz :)
Megjártuk Mezőcsátot, volt egy kis bevásárlás meg egy kis ijedség a kocsi hátulját majdnem sikerült megtörnöm, tolattam és volt egy összenyomott korlát mögöttem ami alacsony volt így tolatásnál nem láttam de a lökhárítót meg tudta volna törni a szrencse az volt hogy miko a vonóhorog hozzáért már éreztem és fék megállj.Nagyon félve néztem meg a kocsi hátulját de semmi nem látszik rajta. nemhiába átment egy fekete macska előttem.
Egymás mellé raktam a gyerekeimet egy képen kb egy idősek lehetnek rajta csak lássam menyire hasonlóak. Hát van köztük jócskán hasonlóság , ha van kedvetek nézzétek meg a naplómban.
Bazsa is köszömi a sok köszöntést a saját nyelvén:)
nb bmn mm,k;;e,..r,,,,,.
Igen mi borsodban lakunk egy kis faluban itt munkalehetőség zéró, ezért fel jár pestre 200 km, soroksáron dolgozik, meg maszekolgat meló után így lehet haladni kicsit előrre, muszáj mert még bőven van meló a házon.Ha rendbekapjuk a házat ahogy szeretnénk meg lesz egy normális kocsink akkor már közelebb jön majd . De hogy ez mikor lesz??? A jóég sem tudja.
Mi telefonon tartjuk a kapcsolatot, napi félórát mindíg beszélünk :)) Azt mondják ez a hosszú házasság titka , nem unjuk meg egymást, és mindíg örülök mikor jön.