2009 novemberi babák (beszélgetés)
sziasztok!
MFPI milyen kerek hozzászólásod volt:D
Manó is alszik:)
Jaj ne haragudj elfelejtettem,de rákérdezek,bár az ismerősünk csak szállító.....de igyekszem segíteni neked.
Már azt mondhatom,hogy kész vagyunk 98%-on állunk kb:)
Hogy van csajszikád????
Jó reggelt. Milus 6-7 között kel kajcsizni, de akkor magam mellé teszem és elalszik a kaján, így 8-ig, fél 9-ig még szoktunk alukálni együtt.
És hát annyit iszik mint a gödény... 300-400 ml teát, 50 ml vizit iszik mindennap. De szerintem ezért is eszünk csak max 5ször egy nap, mert elnyomja a sok folyadék az éhséget.
Amúgy Ivi már adott Rubennek spenótot.
Jó reggelt babócák,és anyukák.1/4 7kor keltünk lassan jön az első szunya:)Aztán csavargásmegyünk Fanni nézőbe:)
Kinek milyen volt az éjszakája?
Jó reggelt!
Mi is 4-kor keltünk, kajcsi után Csilla még "elmesélte" mit álmodott, aztán aludtunk tovább az ágyon. Ő még alszik.
Hoxát én sem tudtam megnyitni este.
V.ki adott már spenótot a bábanak? Ma szeretném kipróbálni, de nem vagyok biztos benne jóltudom- e hogyan kell elkészíteni.
Ja, sikerült beszerezni a keresztelő rucikat, Csillának is és nekem is! :D
Én is megszenvedek vele. Megissza a babamos.ly teát és tegap ivott egy őszi-alma koktélt. Vizet nem issza meg :)
Védőnők mondták, hogy amíg van pisije a gyereknek nem kell külön itatni. Mondtam hogy én is pisilek mégis iszom. Akkor hogy is van? Mondtam hogy ha csak tápis egy baba akkor is lehet szomjas főleg ha már mást is eszik. Szerintem ha éppen nem kell nekik nem isznak, ezért többször kell próbálkozni. Fefe is hisztis ilyen téren. Egyik pillanatban nem kell a másikban meg ezerrel rákap :)
Hát küzdök vele. A frissen cenrifugált almalevet megissza általában, de se tea, se víz. Sőt tegap adtam neki bébiitalt. 100 ml-t kiöntöttem, na fogyott belőle 15 ml.
Fefe iszik?
Jó reggelt!
akkor nem előlem menekültek el az emberek :)
Én nem aludtam, mert Fefe leszedett magáról 1 érzékelőt és inkább nem aludtam csak ne szedjen le megint egyet. Most kezdem érezni hogy guvad a szemem, de iszom egy kávét :)
Inni szokott Bazsa?
Jó reggelt!
4 kor keltünk, úgy korgott Bazsa hasa, de csak egy 30 ml-t evett aztán alvás:)
Este nem tudtam megnyitni a hoxát:(
Nektek hogy telt az éjszaka?
Jó reggelt mindenkinek és szép napot kívánok!
Milyen volt az éjszakátok?
Sziasztok!
Van még itt valaki?